نوشته شده توسط : gogos

ایشان تصریح كردند:‌ انتخابات، مظهر حضور مردم است و محصول آن، مظهر راي مردم و خواست مردم است. باید به آن احترام گذاشت.

انتخابات باید سالم باشد، رقابتي باشد. رقابت غیر از خصومت است، رقابت غیر از تهمت‌زني متقابل است. اینها را باید همه مواظب باشیم. رقابت این نیست كه كسي اثبات خود را متوقف بر نفي دیگري بداند. رقابت این نیست كه كساني بیایند براي جلب نظر مردم، وعده‌ هاي خلاف قانون اساسي، خلاف قوانین عادي بدهند، اینها نباید باشد.

كساني كه وارد عرصه‌ انتخابات می شوند، چه از طرف مجریان و مسوولان، چه از طرف كساني كه نامزد می شوند، بایستي به آداب و شروط یك حركت عمومي سالم پایبند باشند، متعهد باشند، این لازم است.

مجریان باید تمام سعي خودشان را بكنند كه امانتداري كنند. خوشبختانه انتخابات ما در طول این سال هاي متمادي - این همه ما انتخابات داشتیم، بیش از 30 انتخابات در این 32 سال - انتخابات سالمي بودند. برخي اوقات بعضي‌ها ادعا كردند كه انتخابات ناسالم است. ما فرستادیم تحقیق كردند، تدقیق كردند - هم در زمان حیات مبارك امام(رضوان الله علیه)، هم بعد از آن - دیدند نه، ممكن است گوشه و كنار تخلفاتي باشد، اما چیزي كه انتخابات را ناسالم كرده باشد، نتیجه‌ انتخابات را تغییر بدهد، مطلقا اتفاق نیافتاده، هماني كه مردم انتخاب كردند، در بیرون واقع شده است.

باید سعي كنند انتخابات سالم باشد، این به عهده مجریان است؛ چه مجریان در دولت و وزارت كشور، چه در دستگاه شوراي محترم نگهبان. باید مراقبت كنند. هیچ چیزي از قانون بالاتر و عزیزتر نیست. در دنیا معروف است، می گویند قانون بد هم از بي‌قانوني بهتر است. بعید نیست آدم این را قبول داشته باشد. چون بي‌قانوني، هرج و مرج است. قانون بد لااقل یك ضابطه‌اي است. خب، انسان اصلاحش می كند. خوشبختانه قوانین انتخاباتي ما قوانین خوبي است؛ ممكن است بعدها كاملتر و بهتر هم بشود.

كساني هم كه وارد عرصه‌ انتخابات می شوند، باید یك تقیداتي، تعهداتي داشته باشند. این، خطاب به همه كساني است كه به عنوان نامزد وارد عرصه‌ انتخابات می شوند و خطاب به همه مردم است.

مردم عزیزمان در سراسر كشور این رفتارها را در نامزدهاي انتخابات دنبال كنند، دقت كنند. نامزد انتخابات باید با قصد خدمت وارد شود. اگر با قصد قدرت‌ طلبي و جمع‌ كردن پول و مسایل گوناگون و انگیزه‌هاي ناسالم دیگر وارد شود، به كشور خدمت نمی كند.

نامزد انتخابات باید با انگیزه خدمت وارد شود؛ این را باید تشخیص داد، باید فهمید، باید حدس زد. اگر چنانچه نامزدها به مراكز ثروت و قدرت متصل شوند، كار خراب می شود؛ همچنان كه امروز در به ‌اصطلاح دموكراسي‌هاي دنیا، در آمریكا و غیر آمریكا این رسم هست، كمپاني‌ها و پولدارها به نامزد انتخابات در ریاست جمهوري یا در انتخابات كنگره پول می دهند ولي او در مقابل آنها متعهد است.

** بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم با معظم له در نوزدهم دی سال 1390

فراهنگ ** 1003 **



:: برچسب‌ها: سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'سید صولت مرتضوی' روز پنجشنبه و دقایقی بعداز سكوت تبلیغات انتخابات در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: تبلیغات هفت روزه نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساعت هشت صبح امروز (پنج شنبه) به پایان رسید و نامزدها باید با رعایت قانون از فعالیت های تبلیغاتی پرهیز كنند.

معاون سیاسی وزیر كشور اظهارداشت: در صورتی كه برخی نامزدها قوانین و مقررات انتخاباتی را رعایت نكنند پرونده ای از تخلفات آنها تشكیل و به مراجع مربوطه ارسال می شود تا براساس جرایم مندرج در قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با آنها برخورد شود.

رییس ستاد انتخابات كشور ضمن تشكر از نامزدها و هواداران آنها گفت: نامزدها و هوادارانشان در مدت تعیین شده تبلیغات انتخاباتی اخلاق سیاسی را رعایت كردند و امیدواریم این مهم را تا پایان زمان برگزاری انتخابات در دستور كار خود قرار دهند.

مرتضوی همچنین به هواداران نامزدها توصیه كرد كه از انجام اقدامات و فعالیت های خلاف قانون پرهیز كنند.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی فردا (جمعه، 12 اسفندماه) در سراسر كشور برگزار می شود.

به گفته مرتضوی، فرایند اخذ رای از ساعت 8 صبح فردا (جمعه) در سراسر كشور آغاز خواهد شد.

در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی 48 میلیون و 288 هزار و 799 نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

در این دوره از انتخابات، سه میلیون و 269 نفر رای اولی مجلس شورای اسلامی هستند. اتباع ایرانی 18 ساله و بالاتر می توانند فردا در تعیین سرنوشت خود و كشورشان مشاركت كنند.

مردم استان های خراسان رضوی و كردستان نیز فردا در انتخابات سومین میان دوره ای دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شركت می كنند.

سیام**7378**2026



:: برچسب‌ها: نور , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، ' محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری روز پنجشنبه در بدو ورود به موسسه تحقیقاتی واكسن و سرم سازی رازی از بخش تحقیق و تولید واكسن تب برفكی و بخش تحقیق و تولید واكسن های ویروسی طیور بازدید كرد.

با راه اندازی خط تولید انبوه واكسن 'گامبرو' كه همه ساله مقدار قابل توجهی از آن از كشورهای خارج تامین می شد ، سالانه پنج میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهد شد.

موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی با همكاری پژوهشگران سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی ، تهیه و تولید انبوه واكسن 'گامبرو' را آغاز كرده است.

این موسسه با تولید نود نوع واكسن انسانی ، دامی و طیور از موسسات بزرگ تولید واكسن در جهان به شمار می رود.

جمهوری اسلامی ایران در تولید واكسن تب برفكی خودكفا شده و سالانه 35 میلیون دز از این واكسن در این موسسه تولید می‌شود كه حدود 30 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای كشور به همراه دارد.

1723**1319



:: برچسب‌ها: جشنواره , زمستان , سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos


:: برچسب‌ها: رودخانه , آسمان , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، عدنان الاسدی معاون وزیر كشور عراق اعلام كرد كه بسیاری از گروههای مسلح در عراق هنوز پس از سه ماه از خروج نیروهای آمریكایی از این كشور هنوز از وارد شدن در روند سیاسی امتناع می كنند.

شبكه عراقی الشرقیه چهارشنبه شب با اعلام این مطلب خاطر نشان كرد كه معاون وزیر كشور عراق در ادامه گفت كه این گروههای مسلح همچنین از كنار گذاشتن اسلحه خود نیز خودداری می كنند.

این مقام عراقی خاطر نشان كرد كه گروهها مسلح نظیر القاعده، گروه نقشبندی ها، ارتش اسلامی، جیش المجاهدین، جیش الراشدین وانصار السنه همچنان دست به عملیات مسلحانه می زنند.

معاون وزیر كشور عراق در ادامه گفت كه این گروههای مسلح در مناطقی نظیر موصل ، دیالی، انبار، صلاح الدین، بغداد، بابل وپیرامون بصره مستقرند.

مترجمام**1482



:: برچسب‌ها: روز , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'عباسعلی میرحسینی ' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم سایپا یكی از تیم های قوی و پر مهره امسال لیگ والیبال كشور است.

وی اضافه كرد: بازیكنان ما بدون توجه به عنوان و امتیاز حریف با قدرت و جنگندگی ظاهر شدند و مزد برتری خود را گرفتند.

سرمربی تیم پیشگامان كویر یزد اظهار داشت: تیم حریف را علیرغم اینكه طی 25 هفته گذشته لیگ، قدرت خود را به رخ همه تیم ها كشانده بود، با درایت شكست دادیم.

تیم والیبال پیشگامان كویر یزد روز چهارشنبه در هفته بیست و ششم لیگ برتر مردان ایران در سه ست متوالی تیم سایپا البرز را در یزد شكست داد.ك3

7536/1968



:: برچسب‌ها: نور ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، 'كارلوس كی روش' چهارشنبه شب پس از تساوی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر دو تیم در بازی امروز نمایش خوبی داشتند و گل های زیبایی به ثمر رسید، از این رو تماشاگران با رضایت به خانه های خود بازگشتند.

كی روش ادامه داد: هدف اصلی تیم ملی فوتبال ایران، صعود به مرحله بعد به عنوان تیم نخست گروه پنجم بود كه به هدف خود دست یافتیم.

وی اضافه كرد:‌ به بازیكنان و كادر فنی تیم قطر كه با تساوی مقابل ایران توانستند به مرحله بعد صعود كنند، تبریك می گویم.

كی روش با ابراز خرسندی از بازی درخشان 'اشكان دژاگه' در نخستین حضور خود در تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ملی به بازیكنانی همچون دژاگه كه دارای تجربه بین المللی هستند نیاز دارد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینكه كه 90 روز تا صعود به

جام جهانی فرصت داریم، افزود: به افرادی كه فكر می كنند ما یك روز هم غافل شویم اعلام می كنم از اكنون برای حضور پرقدرت در مرحله بعد آماده می شویم و هیچ فرصتی را از دست نخواهیم داد.

وی ادامه داد: برای رسیدن به آمادگی مطلوب باید تلاش بیشتری انجام دهیم و همچون كشورهای عراق، اردن، عمان و قطر از زمان باقی مانده نهایت استفاده را ببریم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با طرح این پرسش كه 'آیا در زمان باقی مانده باید حرف بزنیم یا كار كنیم؟' اظهار داشت: صعود به جام جهانی فوتبال بسیار جدی است و ما برای موفقیت باید در همه عرصه ها از جمله داخل و خارج زمین بازی آماده باشیم.

كی روش تصریح كرد: پس از 11 ماه حضور در ایران این را می گویم كه باید بیدار باشیم و متفاوت كار كنیم، از این رو پشتیبانی از تیم ملی باید بیشتر شود.

وی افزود: چند ماه قبل نمی توانستم این مسایل را بیان كنم اما اكنون به ایران اشراف پیدا كرده ام و می توانم حرف بزنم، من برای خودم چیزی نمی خواهم بلكه تنها خواسته ام حمایت از تیم ملی همچون تیم های استقلال، پرسپولیس و تراكتورسازی است.

وی ادامه داد: برای صعود به جام جهانی باید بهترین تیم را از نظر آماده سازی داشته باشیم و برای رسیدن به این هدف باید به مسایل جزیی نیز توجه كنیم.

كی روش گفت: ما حتی یك روز را هم نمی توانیم از دست بدهیم، بر این اساس با تمامی افراد دست اندركار تیم ملی برای رسیدن به هدف نهایی صحبت خواهم كرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: در همسایگی ایران كشورهایی از جمله عراق، اردن، عمان و قطر هستند كه سرمایه گذاری زیادی برای آماده سازی در مرحله بعد مقدماتی جام جهانی می كنند و ما نیز باید طرز تفكر حرفه ای را دستور كار قرار دهیم كه امیدوارم این مساله محقق شود.

7537 / 1589



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

هفته نامه خبری 'نوول ابسرواتور' فرانسه، در مقاله ای به بررسی دلایل حمایت آنگلا مركل، صدراعظم آلمان از نیكلا ساركوزی، در انتخابات سال جاری ریاست جمهوری در فرانسه پرداخته و با به كارگیری اصطلاح مرسوم 'مركوزی' (مركل و ساركوزی) می نویسد: ساركوزی پر سر و صدا و شلوغ سال 2007 اكنون امیدهایش را از دست رفته می بیند.

**دوستی شرایطی فرانسه و آلمان

---------------------------------------

در این مقاله آمده است: ائتلاف آلمان و فرانسه دارای یك ساختار شرایطی است؛ ساركوزی در سال 2009 از مركل عنوان نامزد حزب دموكرات مسیحی آلمان در انتخابات حمایت كرد. در روابط كنونی آلمان و فرانسه، این آلمان است كه رهبری را به دست گرفته است. چرا كه در این رابطه، یك عقب نشینی سیاسی و اقتصادی از سوی فرانسه در مقابل آلمان و در عین حال یك عملكرد قوی اقتصادی ازسوی آلمان در برابر فرانسه به چشم می خورد. البته شاید بتوان موضع فرانسه را عقب نشینی توصیف نكرد بلكه تمایل به ترسیم طرحی ویژه برای فرانسه آنهم در شرایط كنونی بحران در اروپایی دانست كه به آرامی توسط آلمان در حال بازسازی است.

آلمان برای خروج اروپا از بحران، قوانین بودجه ای سختگیرانه تری برای همه كشورهای عضو پیشنهاد كرد كه گرچه دارای مزایای رقابتی برای احیای رشد اقتصادی اروپا بود، اما در نهایت راه را بر روی همه طرح های تحقیقاتی برای رشد دیگر كشورها می بست: اصلی كه آلمانی ها هیچگاه به همسایگان خود به ویژه فرانسه نیاموختند. بنابراین زمانی می توان لبخندی از رضایت بر لب داشت كه راهكارها روی میز اتحادیه اروپا باشد نه روی میز مركل و ساركوزی!

**چطور می توان یك اروپایی بود و در عین حال یك فرانسوی ماند؟

-------------------------------------------------------------------------

گرچه امروز بحث اصلی بر سر بحران اروپا، كسری بودجه و تعهدات لازم برای كاهش این بحران است، اما هرگز نامزدهای چپگرای انتخابات ریاست جمهوری همچون اولاند و یا حتی خود ساركوزی هم اروپا را در بطن پروژه های مشترك فرانسه لحاظ نكرده اند. جای خالی مفاهیمی همچون'اروپا'، 'یورو'، 'همبستگی بین 17 كشور عضو اتحادیه اروپا'،... كه مدام در خرده نشست های اروپایی ارزشگذاری می شدند، در مناظرات انتخاباتی فرانسه به شدت خالی است.

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه هیچیك در طرح این فرضیه كه ' افق خروج از بحران در مفهوم 'اروپا' پدیدار است' پیشگام نشدند. هیچ بحث سیاسی و اقتصادی در فرانسه در حال حاضر به اندازه بازگشت به رشد اقتصادی به سبك آلمان و نیز حفظ اعتبار 'ساخت فرانسه'(Made in France) در این كشور داغ نیست. حتی شیوه صنعتی كردن دوباره كشور، كیفیت محصولات برای مبارزه هوشمندانه با چین در تولید محصول با هزینه كم و یا تولید محصولات جدید كه یكی از محورهای مشترك بین بین مركل و ساركوزی به شمار می رود نیز بحث های چندان مهمی محسوب نمی شوند.

ساركوزی پیش از اعلام نامزدی مجدد برای انتخابات ریاست جمهوری، از آلمان و آنگلا مركل، درخواست كمك كرد. مشكل این است كه مركل و ساركوزی، همه چیز را نمی گویند و فرانسوی ها، ورای تبلیغات و تصاویر نمادین، می بینند این آلمان است كه زمام امور را به دست گرفته است. اینكه 'یك یوروی قوی بیشتر به نفع آلمان است تا فرانسه' به درك بالایی نیاز ندارد چرا كه به دلیل نداشتن تولیدات رقابتی و مبتكرانه، این كشور نمی تواند در بازارهای بین المللی با آلمان رقابت كند.

**زوج مركل-ساركوزی، برگ برنده یا وزنه ای استراتژیك برای سال 2012؟

---------------------------------------------------------------------------------

نوول ابسرواتور با بیان اینكه حضور مركل در كنار ساركوزی در رقابت های انتخابی برای همه خوشایند نیست، می نویسد: آیا خانم مركل به طور كامل در مبارزات انتخاباتی شركت می كند؟ با چه هدفی؟ اروپا؟ فرانسه؟ ائتلاف فرانسه و آلمان؟ چرا ساركوزی به همراهی مركل نیاز دارد؟ اینكه اروپا اینطور توسط این دو سیاستمدار سودجو مورد سوءاستفاده قرار گرفته در نوع خود قابل تأمل است.

باید دید فرانسه در این میان چه راهكاری برای خروج از بحران دارد. در آغاز فوریه امسال، شایعات حاكی از این بود كه نیكلا ساركوزی در حال تنظیم و انتشار كتابی هشتاد صفحه ای حاوی پیشنهاداتی مفید در این زمینه البته همزمان با انتخابات ریاست جمهوری است!

**پیشینه تاریخی بده بستان های فرانسه و آلمان

--------------------------------------------------------

روزنامه 'لوموند' چاپ فرانسه نیز با اشاره به چهاردهمین نشست وزرای كابینه فرانسه و آلمان طی چند روز گذشته(6 فوریه) در الیزه، می نویسد: مركل به سرعت به كمك شریك فرانسوی اش كه وضعیت وی در نظرسنجی ها چندان رضایت بخش نیست، شتافت. در حالی كه فرانسه در مقابل آلمان یك دوران عقب رانده شدن سیاسی و اقتصادی را تجربه می كند. همبستگی میان این دو زوج رقیب دشوار به نظر می رسد هرچند حمایت ها و بده بستان ها سابقه ای دیرینه دارد: در ژانویه 2003، 'ژاك شیراك' و 'گرهارد شرودر' یك ماه پیش از سخنرانی 'دومینیك دوویلپن' وزیر امور خارجه فرانسه در سازمان ملل علیه جنگ در عراق، در مصاحبه ای تلویزیونی شركت كردند. در سپتامبر 1992 نیز 'هلموت كهل' صدراعظم وقت آلمان برای كمك به دوستش 'فرانسوا میتران' كه بخاطر دفاع از پیمان اتحادیه اروپا (پیمان ماستریخت)* موقعیتش در انتخابات به خطر افتاده بود، وارد صحنه شد.

**آلمان در مركز بازی

-----------------------

'ژان پیزانی فری'، اقتصاددان و مدیر مركز و اتاق فكر اروپایی 'بروگل' معتقد است 'بحران اروپا، آلمان را در مركز قرار داد.' باز هم فرانسه در موضع دفاعی است. این موضوع زمانی آشكارتر شد كه مؤسسه اعتبارسنجی 'استاندارد اند پورز' رتبه 3A این كشور را كاهش داد. البته ساركوزی و مركل به طرزی عجیب تمایل دارند نشان دهند كه رابطه فرانسه و آلمان همچون قبل است. ساركوزی می خواهد به بقیه بقبولاند كه او رهبر اروپا است و صدراعظم آلمان نیز همین ادعا را دارد.

'هوبرت ودرین' وزیر سابق امور خارجه فرانسه در این باره می گوید: 'برتری آلمان در این رابطه چشمگیر است، اما وجود یك جفت و یك شریك برای او حكم یك محافظ را دارد. آلمانی ها به حمایت فرانسه نیاز دارند چرا كه به تنهایی قادر نیستند اروپا را مدیریت كنند.'

این برتری و تفوق، نتیجه تلاش آلمان برای بیشتر كردن فاصله با شركای خود است. در نشست اخیر وزرای آلمان و فرانسه نیز شركت كنندگان تصدیق كردند كه بیش از توسعه بحران، مساله بحران رقابت بین شمال و جنوب اروپا مطرح است. البته ساركوزی چندیست وانمود می كند كه فرانسه قدرتمندانه از بحران خارج شده، اما عكس این قضیه اتفاق افتاد!

'پاتریك آرتوس' اقتصاددان ناتیكسیس(Natixis) در این باره می گوید: 'فرانسه سیاست پایدار تقاضا را پیش از آنكه آلمان سیاست عرضه را در پیش بگیرد، اتخاذ كرده است. طبق ارزیابی این اقتصاددان فرانسوی، فرانسه از سال 1998 تاكنون تجربه بی سابقه ای در از دست دادن سهام بازار داشته است.

آرتوس معتقد است كه آلمانی ها هزینه های بسیار بالا را كاهش می دهند بدون اینكه مجموعه را كوچك كنند. دولت فرانسه به منظور مقابله با كسری بودجه به كاهش هزینه های ضروری و اخراج كارگران و فروش بخش اعظم سهام خود روی آورده درحالیكه آلمان با حفظ نیروی كار ماهر و كاهش هزینه های غیرضروری به زعم بسیاری از كارشناسان لقب چین اروپا را به خود اختصاص داده است.

**چرا مركل كمپین انتخاباتی برای ساركوزی راه انداخته؟

--------------------------------------------------------------

'چرا مركل كمپین انتخاباتی برای ساركوزی راه انداخته؟' و 'آنگلا مركل خود را وارد مبارزات انتخاباتی فرانسه به نفع ساركوزی كرد' از جمله تیتر های روزنامه لوموند در این باره است. لوموند می نویسد: یكی از دلایل حمایت مركل از ساركوزی، مخالفت وی با حضور 'فرانسوا اولاند' نامزد حزب سوسیالیست است كه قصد دارد قدرت فرانسه را در اروپا حفظ كند.

'هوبر ودرین' وزیر خارجه سابق فرانسه در این باره گفت: مركل نشان داد كه از اولاند می ترسد.'

به گزارش لوموند: در حال حاضر به لطف ورود دو استاد ایتالیایی، 'ماریو دراگی' رییس بانك مركزی اروپا و 'ماریو مونتی' سناتور دائم سنای ایتالیا، تعادل به عرصه بازی اروپا بازگشته است. یكی از مشاوران كاخ الیزه در این باره می گوید: ماریو مونتی تلاش می كند نشان دهد نفر سوم رابطه مركل و ساركوزی است، اما این بده بستان فقط بین این دو فرانسوی و آلمانی وجود دارد.

**مركل؛ حمایت از فرانسه یا نجات آلمان

---------------------------------------------

نوول ابزرواتور می نویسد: شاید دوستان آلمانی ما این جمله معروف 'فرانچسكو آلبرونی'، جامعه شناس و روزنامه نگار سرشناس ایتالیایی را از یاد برده اند كه 'هیچ همبستگی وجود ندارد؛ بلكه تنها ائتلافی از سر خودخواهی است. هركس در كنار دیگری می ماند تا خود را نجات دهد.'

اینكه آیا نیكلا ساركوزی در انتخابات آزاد است و یا به لحاظ سیاسی به آنكلا مركل وابسته، مطرح نیست بلكه موضوع مهم این است: حتی اگر موضوع یك 'دوستی شرایطی' مطرح باشد باز هم این یك اشتباه فاحش استراتژیك است كه هیچ تأثیری در جایگاه ساركوزی در نظرسنجی ها ندارد.

پژوهش**ز.ج**9123

-------------------------------------------------------------------------------------------------

*پیمان اتحادیه اروپا یا به طور غیررسمی پیمان ماستریخت در تاریخ 7 فوریه 1992 در شهر ماستریخت كشور هلند و پس از مذاكرات صورت گرفته در تاریخ 9 دسامبر 1991 بین اعضای European Community امضا و در تاریخ 1 نوامبر 1993 به اجرا گذاشته شد. این پیمان منجر به ایجاد اتحادیه اروپا و خلق یورو شد.



:: برچسب‌ها: عروسی , مردم , معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش رسانه های آمریكایی طوفان و بروز گردباد شدید درغرب آمریكا باعث ویرانی گسترده در ایالت های غربی آمریكا شده است.

بیشترین تلفات جانی بر اثر این گرباد كه از روز گذشته آغاز شده مربوط به ایالت های میسوری و ایندیانا است.

سازمان هواشناسی آمریكا به مردم ایالت های كنتاكی،تنسی ، آركانزاس و اوهایو كه در معرض این گردباد قرار دارند،هشدار داده است.

هم اكنون اعضای گارد ملی و سازمان های كمك رسانی در این ایالت ها در آماده باش بسر می برند.

اروپام 1908



:: برچسب‌ها: نور ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، 'مصطفی قانعی' در اولین همایش دكترای تخصصی پژوهش محور در تهران افزود: تاكنون مجوز راه اندازی دكترای تخصصی پژوهشی برای 27 دانشگاه علوم پزشكی، موسسه و سازمان صادر شده است و در 16 دانشگاه نیز اجرایی شده است.

وی با بیان اینكه راه اندازی این دوره منجر به جذب 198 دانشجو شد، افزود: راه اندازی دكترای تخصصی پژوهشی در 80 درصد از مراكز تحقیقاتی، جذب دانشجوی خارجی و افزایش طرح های بین المللی از برنامه های آینده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت افزود: فارغ التحصیلان دكترای تخصصی پژوهشی باید جذب شركت های دانش بنیان شده و نتیجه تحقیقات آنان منجر به تولید Patentشود.

قانعی، موضوع مهم دیگر در رشته دكترای پژوهشی را پذیرش داوطلبان عنوان كرد و افزود: اولین محل جذب فارغ التحصیلان دكترای پژوهشی باید مراكز تحقیقات باشد.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: روز , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()