نوشته شده توسط : gogos

به گفته تحلیل گران ایران در تلاش است تا ذخایر مواد غذایی اش را به سرعت افزایش دهد.

یک مقام ارشد پاکستان گفته است ایران از آن کشور خواسته براساس یک قرارداد پایاپای یک میلیون تن گندم بدهد و در عوض سنگ آهن و کود شیمیایی تحویل بگیرد.این درخواست ایران درحالی صورت گرفته که این کشور به دلیل تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا با مشکلاتی روبروشده است.

به گفته نوید قمر، وزیرآب و برق پاکستان، ایران قصد دارد ۲۰۰ هزار تن برنج هم از این کشور وارد کند.

در همین رابطه یک مقام پاکستانی که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفت که قبل ازعملی شدن این قراردادها، باید بر روی مسائلی به توافق رسید.

به گفته این مقام پاکستانی، به دلیل تحریم های اعمال شده علیه ایران، این کشور در انجام چنین توافقاتی با دشواری های بسیار روبرو است.

در همین حال گزارش ها حاکی از خرید ۸۰۰ هزار تن گندم توسط ایران از روسیه و استرالیا در هفته جاری است.

برخلاف گذشته این خریدها نه توسط بخش خصوصی بلکه توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام شده، شرکتی که همین چند روز پیش در وبسایتش به نقل از مهدی غضنفری، وزیر صنعت و معدن و تجارت نوشت که ایران گندم وارد می کند، اما تنها برای ذخایر استراتژیک.

این سخنان می تواند اشاره ای به تحریم ها و مشکلات احتمالی آن در آینده باشد و به نظر می رسد ایران سعی دارد با انبار کردن گندم، خود را برای شرایط دشوارتر بعد از تحریم ها آماده کند.

"واردات گندم از طریق شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام شده و مهدی غضنفری، وزیر صنعت و معدن و تجارت گفته که ایران این گندم را برای ذخایر استراتژیک وارد کرده است."

به گفته منابع تجاری، میزان خرید اخیر گندم ایران علاوه بر یک میلیون و یکصدهزار تن گندمی است که این کشور دو هفته پیش وارد کرد.

تجار در توجیه دلیل خرید این میزان گندم گفته اند که خشکی هوا بر میزان کاشت این محصول و ذخایر آن در ایران تاثیر منفی داشته است.

مهرداد عمادی از مشاوران اقتصادی اتحادیه اروپا هم معتقد است که ایران در تلاش است تا خود را برای برای مقابله با تحریم ها آماده کند.

به گفته آقای عمادی در همین چارچوب این کشور به سرعت درحال افزایش ذخیره مواد غذایی اش است.

در حالی که ایران به نحو چشمگیری بر میزان واردات گندم افزوده است، برای بازپرداخت هزینه های واردات به مبادله پایاپای رو آورده است و به جای دلار و یورو از پول های رایج دیگر استفاده می کند و در برخی موارد نیز این کشور در مقابل صادرات نفت کالا وارد می کند.

مهرداد عمادی در این باره که چرا ایران به معاملات پایاپای روی آورده می گوید:" به نظر می رسد این کشوردر تلاش است تا روابط ویژه ای را با کشورها برقرار کندکه در درازمدت این کشورها حاضرشوند روابط خود با ایران را ادامه دهند. "

به گفته آقای عمادی ایران امیدوار است که با توجه به شرایط ویژه ای که در این قراردادها ی پایاپای به کشور ها می دهد، آنها را به واسطه ای برای بعضی از خرید های ایران تبدیل کند.

ایران برای مدتی در تولید گندم خودکفا شده بود ولی با اولین خشکسالی در سه سال پیش، دوباره این کشور به صدر واردکنندگان گندم بازگشت

ایران در سالهای گذشته تلاش کرده تا در تولید گندم به خودکفایی برسد، اما سه سال پیش بعد از اولین خشکسالی، تولید گندم به حدی کم شد که ایران دوباره به صدر وارد کنندگان گندم بازگشت.

تلاش برای خودکفایی گندم

در سال ۱۳۷۷ ایران با وارد کردن شش میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم بزرگترین وارد کننده گندم جهان بود و سه سال بعد از آن نیز به طور متوسط سالانه چهار میلیون تن گندم خارجی وارد کرد.

بعد از آن برنامه ای برای افزایش تولید گندم به اجرای گذاشته شد و هفت سال پیش ایران اعلام کرد که در تولید این محصول به خودکفایی رسیده است.

اما در سال ۱۳۸۷ بعد از خشکسالی گسترده، وضع دوباره به قبل برگشت و تولید گندم از حدود ۱۵ میلیون تن به کمتر از ده میلیون تن کاهش یافت.

در سال گذشته وضعیت تولید گندم کمی بهبود یافت ولی همچنان بخشی از نیاز کشور از طریق واردات تامین شد.

زمین های زیر کشت گندم در ایران شش میلیون ۲۰۰ هزار هکتار است که چهار میلیون هکتار آن زیر کشت دیم و دو میلیون ۲۰۰ هزار هکتار آن کشت آبی است.

ایران برای دستیابی به خودکفایی گندم، اعتبارات و منابع مالی گسترده ای اختصاص داده بود و برای تشویق گندمکاران، بخش عمده ای از گندم تولیدی را به صورت تصمینی و با قیمت های بالا خریداری می کرد.

برخی از منتقدان افزایش قیمت گندم را یکی از علل اصلی تمایل کشاورزان به کشت گندم و دستیابی به خودکفایی ارزیابی کرده و معتقد بودند که دولت با حمایت غیر منطقی از گندم، کشاورزان را به سمت تولید این محصول هدایت کرد و افزایش تولید در یک دوره به این شیوه امکانپذیر شد که شیوه ای ناپایدار و غیرعلمی است.



:: برچسب‌ها: کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'بیتا باهوشی نائینی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در آستانه فرا رسیدن سال نو طبق آداب و رسوم، تمام خانواده های ایرانی بویژه زنان خانه دار اقدام به خانه تكانی و كارهای سنگین می كنند كه رعایت نكات ایمنی در این زمینه ضروری است.

وی به زنان توصیه كرد از انجام كارهای سنگین و حمل و جابه جایی وسایل سنگین از یك نقطه به نقطه دیگر جلوگیری كنند و این گونه كارها را به تنهایی انجام ندهند.

نائینی گفت: افراد برای حمل وسایل باید از یكباره بلند كردن اجسام جلوگیری كنند و برای حمل اجسام ابتدا نشسته، و بازوها را باز كرده و سپس جسم را به آرامی بلند كنند.

كارشناس گروه آموزشی ارگونومی دانشگاه بهزیستی و توانبخشی اظهار داشت: در صورتی كه افراد برای شست و شوی ظروف به ناچار باید مدت طولانی ایستاده باشند، بهتر است چهار پایه ای زیر پا قرار دهند تا فشار كمتری به كمر وارد شود.

نائینی همچنین به زنان توصیه كرد از شستن فرش ها جلوگیری كنند چرا كه شستن اجسام سنگین و حمل و نقل آن صدمات جبران ناپذیری به فرد وارد می كند.

اجتمام**9105**1572



:: برچسب‌ها: زمستان , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، عفت شریعتی کوهبنانی صبح امروز در جمع مردم منطقه رضاشهر مشهد در مسجد المهدی اظهار کرد: مجلس هشتم رو به اتمام است و در چهار سال گذشته خدمات شایانی ارائه کرده است و البته راه‌های نرفته زیادی نیز وجود دارد که مجلس نهم باید با قدرت آن را ادامه دهد.



:: برچسب‌ها: ساحل , شهرستان , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

مانور دریایی کشتی های ایرانی در دریای عمان در نزدیکی تنگه هرمز

گزارشی در آمریکا حاکی از آن است که وزارت دفاع آمریکا قصد دارد توانایی های دفاعی زمینی و دریایی خود را در خلیج فارس تقویت کند تا بتواند با هرگونه تلاش احتمالی ایران برای بستن تنگه هرمز مقابله کند.
به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال پنتاگون به کنگره این کشور خبر داده که استقرار تجیهزات تازه برای مین یابی و مین روبی در کنار بهبود توانایی ها نظارتی بر منطقه بخشی از برنامه های این وزارت خانه برای مقابله با فعالیت های احتمالی ایران در تنگه هرمز است.
بر اساس این گزارش وزارت دفاع آمریکا همچنین می خواهد در سیستم تسلیحات دریایی و کشتی های جنگی خود طوری تغییر ایجاد کند که بهترین رویارویی را با قایق های تند رو و جنگی ایران در تنگه هرمز داشته باشد.
تلاش برای تقویت توانایی های ارتش آمریکا در خلیج فارس همزمان با افزایش تنش ها با ایران و نیز بالاگرفتن حدس و گمان ها در خصوص حمله احتمالی اسراییل به برنامه هسته ای ایران صورت می گیرد.
غرب ایران را به تلاش برای دستیابی به بمب هسته ای متهم می کند اما ایران تاکید دارد که برنامه هسته ای اش اهداف مسالمت آمیز دارد.

به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال مقامات ستاد فرماندهی ارتش آمریکا به کنگره گفته اند می خواهند تجهیزات جدید مین یابی تا پیش از پاییز سال آینده پیاده شده باشد.

بر اساس همین گزارش نیرو های ویژه ارتش که در امارات متحده عربی مستقر هستند نیز قرار است در صورت هرگونه تلاش ایران برای بستن تنگه هرمز وارد عمل شوند. یک مقام ارتش آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است این نیروهای ویژه مدتی است که به کماندوهای کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله امارات متحده، بحرین و کویت آموزش می دهند.
در دی ماه امسال پس از اینکه ایران غرب را به بستن تنگه هرمز تهدید کرد ناو آمریکایی آبراهام لینکلن از این مسیر استراتژیک دریایی عبور کرد.
ایران تهدید کرده که اگر فشار تحریم ها بر ایران افزایش پیدا کند تنگه هرمز را که مسیری کلیدی برای انتقال نفت به جهان است خواهد بست.

به گزارش همین روزنامه تقاضای بودجه 100 میلیون دلاری برای این برنامه روز هفتم فوریه، هجدهم بهمن ماه امسال به کنگره ارائه شده اما از آنجا که هنوز نمایندگان کنگره مشغول بررسی آن هستند، علنی نشده است.



:: برچسب‌ها: پرنده , برلین , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در سی‌امین سالگرد تأسیس دانشگاه امام صادق(ع) حجت‌الاسلام سید مصطفی میرلوحی مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه امام صادق(ع) در گفت‌وگویی تفصیلی به شرح فعالیت‌های این دانشگاه طی 30 سال گذشته پرداخت که متن کامل این گفت‌و‌گوی تفصیلی را در ذیل می‌خوانیم:



:: برچسب‌ها: نور , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار ایرنا، این آیین روز شنبه در رایزنی فرهنگی سفارت كشورمان در روسیه با حضور دهها نفر از شخصیت های فرهنگی ایرانی و روس و ایرانشناسان و علاقمندان به زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ ایران زمین برگزار شد.

در این آیین چند نفر از حاضران نیم قرن تلاش خستگی ناپذیر پروفسور دری برای ترویج و گسترش زبان فارسی در دوره شوروی سابق و روسیه را تبیین كردند.

'ابوذر ابراهیمی تركمان' رایزن فرهنگی كشورمان در روسیه گفت: 'جهانگیر دری' نویسنده معاصر ایرانی مقیم روسیه آثار ارزشمندی را به تالیف درآورده و بیش از 50 سال است كه برای ترویج زبان و ادبیات فارسی در این سرزمین می كوشد.

وی به نامه های استاد 'محمد علی جمالزاده' نویسنده پرآوازه ایرانی به پروفسور دری اشاره كرده و افزود: با موافقت آقای دری این نامه ها كه بیش از 500 صفحه بود به كتابخانه ملی ایران تحویل شد.

رایزن فرهنگی سفارت ایران در روسیه با بیان اینكه در كتابفروشی های روسیه آثار ایرانی ترجمه شده توسط 'جهانگیر دری' به چشم می خورد، خاطرنشان كرد: این امر نشانه علاقه فراوان دری به زبان فارسی و ترویج آن در روسیه و نیز علاقه گسترده مردم این كشور به زبان فارسی می باشد.

'محسن حیدرنیا' رییس بنیاد بین المللی ایرانشناسی شعبه مسكو نیز در این آیین از 'جهانگیر دری' به عنوان شخصیتی خستگی ناپذیر یاد كرد كه گام های بی مانندی را در زمینه گسترش فرهنگ و ادب فارسی در روسیه به عمل آورده است.

'هرانت وسكانیان' نویسنده ارمنی تبار و ایرانشناس بنام روسیه نیز به سابقه آشنایی خود به 'جهانگیر دری' در سال های دهه 1960 میلادی اشاره كرد و افزود: آقای دری اولین ایرانی بود كه با او آشنا شدم و صفات نیك ایرانیان را در وجود وی به طور كامل درك كردم كه همین امر نیز زمینه ساز جذب من به سوی ایرانی های شد.

وی گفت: آقای دری با تلاش های علمی خود به كسب درجه دكتری و فوق دكتری نایل شد و در امر تدریس زبان فارسی تلاش های بسیار ارزشمندی به عمل آورد.

پروفسور 'آلكساندر پالیشوك' رییس انجمن دوستی ایران و روسیه و استاد دانشگاه دولتی زبانشناسی مسكو هم گفت كه از شاگردان دری می باشد و زبان فارسی را از وی آموخته است.

وی با بیان اینكه افرادی با تخصص پروفسور 'دری' در حوزه زبان و ادبیات فارسی در روسیه كم هستند، خاطرنشان كرد: آقای دری توانست سبك و روح نویسندگان ایرانی را به ما منتقل كند و از رایزنی و سفارت ایران برای برگزاری این آیین سپاسگزارم.

پروفسور 'ولادیمیر ایوانف' رییس كرسی زبان فارسی انستیتو آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسكو هم ضمن برشمردن خدمات دری به زبان فارسی گفت: از این نویسنده برجسته كه در دانشگاه ما تدریس زبان فارسی را برعهده گرفته است، تشكر می كنم.

پروفسور 'جهانگیر دری' در سال 1932 میلادی در مسكو چشم به دنیا گشود و در سال 1935 به همراه پدر و مادرش به ایران عزیمت كرد.

وی در سال 1946 به دلیل انتخاب پدرش به سمت رایزن ایران در شوروی به این كشور بازگشت و پس از طی مدارج عالی علمی و فرهنگی در دانشگاه دولتی مسكو به عنوان بزرگترین و معتبرترین دانشگاه روسیه برای همیشه در این شهر ماندگار شد.

این نویسنده ایرانی تاكنون 9 عنوان كتاب و بیش از 200 مقاله علمی نگاشته است و بیش از 15 مجموعه از آثار نویسندگان ایرانی را به زبان روسی ترجمه كرده است.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: جدید , آسمان , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

روزنامه های اول هفته تهران تیترها و عنوان های اصلی خود را به انعکاس آغاز تبلیغات انتخاباتی اختصاص داده و از قول خبرگزاری های دولتی نوشته اند انتخاباتی پر شوری در پیش است. افزایش قیمت ها، احتمال تغییراتی در بودجه دولت توسط مجلس و آغاز برخورد تعزیراتی با گرانفروشان بعد از شانزده سال از جمله اخبار روزنامه ها در آغاز هفته ای است که در انتهای آن انتخابات پرگفتگوی مجلس برگزار می شود.

نشانه های محدودیت

روزنامه های امروز فشارها و محدودیت هائی را که از سوی دولت بر مطبوعات اعمال می شود بین سطور خود انعکاس داده اند ابراهیم رها طنز نویس که نام ستون خود را به "روی مخ" تغییر داده نوشته مطلب روز پنجشنبه من گویا بازخوردی داشته که ما برای نوشتن تک‌تک این سطور دست به عصا هستیم.

این طنزنویس گزارش داده در مورد هرچیزی هم که می‌نویسیم به یک جای یک کسی برمی‌خورد. حالا اگر بعد از گذشتن از چندین فیلتر و جرح و تعدیل و جرخوردگی‌های مبسوط، چیزی باقی بماند و آن هم بخواهد عواقبی داشته باشد یعنی باید در اولین فرصت اسم ستون زخم را عوض کنیم بگذاریم «لالمونی»! در همین راستا به ما چه که چه خبر است.

نویسنده ستون "روی مخ" در نهایت نوشته: به هر حال اینکه ما تا سر داریم سر می‌شکنیم به خودمان و عرصه طنز و نفروختن شرافت قلم مربوط است. اگر همین چهار کلام هم بخواهد زبانم لال خطری برای روزنامه و شغل دوستان همکار ایجاد کند ما سبک سفر می‌کنیم. ما رفتن را بلدیم، ما بلدیم نباشیم.

پوریا عالمی هم در ابتدای ستون کاناپه اعتماد نوشته خواننده‌ی گرامی. ما با مدیرمسوول توافق کردیم که تند نرویم. اگر دوست دارید کاناپه تند باشد دو راه بیشتر ندارید. اول- کاناپه را تند تند بخوانید. دوم- قبل از کاناپه فلفل میل کنید.

تیتر و عکس صفحه اول جوان

تیتر و عکس صفحه اول جوان

انتخابات، جواب آمریکاست

"رقابت ۳۳۰۰ نفر برای ۲۹۰ کرسی مجلس" تیتر اصلی مردم سالاری است و کیهان از زبان رسانه غربی نوشته "ایرانی ها روز انتخابات جواب آمریکا را می دهند".

کیهان نوشته در حالی که تنها دو روز از آغاز تبلیغات انتخاباتی در تهران می گذرد، خبرگزاری های غربی با ارسال گزارش های متعدد از مبداء تهران و در مواردی دیگر شهرهای ایران، «روحیه ضدغربی» و «انگیزه برای پاسخ به تهدیدهای آمریکا» را از مهمترین عوامل رویکرد مردم به مشارکت گسترده در انتخابات برشمردند.

تبلیغات بیش از ۳۰۰۰ کاندیدای انتخابات مجلس در ایران از روز پنج شنبه گذشته آغاز شده و گزارش های خبرنگاران کیهان از سراسر کشور نشان می دهد شور و حال انتخاباتی به سرعت هم در میان مردم و هم در بین گروه های سیاسی در حال گسترش است.

به نوشته کیهان: خبرنگاران رسانه های خارجی هم که معمولا در آستانه انتخابات به طور گسترده عازم ایران می شوند تا خلأ اطلاعاتی کشورهای غربی درباره اوضاع داخلی ایران را پر کنند، این بار هم در سراسر ایران پراکنده شده اند و مشغول گزارش وضعیت به کارفرمایان خود هستند. گرچه تجمع و تمرکز اصلی خبرنگاران خارجی بر حوزه انتخابیه تهران است، چرا که آن را سیاسی ترین و تعیین کننده ترین حوزه انتخاباتی کشور می دانند.

ابتکار با بررسی گروه های جناح راست که تحت عنوان اصولگرا با هم رقابت دارند نوشته ً تعدد لیست در آستانه انتخابات سابقه‌ای دیرینه دارد اما هیچ‌گاه این تعدد، به تکثر و تشتت گفتمانی منجر نمی‌گشت در حالی که اکنون علائم این تشتت، در حال خودنمایی است. یکی از ویژگی‌های گفتمان اصولگرایان، انعطاف‌پذیری، مصلحت‌اندیشی و «ریش‌سفید»پذیری بود؛ همان خصلتی که اکنون فراموش شده‌است، به‌گونه‌ای که ریش‌سفیدی و پادرمیانی بزرگان نیز نتوانست عاملی برای ائتلاف گردد.

به نوشته این روزنامه گروه‌هایی که تا دیروز به صورت یک «طیف» در زیر چتر اصولگرایی جمع شده بودند، حال هرکدام علم دیگری به دست گرفته و در مسیر انکار و نفی دیگری گام برمی‌دارد. به عبارت دیگر، گفتمان اصولگرایی در حال تجزیه شدن است. عناصر دیروزی با گسست مبانی، هرکدام تلاش دارند تا اجزاء گفتمان جدیدی را خلق نمایند. اکنون، بسیاری معتقدند که گپ کنونی در ساحت گفتمانی اصولگرایان، معلول پیروزی «احمدی‌نژاد» در انتخابات ۸۸ است.

ابتکار پیش بینی کرده بر این اساس، انتخابات روز جمعه، آوردگاه‌های متفاوتی به همراه خواهد داشت: نخست اینکه، گپ و تشتت کنونی «خمیرمایه‌ای» برای شکل‌گیری قطب‌های جدید سیاسی، پس از انتخابات خواهد بود و آرایش سیاسی ریاست‌جمهوری یازدهم را متأثر خواهد کرد؛ دوم اینکه، آنچه در این مجال گفته شد، خاص کلان‌شهرها به خصوص «تهران» است. شرایط در شهرستان‌ها به طور کلی متفاوت خواهد بود.

شکور اکبرنژاد در سرمقاله روزنامه حمایت از تبلیغات سالم انتخاباتی نوشته و از جمله یادآور شده بهتر بود ساز و کاری تعبیه شود که بساط تبلیغات پوستری برچیده شود و همه نامزدها با دادن مبلغی به صدا و سیما از طریق رسانه ملی به بیان برنامه های خویش بپردازند؛ تبلیغات از طریق پوستر و عکس روش غلطی است که در کشور باب شده است؛ زیرا کسانی که توانایی مالی دارند با پر کردن در و دیوار شهر به معرفی چهره خود می‌پردازند و از سوی دیگر نامزدهای چه بسا اصلحی که این توانایی مالی را ندارند و همچنین حاضر نیستند وامدار مراکز ثروت باشند، در موضع ضعیف‌تری قرار می‌گیرند.

به نوشته این روزنامه یکی از علت‌هایی که اکنون می‌بینیم بسیاری از دلسوزان کشور از حضور در عرصه انتخابات کنار کشیده‌اند، همین تبلیغات پرهزینه است؛ کسی که قصد خدمت به مردم را دارد حاضر نیست به هر قیمتی شده به مجلس راه یابد؛ بنابراین وقتی می‌بیند نمی‌تواند از عهده مخارج سنگین تبلیغات برآید، ترجیح می‌دهد کنار رود. صلاحیت و کارآمدی نامزدها از روی عکس و پوستر شناخته نمی‌شوند، بلکه مردم با مطالعه مجلات و روزنامه‌ها و همچنین از طریق رسانه ملی با افکار نامزدها و برنامه‌های آنان آشنا می‌شوند و آنگاه است که می‌توان از مردم انتظار رای آگاهانه و از روی شناخت درست.

انتخابات به ما چه؟

تیتر و عکس صفحه اول تهران امروز

تیتر و عکس صفحه اول تهران امروز

ابراهیم رها برای این که طنز نوشته اش با محدودیت ها روبرو نشود نوشته: به ما چه که شخص احمدی‌نژاد هم وارد عرصه طنز شده تا کمبود طنز کشور را جبران کند. به ما چه که رییس دولت گفته، دولت از هیچ جریان سیاسی در انتخابات پیش‌رو حمایت نمی‌کند.

به نوشته این ستون: لابد این جریانات حامی دولت که دارند تبلیغات می‌کنند منظورشان دولت احمدی‌نژاد نیست. لابد از دولت مادها دارند حمایت می‌کند! وایضا لابد دولت اشکانیان با آنها همسو و هم‌نظر است. و لابد غلامحسین الهام هم از ارشک دوم دارد دفاع می‌کند و در دولت خشایارشاه هشت تا سمت گرفته بوده است.

به نوشته ستون "روی مخ" اعتماد: به ما چه که پدر داماد احمدی‌نژاد در جواب گفته که دو سه تا از این جریانات و گروه‌های انتخاباتی رسما وابسته به دولت هستند و ایضا ادامه داده که نخبگان باید در این زمینه روشنگری کنند و به ما چه که احتمالا منظورش از نخبگان خودش و آقا پسرش (داماد احمدی‌نژاد) بوده است.

تزلزل غربی ها و فرصت سوزی ما

خراسان و قدس گزارش یک روزنامه آمریکائی را با تیتر "۱۶نهاد اطلاعاتی آمریکا گزارش دادند ایران تصمیم ساخت سلاح هسته ای ندارد" منعکس کرده اند و تهران امروز همین گزارش را نشانه "تزلزل در ادعای هسته ای غرب" دیده است.

آفرینش در سرمقاله خود با اشاره به تحولات بین المللی از جمله موفقیت غرب در ایجاد ایران هراسی در منطقه نوشته با نقشه راه کنونی تمام راه ها به بن بست ختم شده و ما نتوانسته ایم راهکارهای خروج از بحران را بیابیم.

به نوشته این مقاله برخی معتقدند که ایران با این روند کنونی وقت کشی می کند تا بتواند به دستاوردهای هسته ای بیشتری دست یابد و قدرت رایزنی خود را بالا ببرد. به فرض قبول این ادعا باید تاکید کنیم که در این وقت کشی و فرصت های به دست آمده، طرف مقابل نیز بیکارننشسته است و هرلحظه به اجماع جهانی علیه ایران نزدیک تر می شود.

آفرینش تاکید کرده: این وقت کشی نیست بلکه فرصت سوزی است. همانطور که گفته شد ما نیز از پتانسیل ها و قدرت چانه زنی برخوردار هستیم اما چرا به درستی ازاین فرصت ها استفاده نمی شود جای سوال است. این توقع وجود دارد تا ما پیشقدم در امر شفاف سازی ها باشیم ..اینکه ما بخواهیم در دسته بندی های سیاسی قدرت قرار بگیریم و یا روسیه و چین را همراه با خود بینیم اشتباهی بزرگ است

نفت گران شد، تمام قیمت ها هم افزایش یافته

روزنامه جمهوری اسلامی با تیتر "نفت ۱۲۶ دلار" خبرهائی از بازار جهانی انرژی را در صدر اخبار خود آورده، دنیای اقتصاد از "اصلاحات جدی در بودجه" نوشته، جهان صنعت خبر داده "شبه دولتی ها در اقتصاد تثبیت شدند"، "بلوک بندی تهران برای مهار بهای مسکن" عنوان اصلی فرهیختگان است و "گرانفروشانی که ارز را بهانه کنند با تعزیرات روبرو می شوند" در صدر اخبار اعتماد آمده است.

مولود حاجی زاده در گزارشی در اعتماد نوشته اواخر آذرماه امسال همزمان با شکل‌گیری نوسانات نرخ ارز، بازار شاهد اختلالاتی بود که این با رشد قیمت دلار و رسیدن آن به حدود ۲ هزار تومان در اوایل بهمن‌ماه وارد فاز دیگری شد. به تبع افزایش بهای دلار و ناامیدی اهالی بازار از بازگشت دوباره ارز به حالت تعادلی، زمینه افزایش قیمت اغلب کالاها در بازار؛ از محصولات اساسی گرفته تا کالاهای لوکس ایجاد شد.

به نوشته این گزارشگر افزایش قیمت برخی کالاها در بازار طی ماه‌های اخیر که در ابتدای امر با درصد‌های پایینی آغاز شده بود، در هفته‌های اخیر با رشدهای ۲۰ تا ۳۰ درصدی همراه بوده است. رشد قیمت‌ها در بازار کالاهای اساسی که بیش از هر چیز معیشت و اقتصاد خانوارها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، به مرور موجی از نارضایتی‌های عمومی در سطح جامعه را شکل داد؛ نارضایتی‌هایی که به ابلاغ اطلاعیه‌یی مشترک میان سازمان حمایت و سازمان تعزیرات منتهی شد.

گزارشگر اعتماد با اشاره به اطلاعیه مشترک سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی در روز پنجشنبه صادر شد که واحدهای اقتصادی تهدید شده بودند که در صورت افزایش قیمت و احتکار با سازمان تعزیرات روبرو خواهند شد نوشته این اطلاعیه درباره برخوردهای قانونی در بازار مربوط به سال ۱۳۷۴ است و پس از آن اقتصاد کشور به یاد ندارد که چنین اطلاعیه‌یی منتشر شده باشد.

تهران‌امروز در گزارش اصلی خود نوشته : با نزدیک شدن هر چه بیشتر به روزهای پایانی سال، تهدیدهای مسئولان برای کنترل دستوری بازار نیز شدت می‌گیرد. این درحالی است که نرخ بسیاری از کالاها بخصوص مواد غذایی در بازار به‌شدت افزایش یافته است.

کارتون علی کاشی، مردم سالاری

کارتون علی کاشی، مردم سالاری

به نوشته این روزنامه از سویی وزیر صنعت، معدن و تجارت از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌خواهد که به‌هیچ وجه زیر بار افزایش غیرقانونی قیمت‌ها نروند و از سوی دیگر گشت‌های بازرسی و تعزیراتی افزایش یافته تا افزایش قیمت‌های به‌قول مسئولان خودسرانه، کنترل شوند اما نکته آنجاست که آنچه مردم شاهد آنند، گرانی در بازار است چرا که به‌نظر می‌رسد واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان حاضر نیستند افزایش قیمت دلار طی ماه‌های اخیر را در قیمت اقلام خود بی‌تاثیر تلقی کنند. در این بین نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش تقاضا نیز مزید بر علت شده است.

تهران امروز تاکیید کرده اما وزیر صنعت، معدن و تجارت، تقریبا به‌صورت روزانه از فراهم بودن ارز مورد نیاز واردکنندگان با قیمت رسمی خبر می‌دهد تا شاید این اخبار کمی از تنش‌های بازار کم کند.

آمار کاهش بیکاری دروغ است؟

عباس عبدی در مقاله ای در اعتماد ضمن اشاره به قبح دروغ آماری نوشته چند روز پیش مرکز آمار ایران گزارش وضع نیروی کار کشور در پاییز امسال را منتشر کرد که انتشار آن با خوشحالی برخی رسانه‌های دولتی مواجه شد، از جمله یکی از این رسانه‌ها با خوشحالی تیتر زده بود که نرخ بیکاری در ۱۲ استان تک‌‌رقمی شد. وقتی که این خبر را خواندم تعجب کردم، لذا به اصل گزارش مراجعه کردم و دیدم مطابق آن، نرخ بیکاری در پاییز امسال نسبت به پاییز سال پیش از رقم ۱/۱۲ درصد به ۸/۱۱ کاهش یافته و آنچه موجب تعجب بیشترم شد این بود که این نرخ در بلوچستان برابر ۱/۶ درصد است، درحالی که نرخ بیکاری در این استان همیشه بالا بوده‌ است.

نویسنده به تشریح جزییات آمار پرداخته و به این جا رسیده که مقایسه آمار پائیز ۸۹ و ۹۰ نشان می دهد طی یک سال، از تعداد افراد شاغل در کشور حدود ۶۵۰ هزار مورد کاسته شده ‌است. در واقع با وجود رشد جمعیت بالای ۱۰ سال (که حدود ۲/۱ میلیون‌نفر در سال بوده است)، در این مدت نه‌‌تنها شغلی اضافه نشده که ۶۵۰ هزار مورد هم کم شده ‌است. ولی چرا تعداد بیکاران نه‌‌تنها اضافه نشده که کمتر هم شده است؟

این مقاله توضیح بیشتر نشان می دهد دروغ بودن نتیجه گیری اولیه از آن روست که معنای بیکار در آمارگیری، به کسی اطلاق می‌شود که مدت معینی پیش از آمارگیری، جویای شغل بوده‌ است، اگر کسی به ‌هر دلیلی جویای کار نباشد، بیکار محسوب نمی‌شود، بنابراین کاهش تعداد بیکاران نه ناشی از اشتغال آنان که به ‌دلیل ناامیدی کامل از یافتن شغل و ترک شغل‌یابی است. یعنی جامعه به ‌لحاظ ساختار فعالیت اقتصادی عقبگرد و نرخ فعالیت آن کاهش چشمگیری داشته است به زبان دیگر آمار دروغ نمی‌گویند، این دیگران هستند که از آمار تعابیر دروغ و وارونه می‌کنند.

پرونده هسته ای و رفتار دولت با نشر

ابوالحسن مختاباد در اعتماد به تعلیق چند موسسه انتشاراتی توسط وزارت ارشاد اشاره کرده و نوشته تقریبا همه ما ایرانیان از نوع رفتار دولت‌های اروپایی در ماجرای انرژی هسته‌یی باخبر هستیم و می‌دانیم که این برخورد‌ها، رفتاری سیاسی است و نه رفتاری حقوقی. لب کلام مسوولان ایرانی هم این است که چرا بدون آنکه هیچ مدرک و سندی علیه ما وجود داشته باشد، ما را متهم و حتی مجرم به انجام اعمالی می‌کنید که روح ما هم از آن خبر ندارد.

نویسنده با شباهت دادن این رفتار با وزارت ارشاد نوشته آنهایی که با امور نشر سر و کار دارند، می‌دانند که امکان چاپ و توزیع کتاب (به‌ویژه برای ناشران شناخته شده که در چند سال اخیر تمام حرکات‌شان زیر ذره‌بین ارشاد است) غیرممکن است. برابر آیین‌نامه جدید مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تمامی این روند بررسی و اعتراض نباید بیش از دو ماه به طول انجامد، اما دست‌اندرکاران اداره کتاب در این‌گونه موارد که صدها کتاب ناشران را برای ماه‌ها و سال‌ها معطل می‌کنند، سیخی به خود نمی‌زنند، اما مدام جوالدوزشان بر تن برخی از ناشران و مولفان می‌نشیند.

نویسنده مقاله اعتماد با توجه به نظارت و حضور وزارت ارشاد در تمام مراحل تهیه و چاپ و توزیع کتاب این پرسشی مطرح است که وقتی اداره کتاب بیاید امتیاز ناشری را معلق کند، چه معنی‌ای دارد؟ جز همان رفتاری است که در ماجرای انرژی صلح‌آ‌میز هسته‌یی و غنی‌سازی بر سر ما ایرانیان می‌آورند که مردم و نظام را بابت کارهایی نکرده مورد تحریم و فشار قرار می‌دهند؟

تیترهای پنهان

ابتکار در ستون تیترهای پنهان نوشته:

لاریجانی: کسی باید به مجلس برود که سال‌ها مسائل کشور را شناخته باشد[ و حداقل در صداوسیما، شورای امنیت ملی و مجلس ریاست کرده باشد]

حداد‌‌عادل: ازبهشت فرهنگ به سیاست هبوط کردم [بعد دیدم سیاست خودش بهشته]

درخواست یک نماینده زن از وزارت کشور: رای‌های زنان از مردان جداگانه شمرده ‌شود! [تفکیک جنسیتی برا همین وقتاست دیگه ! ]

احمد توکلی خواستار آزادی روزنامه‌نگار هفته‌نامه دی شد [بعضی روزنامه‌نگاران نباید برن زندان]

بانک مرکزی خودش را هم تکذیب می‌کند؟ [ به هر حال ما تبعیض قائل نمیشیم]

کارتون روز

کارتون هادی رحمتی، اعتماد

کارتون هادی رحمتی، اعتماد

کارتون هادی رحمتی، اعتماد



:: برچسب‌ها: ژاپن , آسیا , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

العربیه با اعلام این خبر گفت كه مقامات لیبی موفق به دستگیری یك گروه مسلح از حامیان معمر قذافی مجهز به موشك های حرارتی شده اند كه قصد داشتند برخی اماكن در طرابلس و خارج آن را هدف قرار دهند.

بر اساس این گزارش فرمانده این گروه اعتراف كرده است كه یك روز پیش از اجرای نقشه این گروه مسلح با خمیس قذافی ملاقات كرده است .

از سوی دیگر 'جمال الكوري' پزشك معالج خمیس قذافی نیز زنده بودن وی را تایید كرد اما گفت كه یكی از پاهای وی قطع شده است.

برخی فرماندهان میدانی نیز اعلام كردند كه كه در روزهای اخیر تماس های تلفنی بین فردی در تونس ودیگری در منطقه را رصد كرده اند كه پس از بررسی مكالمه مشخص شد فردی دستور اجرای عملیات در مراسم سالگرد انقلاب لیبی را می دهد. آنها در عین حال حضور خمیس در منطقه بین 'دارین' و'العسة' را رصد كردند.

مقامات و رهبران انقلاب لیبی، بارها اعلام كرده بودند كه خمیس قذافی كه دارای رتبه سرهنگ است وفرماندهی یكی از گردان ها را در نبرد علیه انقلابیون بر عهده داشت كشته شده است .

خبر كشته شدن خمیس قبل از مرگ پدرش معمر قذافی بدست انقلابیون در اكتبر گذشته پس از تصرف شهر سرت منتشر شد.

مترجمام*1049**1369



:: برچسب‌ها: واشنگتن , دوچرخه , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 259
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این آئین نامه در راستای اجرای بند پنج ماده دو قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مقررات جاری، در 10 ماده و چهار تبصره ابلاغ شده است.

بر اساس این گزارش، تعرفه‏های این آیین‏نامه تا پایان سال 1391 اعتبار داشته و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعرفه‏های جدید را حداكثر تا پایان اسفند ماه سال آینده اعلام می كند.

مدیران مسوول مطبوعات و خبرگزاری ها می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جزئیات تعرفه های آگهی های دولتی مطبوعات در سال 91 را مشاهده كنند.

اجتمام**9140**1569**



:: برچسب‌ها: لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

پخش دوباره برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی به درخواست مخاطبان و بعد از ماه‌ها مذاکره با مقامات هاتبرد آغاز شده است

صادق صبا، رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، می‌گوید که برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی از روز جمعه، ۵ اسفند (۲۴ فوریه)، از طریق ماهواره هاتبرد در دسترس مخاطبان است.

بشنوید: گفت‌وگو با صادق صبا، رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی

او گفت که به دنبال درخواست مخاطبان تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی و بعد از ماه‌ها مذاکره با مقامات هاتبرد، این توافق حاصل شد که برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی از روز جمعه، پنجم اسفند، دوباره از طریق این ماهواره پخش شود.

او اضافه کرد که پخش برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی از طریق دیگر ماهواره‌ها از جمله یوتل ست W۳A، تل استار ۱۲ و یوروبرد۲ همچنان ادامه خواهد داشت.

پیش از این، پخش برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی از ماهواره هاتبرد به دلیل پخش پارازیت مختل و قطع شده بود.

شرکت یوتل‌ست، مالک ماهواره هاتبرد، موقعیت جغرافیایی منبع انتشار پارازیت را نقطه‌ای در داخل ایران شناسایی کرده بود، ولی مقامات ایران پارازیت‌اندازی بر این ماهواره را رد می‌کردند.

رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، اظهار امیدواری کرده است که با آغاز دوباره پخش برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی روی سایت هاتبرد، پارازیت‌اندازی دوباره شروع نشود.

او گفت: پارازیت‌اندازی باعث خشم جامعه جهانی و تمام صاحبان ماهواره‌ها می‌شود و ممکن است برای مقامات ایرانی مشکلاتی ایجاد کند.

آقای صبا اضافه کرد: "خود ایران هم برای پخش برنامه‌های خود از ماهواره هاتبرد استفاده می‌کند و پارازیت‌اندازی بر این ماهواره، می‌تواند عواقب زیادی برای ایران داشته باشد."

او اضافه کرد که تا پیش از این، مقامات ایران عمدی بودن ارسال پارازیت را رد می‌کردند و بعد از آن که با دلایل فنی ثابت شد که این پارازیت‌ها از خاک ایران ارسال می‌شود، آنها گفتند که نهادهای رسمی ایران چنین اقدامی نمی‌کنند.

به گفته رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، مقامات ایران مدعی بودند که شاید نهادهایی که به دنبال بدنام کردن ایران هستند، از خاک این کشور دست به ارسال پارازیت می‌زنند، ولی با تغییراتی که به تازگی در مجموعه مقررات بین‌المللی اعمال شده است، این دلایل دیگر قابل قبول نیست.

به گفته آقای صبا، "در چارچوب مقررات جدید، هر پارازیتی از خاک ایران روی هر کانال تلویزیونی انداخته شود، دولت ایران مسئول است."

تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در سال ۲۰۰۹ میلادی راه‌اندازی شد و از آن زمان، هر از چند هدف اقداماتی برای مختل کردن برنامه‌هایش قرار داشته است.

ارسال پارازیت روی برنامه‌های تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی کمی پس از آغاز برنامه‌های ویژه این شبکه برای پوشش اخبار انتخابات ریاست جمهوری این کشور از ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ آغاز شد و کارشناسان ماهواره با ردیابی اختلالات ارسالی، تایید کردند که مرکز پارازیت‌اندازی در خاک ایران واقع است.



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک , عروسی , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()