نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا به نقل از مركز اسلامی شهر منچستر، در این همایش كه شب گذشته برگزار شد، شخصیت های سیاسی و علمی از كشورهای مختلف بویژه كشورهای اسلامی شركت داشتند.

سخنرانان این همایش علاوه بر بررسی ابعاد مختلف پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 به نقش رهبری برجسته حضرت امام خمینی(ره) و تاثیر افكار بلند ایشان در تحولات بعدی جهان اسلام پرداختند و انقلاب های اخیر در جهان عرب را در ادامه انقلاب اسلامی ایران ارزیابی كردند.

حجت الاسلام و المسلمین بدیعی مدیر مركز اسلامی شهر منچستر طی سخنانی در افتتاحیه این همایش ضمن خوشامد گویی به شركت كنندگان، به شرایط ایران در دهه 1970 میلادی اشاره كرد و پیروزی انقلاب اسلامی ایران را نه فقط موفقیتی برای ایرانیان بلكه موفقیتی بزرگ برای جهان اسلام دانست.

وی به نقش حامیان شاه مخلوع در القای شیعی بودن انقلاب ایران و ایجاد گسستگی با سایر بخش های دنیای اسلام پرداخت و گفت: رهبری حكیمانه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در این سه دهه، تمام توطئه های دشمنان را نقش بر آب كرده است.

حجت الاسلام والمسلمین بدیعی تلاش دشمنان در وضع تحریم های مختلف علیه ایران را شكست خورده دانست و فرصت های پیش آمده بر اثر این تحریم ها را عامل رشد و توسعه بیشتر كشور خواند.

وی سپس به نشر اسلام هراسی از جانب غربی ها اشاره كرد و افزود: نه تنها این اقدام دشمنان موجب عقب نشینی اسلام و مسلمین نشده بلكه با هوشمندی فرهیختگان دنیای اسلام، نشر و بسط افكار اصیل اسلام و انقلاب اسلامی حتی در قلب اروپا با شتاب بیشتری ادامه یافته است.

وی انقلاب های اخیر در جهان عرب را نشان دیگری از زنده بودن اسلام ناب دانست كه همچنان از سرچشمه آن یعنی انقلاب اسلامی ایران در حال جوشش است و علاوه بر دادن هویت به مسلمین جهان، موجب انزوای بیشتر دشمنان بویژه صهیونیست ها شده است.

وی در پایان تاكید كرد: بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه بدون زیرساخت های انقلاب اسلامی ایران ممكن نبود.

دكتر 'سامی الاتفی' استاد دانشگاه و تحلیل گر سیاسی، دیگر سخنران این همایش بود كه انقلاب اسلامی ایران را در دنیای معاصر بی مانند دانست و گفت: در زمان رژیم قبلی مصر، سعی می كردند ما را از انقلاب اسلامی ایران بی اطلاع نگاه دارند ولی آحاد مردم بویژه جوانان مسائل مرتبط با انقلاب اسلامی را بطور جدی پیگیری می كردند.

وی با بیان شباهت های موجود بین انقلاب اسلامی ایران و انقلاب های اخیر در دنیای عرب، دیكتاتوری، عدم وجود آزادی های اساسی و بی توجهی به ارزشهای اسلامی را از معضلات پیش از این انقلاب ها دانست و عدم وجود رهبری در كشورهای اسلامی را معضلی مهم خواند و تاكید كرد كه رهبری امام خمینی در انقلاب اسلامی ایران بی نظیر بود.

این كارشناس مسائل خاورمیانه، نبود رهبری واحد را در قیام های مردم جهان عرب موجب عدم وصول فوری به جامعه ای اسلامی دانست و اظهار اطمینان كرد كه همه انقلاب های منطقه در نهایت به تشكیل حكومت اسلامی منجر خواهند شد.

دكتر الاتفی گفت: اسلام محرك همه جنبش های خاورمیانه است و كسانی كه جنبش های ناسیونالیستی یا عوامل اقتصادی را به عنوان محرك اصلی انقلاب معرفی می كنند، باید چشمان خود را به روی حقایق موجود بازكنند.

وی ایران را بهترین الگو برای از پیش پا برداشتن موانع پیش رو دانست و استكبار جهانی و دشمن صهیونیستی را دشمن مشترك ملت های مسلمان معرفی كرد كه در تلاشند انقلاب مصر را منحرف نمایند.

وی در ادامه به مشتركات دنیای اسلام اشاره كرد و اظهارداشت: دشمنان تلاش می كنند ما را با نام های شیعه و سنی از هم جدا كنند، ولی رهبری عالمانه و داهیانه انقلاب اسلامی ثابت نموده است كه نخواهد گذاشت مسلمین در دامن فریب دشمن بیفتند.

وی تاكید كرد: انقلاب اسلامی ایران بهترین الگو برای مرحله پیروزی و مرحله از پیش رو برداشتن موانع بعد از انقلاب است.

دكتر 'جیمز ترینگ' استاد دانشگاه و فعال سیاسی حامی صلح نیز طی سخنانی در این همایش ابتدا از طرف مردم انگلیس به دلیل جنایت ها و دخالت هایی كه دولت انگلیس در كشورهای مختلف از جمله افغانستان، عراق و فلسطین انجام داده عذرخواهی كرد و امام خمینی را فردی بسیار با ذكاوت توصیف نمود كه از همان ابتدا ماهیت رژیم اسراییل را شناخت و همه دنیا و نه فقط مسلمانان را به مقابله با این رژیم دعوت كرد.

وی با ذكر جملاتی از بیانات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، نوع نگاه ایشان به هژمونی جهانی و صهیونیست ها را ستود و استقلال خواهی امام خمینی(ره) را از شاخصه های بارز سیاست خارجی انقلاب اسلامی برشمرد.

دكتر ترینگ گفت: زمانی كه امریكایی ها سعی كردند ایران را فریب دهند، رهبری ایران هرگز تسلیم خواسته های آنان نشد.

وی نقش تاریخی امام خمینی را در نهضت های اخیر دنیای عرب نیز بسیار مؤثر دانست و ایشان را احیاگر مساله فلسطین و نوید بخش نابودی رژیم صهیونیستی معرفی كرد.

دكتر 'حسین شریف' پژوهشگر و استاد دانشگاه ساوتهمپتون دیگر سخنران این همایش بود كه گفت: سرنگونی حكومت پهلوی و تاسیس جمهوری اسلامی مرحله ای مهم و بسیار ارزشمند در روند حركت انقلاب اسلامی ایران بود ولی اهمیت حفاظت از انقلاب و ارزشهای آن را نیز نباید كمتر از سقوط رژیم شاه ارزیابی كرد كه به لطف الهی و رهبری هوشمندانه امام خمینی و امام خامنه ای و همت مردم مؤمن و فداكار ایران بیش از سه دهه است كه همانند كوه استوار و بادوام مانده است.

وی با قرائت آیه ای از قرآن كریم، عمل امام خمینی را همچون حضرت موسی(ع) دانست كه مردم را با عنایات الهی از ظلمت خارج كرد و به سوی نور رهنمون ساخت.

دكتر شریف با تكرار این جمله معروف بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران كه 'انقلاب انفجار نور بود'، خروج مردم از زیر بار ظلمت و ستم و هدایت مردم به سمت روشنایی توسط امام خمینی را دلیلی بر رابطه مستحكم امام با قرآن كریم و ارزشهای معنوی دانست.

وی با بیان شباهت های انقلاب اسلامی ایران و انقلاب مصر از مردم مصر خواست نگذارند كه همانند انقلاب مشروطه و نهضت ملی شدن نفت در ایران، انقلاب آنها منحرف شود.

وی تاكید كرد: تجربه ارزشمند جمهوری اسلامی ثابت كرد كه فقط با تكیه بر ارزشهای دینی است كه می توان از توفان حوادث به سلامت عبور كرد. مردم مسلمان منطقه باید در ادامه مسیر خود از تجارب با ارزش انقلاب اسلامی ایران و رهبری بی بدیل امام خامنه ای نهایت بهره را ببرند.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،'سید محمد حسینی ' یكشنبه شب در مراسم پایانی سی امین جشنواره فیلم فجر ادامه داد: هنر كه در ذاتش زیبایی است نیازمند خودآرایی و سینما هنرش در آرایه هایی است كه بر اجزا و اعضای خود می بندد تا برجستگی آن را از آن خود كند و زیبایی را با خودآرایی چندان كند كه همه هنرها را تحت الشعاع قرار دهد.

نایب رییس شورای عالی سینما توضیح داد: سینما، سینماست! گرچه واقعیت دارد اما مستند نیست! گرچه با موسیقی عجین است اما كنسرت نیست! گرچه با مد و لباس و گریم سروكار دارد اما سالن آرایش نیست! گرچه با نقاشی آشناست اما گالری نیست! باید گفت سینما، سینماست.

حسینی تاكید كرد: هنر هفتم با همه هنرها آمیختگی دارد اما از همه منفك است و تنها با اندیشه هم‌مسلك است!

به گفته عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، فكر و اندیشه، جوهره سینماست و فیلمی كه پایه‌هایش بر فكر استوار نباشد، تصاویری متحرك است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآورشد كه امروز چه بجاست اگر عبارت مغزمزد بجای دستمزد در بسیاری از امور بكارگیری شود.

حسینی ادامه داد:مهمترین جا برای عرض اندام اندیشه، فیلمنامه است.سینمای ایران از بعد تكنیك و فناوری برای این موجودیت، شاید كم و كسری نداشته باشد اما برای این سرزمین و این ملت، برای این نظام و این رسالت، آنچه بیش از همه مورد نیاز است، شالوده و اساس یك فیلم، یعنی فیلمنامه است.

به گفته نایب رییس شورای عالی سینما، تا آنجا كه مطلعم به مهمترین بخش فیلم، كمترین بهاء داده می شود. به نسبت دیگر عوامل سینما، فیلمنامه‌نویس از مزایای كمتری برخوردار است.

حسینی همچنین از سازمان نوپای امورسینمایی خواست به این بخش اهتمام و توجه ویژه مبذول دارند و به شعور مخاطب نیز احترام بگذارند.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان امور سینمایی باید از فیلم حمایت كند نه صرفا فیلمساز! مرعوب نام فیلمساز نباید شد و اگر فیلمی شایسته است مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی توضیح داد: آنگاه است كه فیلمساز خوب متولد می شود. این سخن البته نافی جایگاه مفاخر سینما نیست.

رییس شورای فرهنگ عمومی كشور تاكید كرد: سازمان امور سینمایی لازم است به تهیه‌كنندگان اعتماد بیشتری نشان دهد. تهیه‌كنندگان در محدوده سینما چونان حزب هستند در مقولة سیاست! تهیه‌كننده اگر این اعتماد را خدشه‌دار كند از گردونه اعتبار خارج خواهد شد؛ و یقین بدانید كه چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

حسینی گفت كه از پرداختن به جزییات جشنواره به جهت اجتناب از اِطناب خودداری می كنم لیكن ضمن قدردانی از حركت خوب و بجای گردانندگان در استمرار همایش هالیوودیسم و سینما، لازم است به این نكته اشاره كنم كه هرپدیده ای اقتضائات خود را دارد. سینما نیز زبان خود را دارد. همایش و سخنرانی برای تبیین آسیب‌ها، اگر از همه مقبول افتد، برای سینما كافی نیست. زبان سینما، فیلم است!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برای مقابله با آفات نباتی، تبر به تنهایی جواب نمی دهد!

كلوخ انداز را پاداش سنگ است! نقص است اگر حرف بجای عمل آید!

نایب رییس شورای عالی سینما ادامه داد: از حضور پررنگ فیلمسازان و خصوصا تنوعِ گونه‌ها، اظهار رضایت و شادمانی می كنم. از ضعف ها نگران نیستم كه قوت ها خلاء‌ها را پر خواهد كرد.

حسینی همچنین از برگزاری خوب جشنواره بخصوص عملكرد دبیر آن تقدیر كرد و گفت: امیدوارم فردایی بسیار بهتر را در سینمای ایران اسلامی بخصوص با ماموریت الهیِ حساسیت نسبت به بیداری اسلامی و خیزش اخلاقی جهانی شاهد باشیم.

مراسم پایانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،جمعی از مسوولان فرهنگی و هنری، هنرمندان و اهالی هنر هفتم در تالار وحدت برگزار شد.

فراهنگ ** 1355 **



:: برچسب‌ها: موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

سی و سه سال پس از انقلاب اسلامی در ایران، كشورهای عربی منطقه شاهد تغییرات بنیادینی هستند كه درونمایه اصلی آن شباهت های بسیاری با حركت انقلابی مردم ایران در آن سال ها دارد.

خیزش های مردمی یكسال اخیر در كشورهای عربی همچون نهضت اسلامی مردم ایران در سال 1357، از یك سو هم قیام علیه استبداد و خودكامگی در این كشورها بوده و هم خیزش علیه وابستگی حاكمان آنها به قدرت های خارجی.

اما آنچه خمیرمایه اصلی مشترك میان انقلاب اسلامی در ایران و خیزش های مردمی در كشورهای عربی را تشكیل داده می توان در بازیابی هویت فراموش شده و یا به عبارتی دیگر بازگشت به خویشتن خویش در این كشورها دانست. تردیدی نیست بخش فراموش شده هویت فرهنگی در این كشورها به ویژه در عرصه سیاسی نه ناسیونالیسم و اندیشه های ملی گرایانه و نه مدرنیته و اندیشه های غرب گرایانه بلكه ارزش ها و فرهنگ اسلامی بوده است.

پروژه مدرنیته و فرایند مدرنیزاسیون كه با پوشش اندیشه های ناسیونالیستی سال ها در ایران پیش از انقلاب و در سال های اخیر در جهان عرب، اجرا شد، گرچه مدعی مردم سالاری و آزادی، رفاه و عدالت اقتصادی، استقلال و حاكمیت، امنیت و آرامش برای مردم در این كشورها بودند، اما در عمل نشان داد كه هیچ كدام از این اهداف را محقق نساخته و كاملا ورشكسته است.

شاخص ها و نشانه های نازایی مدرنیته و ناكامی دولت مدرن در جهان عرب و ایران پیش از انقلاب را در این موارد می توان دید: انحطاط و فروپاشی سیاسی؛ اقتدارگرایی و خودكامگی سیاسی؛ نظام سیاسی پدرسالار و حكومت های شخصی و موروثی؛ فساد سیاسی؛ فساد و فقر اقتصادی با بی عدالتی و تبعیض مفرط و فراگیر؛ تحقیر ملی و از دست رفتن عزت ملی؛ وابستگی سیاسی-اقتصادی و از بین رفتن استقلال و حاكمیت ملی، ناامنی داخلی و مخدوش شدن وحدت ملی و تمامیت ارضی و سرانجام اضمحلال هویت ملی و بومی به معنای هویت اسلامی.

از این رو ملت های عرب اینك همچون ملت ایران در سی و سال پیش كاملا از پروژه مدرنیته و دولت سكولار مدرن وارداتی، سرخورده و مایوس شده و در پی گزینه و بدیلی اند كه بتواند در تامین آنچه این دو در تحقق آن درمانده اند، توانمند و توانا باشد. با توجه به سابقه و تجربه ناموفق الگوهای سیاسی-اقتصادی مبتنی بر لیبرالیسم، ماركسیسم، سوسیالیسم، ناسیونالیسم و پان عربیسم در برآوردن اهداف چهارگانه توسعه سیاسی، توسعه اقتصادی، حاكمیت ملی و امنیت ملی در جهان عرب، تنها گزینه باقیمانده الگوی بومی است كه بی تردید ماهیتی اسلامی دارد. این الگوی بدیل بومی و اسلامی نیز در فرایند بازگشت به خویشتن تعقیب و تامین می شود.

بر این اساس، آنچه در جهان عرب در حال وقوع است می توان همچون انقلاب اسلامی در ایران، نوعی از بیداری اسلامی نامید. زیرا انگیزه و انگیخته یا علت فاعلی و غایی تحولات جهان عرب، ماهیت و هویت اسلامی دارد كه ملت های به پاخاسته عرب مبنای نفی و اثبات های خود را اسلام قرار داده اند. به گونه ای كه از یك سو آنان آنچه غیراسلامی است را نفی و طرد می كنند و در سوی دیگر آنان درصدد اثبات هویت و ارزش های اسلامی خود هستند كه در راس آن نوعی مردم سالاری بومی و مبتنی بر شریعت اسلامی قرار دارد.

شاخصه های فراوانی وجود دارد كه اثبات می كند ماهیت قیام های مردم منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا مبتنی بر اسلام و اسلام خواهی و از نظر ایدئولوژی سیاسی، ضد استكباری است. بررسی شعارهای مردم و اظهارات رهبران این انقلاب ها حاكی از این واقعیت غیرقابل انكار است كه آنان خواستار بازگشت به هویت اسلامی خود هستند. اصولا ساختار اجتماعی و فرهنگی این مناطق بر محور اسلام و پایبندی به اعتقادات اسلامی بنا شده است و لذا مظاهر اسلام گرایی در قیام های آنان كاملا مشهود است. نتایج انتخابات اخیر در برخی از این كشورها از قبیل تونس و مصر كه بیانگر پیروزی قاطع احزاب اسلامی بود، نشان دهنده محبوبیت بالای حركت های اسلامی در این كشورهاست. این در حالی است كه این كشورها سالها در معرض تهاجم گسترده فرهنگی و ابتذال فرهنگی غرب بوده اند.

شكل گیری ساختارهای جدید در كشورهای انقلاب كرده می تواند موجب همگرایی بیشتر بین كشورهای مسلمان در نظام بین الملل شود. با هر تعریفی كه از خاورمیانه داشته باشیم، بی تردید اسلام مهم ترین و اصلی ترین عامل پیونددهنده جوامع خاورمیانه است. با وجود برداشت ها و تفاسیر گوناگون نسبت به تجربه های مختلف دینی، هویت تمدنی خاورمیانه در عمیق ترین لایه خود با اسلام پیوند خورده و این ساختار فرهنگی، هویتی و تمدنی در مقطع كنونی روابط بین الملل كه یكی از مباحث عمده استراتژیك-روانی تصویرسازی امنیتی از مسلمانان و امنیتی كردن هویت مسلمانان است، اثرات شگرف و عمیقی داشته و در تجزیه و تحلیل وضعیت آینده خاورمیانه و جایگاه جهان اسلام در نظام بین الملل باید مدنظر قرار گیرد.

نكته قابل تامل در رفتار متناقض غرب در قبال نهضت ها و انقلاب های كشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، ناشی از نگرانی آنان از تحولات عمیق این منطقه است كه نه تنها می تواند ضمن ایجاد دگرگونی در پایه های استراتژیك سیاسی و امنیتی آنها در این منطقه مهم و تاثیرگذار از جهان باشد بلكه می تواند نوید بخش طلیعه نظام نوین جهانی بر مبنای اسلام در منطقه و جهان نیز باشد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۰

حضور تعدادی از بانوان حاضر در راهپیمایی امسال و آقایان همراه آنها، باعث جلب توجه ناظران شده است

در پی برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران، عکس‌هایی متعدد را از حضور بانوانی منتشر کرده که شیوه لباس پوشیدن و آرایش آنها، به شدت با عرف رایج در میان حاضران راهپیمایی‌های حکومتی متفاوت است.

این عکس‌ها، که از دیروز (۲۲ بهمن) تا به حال در سطح وسیع در سایت های اینترنی و شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان منتشر شده، از دو جهت مشخص مورد توجه ناظران قرار گرفته است.

نخست آنکه از سه دهه پیش این شیوه لباس پوشیدن در خیابان های ایران، با واکنش شدید نیروهای انتظامی یا لباس شخصی مواجه بوده است.

دوم اینکه "کم حجابان" راهپیمایی دیروز، نه تنها با واکنش منفی محافظه کاران حاضر و اعضای نهادهای رسمی مواجه نشده‌اند، بلکه از طریق انتشار گسترده عکس هایشان در خبرگزاری های حکومتی، به عنوان هواداران جمهوری اسلامی مورد تشویق قرار گرفته‌اند.

راهپیمایی ۲۲ بهمن با شرکت کنندگان خبرساز آن، همان مراسمی است که به نوشته خبرگزاری های رسمی ایران، حضور اکبر هاشمی رفسنجانی در آن، برخوردی کاملا متفاوت را در پی داشته است: او پس از مواجهه با شعارهای مخالف عده ای از حاضران، مسیر راهپیمایی را ترک کرده و این در حالی است که رسانه های ایران، خبری را در مورد واکنش شرکت کنندگان در راهپیمایی یا حتی بخشی از آنها به شعاردهندگان علیه آقای رفسنجانی منتشر نکرده‌اند.

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۰

یکی از حاضران راهپیمایی که تصویر او در میان سایر تصاویر مربوط به مدافعان حکومت منتشر شده است

به راحتی قابل پذیرش نیست که در راهپیمایی حامیان رهبر ایران، که حتی شعار علیه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منجر به دو دستگی در آن نمی شود، "به طور طبیعی" در زمینه آزاد بودن پوشش خانم ها اتفاق نظر وجود داشته باشد.

در نخستین راهپیمایی ۲۲ بهمن پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، شبکه خبر دانشجو – نزدیک به بسیج – با استقبال از حضور افرادی که "ظاهر مناسبی از نظر پوشش نداشتند" در این راهپیایی نوشت: "همین افراد با چنان شور و حرارتی شعار می دادند ‘خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست’ که شوق به جهاد و شهادت را حتی کوردلان غرب زده نیز در چهره هایشان می دیدند."

به نظر می رسد توصیف بانوان کم حجاب حاضر در تظاهرات حکومتی سال های اخیر به عنوان افراد مشتاق کشته شدن در راه آیت الله خامنه ای، از قدرت متقاعدکنندگی کمی برخوردار است. این توصیف، در همان ابتدا با این ابهام مواجه می‌شود که در خارج از روزهای راهپیمایی، چند درصد از مردم عادی متوجه حضور این گونه افراد در جامعه ایران شده و آن را گزارش کرده اند؟

این پرسش به ویژه از آنجا موضوعیت بیشتری می یابد که انتشار تصاویر خانم های کم حجاب در راهپیمایی های حکومتی، از زمان انتخابات ریاست جمهوری دهم در خبرگزاری های حکومتی نمود برجسته ای یافته است. انتخاباتی که در جریان آن محافظه کاران حاکم، تاکید داشتند که بسیاری از اقشار جامعه ایران که در ظاهر همسو با محافظه کاران به نظر نمی آیند، در دل جزو حامیان این حکومت و کاندیدای مورد تایید آن هستند.

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۰

تصویر یکی از شرکت کنندگان در راهپیمایی و فرد همراهش با عکسی که روی آن شعاری نامتعارف به چشم می خورد

وجود چنین شواهدی، این گمانه زنی را برجسته می کند که حضور بانوانی با ظاهری متفاوت در عکس های خبرگزاری ها از مراسم راهپیمایی، ممکن است نتیجه اقداماتی نمایشی با حضور بازیگرانی باشد که نقش آفرینی شان بر مبنای اعتقاد قلبی به حکومت ایران نیست.

اجرای چنین سناریویی در مورد حضور این بانوان در راهپیمایی های حکومتی، در صورت صحت، به خودی خود اتفاق مهمی در صحنه سیاسی ایران محسوب نمی شود.

اما این فرضیه، از زاویه ای متفاوت از اهمیت بسیار برخوردار است: اینکه مهم ترین محل اختلاف مدافعان و مخالفان حکومت ایران در ارتباط با راهپیمایی هایی از نوع ۲۲ بهمن، بر سر "طبیعی" بودن یا نبودن این تجمعات است.

حکومت ایران همواره با پوشش گسترده تصاویر حضور راهپیمایان، چنین تجمعاتی را خودجوش و طبیعی دانسته و از آنجا، مشروعیت مردمی این حکومت را نتیجه گرفته است.

در مقابل مخالفان حکومت، محافظه کاران حاکم را متهم می کنند که با ابزارهایی چون انتقال جمعیت از روستاهای و مناطق کم جمعیت به مراکز استان ها و پایتخت، به کار گیری برنامه ریزی شده نیروهای نظامی، بسیج و کارمندان ادارات و نهادها و حتی تطمیع یا ارعاب افراد بی تفاوت نسبت به حکومت، نمایش هایی را ترتیب می دهند تا تعداد جمعیت وفادار به خود را بیش از آنچه هست جلوه بدهند.

در چنین شرایطی، پذیرفته شدن این فرض که تبلیغات رسمی در مورد حضور راهپیمایان کم حجاب، نوعی اقدام برنامه ریزی شده از سوی نهادهای حکومتی است، نتیجه ای مشخص را در این کارزار تبلیغاتی به دنبال خواهد داشت.

دستگیری زنان به اتهام بدحجابی

دستگیری زنان "بدحجاب" در تهران در زمانی غیر از روز راهپیمایی

به عبارت دیگر، اگر حکومت ایران به منظور تقویت تبلیغات حکومتی، حتی از عبور از شناخته شده ترین و خبرسازترین خط قرمزهای جمهوری اسلامی در مورد پوشش زنان نیز ابایی نداشته باشد، پذیرش اظهارات آن در مورد ساختگی نبودن تجمعات رسمی، به سختی امکانپذیر خواهد بود.

این ادعایی است که سست شدن پایه های آن، یکی از مهمترین استنادات حاکمان ایران، و شاید مهم ترین استناد آنان، در مورد "پایگاه مردمی" خود را بی اعتبار می کند.



:: برچسب‌ها: جزیره , واشنگتن , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، سولانا همزمان با اعتراض گسترده مصری ها علیه شورای عالی نظامی حاكم بر مصر در سالگرد سقوط حسنی مبارك دیكتاتور این كشور، در گفت و گو با روزنامه 'استاندارد' این موضوع را فاش كرده است.

استاندارد از مسوول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا پرسیده است: آیا آمریكا بیش از حد با ارتش مصر همكاری دارد؟

سولانا در پاسخ گفته است: رابطه واشنگتن با ارتش مصر سابقه تاریخی دارد و تقریبا تمام بودجه ارتش این كشور از آمریكا تامین می شود.

مسوول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح كرده است: آمریكا نفوذ زیادی بر ارتش مصر دارد و امیدوار است كه آن را نیز حفظ كند.

سولانا با انتقاد از سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خاطر توجه كمتر به موضوع مصر، تاكید كرده است: مصر با هشتاد میلیون جمعیت، یك بازیكن اصلی در منطقه است كه دارای نفوذ در روند صلح خاورمیانه می باشد.

وی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در مصر خاطرنشان كرده است كه نتیجه در مصر هر چه باشد، آن نتیجه تصویر آتی منطقه را ترسیم خواهد كرد.

سولانا البته در پایان این گفت و گو یادآور شده است كه معلوم نیست ارتش مصر چقدر راضی شود قدرت خود را واگذار كند.

اروپام 1344 ** 1574



:: برچسب‌ها: سان , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، روزنامه دولتی 'المساء' امروز یكشنبه متن این پیام را چاپ كرد، نوشت : بوتفلیقه در پیامی به 'محمود احمدی نژاد' همتای ایرانی خود با تبریك سی و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت :' افتخار دارم كه گرم ترین سلام ها و تبریك خود به مناسبت سی و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را از سوی ملت و دولت الجزایر به جناب عالی ابلاغ نمایم.'

رییس جمهوری الجزایر در این پیام گفته است كه' از خداوند عزو جل برای جناب عالی صحت و سلامتی و برای ملت دوست و برادر ایران پیشرفت و رفاه مسالت دارم .'

بوتفلیقه در بخشی از پیام تبریك خود به رییس جمهوری اسلامی ایران با ابراز خرسندی از سطح روابط جاری بین دو كشور بر عزم و اراده خود و دولت الجزایر بر تقویت و توسعه هرچه بیشتر روابط و همكاری های مشترك تاكید كرد.

خاورم ** 1200**2047**



:: برچسب‌ها: سفید , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز یكشنبه ایرنا و به نقل از روابط‌ عمومي سازمان زمین ‌شناسي و اكتشافات ‌معدني كشور، 'بهروز برنا' با بیان اینكه اكتشافات مس در كشور همزمان از سوی این سازمان و شركت ملی صنایع مس پیگیری می‌شود، افزود: با احتساب ذخایر جدید، حجم ذخایر قطعی كانسنگ مس به حدود چهار میلیارد و 500 میلیون تن رسیده است.

مدیر امور اكتشاف سازمان زمین‌شناسی و اكتشافات معدنی كشور ادامه داد: از این مقدار ذخیره می‌توان حدود 21 میلیون تن شمش مس استحصال كرد.

برنا با بیان اینكه ایران رتبه هفتم جهان را از نظر حجم ذخایر شناخته شده مس در اختیار دارد، تصریح كرد: همچنین رتبه كشور در زمینه تولید شمش مس نیز به 17 جهان ارتقا یافته است.

وی خاطرنشان كرد: طلا، نقره، مولیبدن و سلنیوم از محصولات فرعی است كه همراه با شمش مس استحصال می‌شود ،به همین دلیل ارزش افزوده تولید مس در كشور بالا است.

اقتصام**3917**1561



:: برچسب‌ها: پارک , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'گوھر ایوب خان' امروز (یكشنبه ) در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا با اشارہ به اینكه روابط پاكستان با جمھوری اسلامی ایران ھموارہ مستحكم بودہ ، گفت: ھمكاری ھای تھران – اسلام آباد با پیوندی تاریخی،عمیق و متقابل بهم گرہ خوردہ است.

وی گفت: دولت و مردم پاكستان مشتاقانه در انتظار سفر رییس جمھوری ایران به اسلام آباد هستند.

رییس اسبق پارلمان ملی پاكستان با تمجید و ستایش از موفقیت ها و پیروزی های قاطعانه انقلاب اسلامی ایران در طول سالیان گذشته،تصریح كرد: جمھوری اسلامی ایران و پاكستان در واقع مانند دو برادر دارای ویژگی ھای مشترك تاریخی و فرھنگی ھستند، به خصوص اینكه سرود ملی پاكستان به زبان فارسی است، كه ھمین امر نشان دھندہ نزدیكی دو كشور می باشد.

وی با بیان اینكه تعاملات ایران و پاكستان بیشتر باید در بخش تجاری متمركز باشد، تاكید كرد: آیندہ روابط ایران و پاكستان در تماس و ارتباط بیشتر مردم دو كشور نھفته است.

'ایوب خان' با مھم خواندن پروژہ انتقال گاز ایران به پاكستان برای غلبه بر بحران انرژی در این كشور، گفت: امیدواریم ھر چه زودتر شاھد تكمیل و بھرہ برداری این پروژہ باشیم.

'گوھر ایوب خان 'تصریح كرد:ھمكاری ھای پاكستان و ایران در بخش جاده ای بویژه ریلی می تواند به ھمكاری ھای اقتصادی دو كشور كمك كند، به گونه ای كه ما می توانیم با ھمكاری در بخش راہ آھن و از طریق ایران روابط اقتصادی خود را با كشورھای اروپایی بھبود بخشیم.

وی دربارہ فعالیت ھای صلح آمیز ھسته ای ایران، گفت: ھر كشوری حق دارد با استفادہ از سیاست ھای مستقل خود از این فناوری به نحو احسن استفادہ كند.

وزیر پیشین امور خارجه پاكستان با اشارہ به اینكه كشورش نیز با توجه به بحران انرژی و سوخت، درحال توسعه فناوری ھسته ای است، گفت: اسلام آباد معتقد است،جمھوری اسلامی ایران با تمركز بر این گزینه، درحال توسعه فعالیت ھای صلح آمیز ھسته ای برای مقاصد صلح آمیز، انرژی و علمی است.

وی با ابراز تاسف شدید نسبت به عكسل العمل غرب برای تحت فشار قرار دادن ایران به دلیل برنامه ھای صلح آمیز ھسته ای، تصریح كرد: امیدواریم غرب از ایجاد مشكلات در زمینه فعالیت ھای هسته ای ایران اجتناب كند.

این دیپلمات سابق دولت پاكستان با اشارہ به اینكه اسلام آباد نیز به دلیل فعالیت ھایش در زمینه انرژی ھسته ای تحت فشار غرب قرار گرفته بود، با ابراز اعتراض شدید نسبت به اقدامات كشورهای غربی در این باره افزود: فشارھای كشورهای غربی علیه ایران در زمینه برنامه هسته ای ،بدون توجیه و غیر قابل قبول است.

وی با ابراز امیدواری درپیشبرد برنامه های هسته ای صلح آمیز ایران، تاكید كرد: ملت و دولت پاكستان به عنوان كشور برادر و ھمسایه ایران، ھموارہ در كنار تهران ایستادہ است.

گوھر ایوب خان در پایان با تاكید براینكه ایران پاسخ قاطعی برای تهدید كنندگان خواهد داشت،گفت: ما امیدواریم امریكا و متحدانش در سیاست های خود نسبت به ایران تجدید نظر كرده و رویكرد خصمانه خود را تغییر دهند.

ایوب خان در سال 1997 میلادی مسوولیت وزارت خارجه پاكستان را بر عهده داشت و برخی از روزنامه های این كشور علت كناره گیری وی را ناشی از فشار سیاسی آمریكا بر پاكستان دانستند.

به گزارش روزنامه های پاكستانی، گوهر ایوب خان در اظهارات خود در آن زمان سیاست های آمریكا را به شدت مورد انتقاد قرار داده و فشار آمریكا باعث شد وی از این سمت كناره گیری كند.

گوهر ایوب خان حداقل در سه مورد در داخل و خارج پاكستان سیاستهای واشنگتن را نسبت به كشورش به شدت مورد انتقاد قرار داده بود.

وی در یكی از سخنان خود علیه واشنگتن گفته بود پاكستان در زمینه های دفاعی دستور هیچ كشوری را نخواهد پذیرفت.

ایوب خان در سال 1992 میلادی نیز رییس پارلمان ملی پاكستان بوده است.

آساق**1095**5981



:: برچسب‌ها: جشن تولد , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

یك مقام امنیتی در لبنان روز یكشنبه در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد كه دیواری در حد فاصل سرزمین های اشغالی و منطقه 'كفركلا' در جنوب لبنان احداث كند.

به گفته وی، كار ساخت این دیوار قرار است از فردا (دوشنبه) آغاز شود و در حال حاضر مصالح اولیه برای ساخت این دیوار به منطقه حمل شده است.

ارتفاع این دیوار تا هشت متر خواهد بود ، كه ویژگی های آن همانند دیوارهای احداثی نژاد پرستانه در فلسطین اشغالی خواهد بود.

به گفته این منبع امنیتی، ارتش رژیم صهیونیستی به 'یونیفل' اعلام كرد كه اجازه می دهد كه تنها از نقطه 'بوابه فاطمه' تا 'بركه اسپانیایی' كه در بین دو منطقه كفركلا و 'العدیسه' قرار دارد ، بر ساخت این دیوار نظارت داشته باشد .

در همین راستا ارتش لبنان هم اعلام كرده است كه باید بر تمامی مراحل اجرای این طرح نظارت داشته باشد .

ارتش لبنان تاكید كرده است كه اجازه نخواهد داد كه به بهانه ساخت دیوار حایل به خاك این كشور تجاوز شود.

روزنامه 'یدیعوت آحرونوت' رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام كرده بود كه یكی از فرماندهان جبهه شمالی ارتش این رژیم تاكید كرده كه اولین دیوار حایل میان لبنان و اسراییل در حد فاصل روستای كفر كلا در لبنان و شهرك اسراییلی 'مطله' ساخته خواهد شد.

این روزنامه به نقل از یكی از فرماندهان جبهه شمالی این رژیم نوشت: ایجاد این دیوار به منظور جلوگیری از ایجاد اقدامات تحریك آمیز در این نقاط است.

به گفته این فرمانده ر‍‍ژیم صهیونیستی ، زمینه توسعه این طرح به سایر مرزهای جنوبی لبنان نیز وجود دارد.

حزب الله لبنان مخالفت خود را با ساخت این دیوار اعلام كرده است، در عین حال دولت بیروت با ساخت این دیوار در داخل سرزمین های اشغالی مخالفتی نكرده است .

منابع سیاسی در بیروت در باره ساخت دیوار حایل میان لبنان و رژیم صهیونیستی بر این باور هستند كه اعلام طرح ساخت دیوار حایل میان لبنان و سرزمین های اشغالی فلسطین در واقع نشانه ضعف این رژیم است.

به اعتقاد این منابع ، ساخت این دیوار به دنبال تهدید سیدحسن نصرالله دبیركل حزب الله لبنان مبنی بر اینكه صحنه وقوع هرگونه جنگ در آینده با رژیم صهیونیستی داخل سرزمین های فلسطین اشغالی خواهد بود، صورت گرفته است.

از سوی دیگر نگرانی از نفوذ رزمندگان مقاومت به داخل سرزمین های اشغالی، باعث ایجاد پناهگاههای مخفی در شهركهای صهیونیستی شده است.

به اعتقاد كارشناسان سیاسی، طرح این امر با شكست سنگین رژیم صهیونیستی در سال 2000 میلادی رابطه نزدیكی دارد چرا كه شكست رژیم صهیونیستی در این سال تنها یك مساله عادی نبود، بلكه شكست استراتژیك بود كه اثرات آن تاكنون در دشمن مشاهده می شود.

شكست رژیم صهیونیستی در آن زمان منجر به نابودی رویای خیالی این رژیم در تصرف منطقه ای از فرات تا نیل شد و اكنون این رژیم برای حمایت خود، به طرح ساخت دیوار روی آورده و این همان كاری است كه در گذشته در كناره باختری رود اردن و مصر انجام داده است.

خاور**1030**2047**



:: برچسب‌ها: توکیو , هالووین , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، آهنگر در 'ملكه' به سراغ دیده بان های جنگ تحمیلی رفته و با تكیه بر آنها داستان خود را پیش برده است. او 'سیاوش' دیده بان جوانی كه به طبیعت و مظاهر آن از جمله زنبور علاقه بسیار دارد را محور قرار داده و دیگر شخصیت های خود را حول این محور چیده است.

آشنایی مخاطب با این شخصیت نیز در فضایی آرام كه شباهت چندانی به آبادان درگیر روزهای پایانی جنگ ندارد، رخ می دهد كه به درون روح و روان سیاوش نقب می زند. اما فصل های ابتدایی فیلم درست تا جایی كه سیاوش در دیدگاهی متروك كه همگی افرادش شهید شده اند، می رود، اندكی كند و كشدار بوده و فیلم به اصطلاح دیر راه می افتد.

آهنگر در پرده نخست فیلم تاكید بیش از اندازه ای روی روحیات سیاوش و تنش های میان او و سیف الله و بقیه كرده كه بدان مقدار نیاز نبوده است.اما كشف برج دیده بانی متروك كه جمشید و یارانش در آن به شهادت رسیده اند، ریتم خوبی به داستان بخشیده و ایده فوق العاده ای برای آن به حساب می آید. یافتن دفترچه جمشید نیز برای ارتباط برقرار كردن این دو با یكدیگر ایده هوشمندانه‌ای است كه كاملا در بافت قصه جا می افتد.

شخصیت چندوجهی سیاوش را می توان یكی از برگ های برنده ملكه به حساب آورد كه به شدت مستند جلوه كرده و به دل می نشیند. جاه طلبی اولیه او با یك چرخش آرام و بطئی در انتها به شخصیتی جذاب ختم می شود كه همذات پنداری در مخاطب را به شكل پررنگی برمی‌انگیزاند.

آهنگر مفاهیم ضد جنگ مورد نظرش را به خوبی در سیاوش گنجانده و به مرور او را قرینه دیده بان شهید قرار می دهد.

اما آن چیزی كه ملكه را به فیلمی درخشان تبدیل كرده چیزی جز شخصیت پردازی دقیق به خصوص در ارتباط با شخصیت های مكمل نیست.

سیف الله رزمنده ای كه بخش عمده ای از خانواده اش را در جنگ از دست داده اما حاضر به ترك منطقه نیست،فوق العاده از آب درآمده و روح سلحشوری غریبی در آن موج می زند.

واكنش های بیرونی سیف الله در برج دیده بانی نیز بر این اساس شكل گرفته كه تنش های میان او و سیاوش را باورپذیرتر ساخته است.در پرده سوم این شخصیت موتور حركت قصه شده كه با كشته شدنش پایان غم انگیزی را نیز رقم می زند. شهادت برادر در كنار موج گرفتگی اش این پایان غمناك را تكان دهنده تر ساخته و قطره اشكی گوشه چشمان مخاطبانش می نشاند.

سرگرد امجد به عنوان تنها نظامی كلاسیك داستان، پرداخت درستی دارد و شباهت های گریزناپذیری به نمونه های شاخص تاریخ سینمای جنگ جهان دارد.ایده درخشان قطره ریختن در چشم تاكید بر غیر بومی بودن او دارد كه با ظرافت خاصی اعمال شده و از شخصیت بیرون نمی‌زند. او در عین تبعیت از دستورهای نظامی تنها كسی است كه به سیاوش اعتماد كامل كرده و گلوله خمپاره برایش تامین می كند كه خود این امر به چند بعدی بودنش كمك شایانی كرده است.

آهنگر در بخش پایانی فیلم و درست پس از نقطه عطف دوم(شهادت برادر سیف الله توسط خمپاره ای عمل نكرده) كه از همان ابتدای فیلم روی آن تاكید ورزیده، فوق العاده عمل كرده و كار را با ریتمی مناسب به آخر می رساند به گونه ای كه مخاطب دوام آورده در یك ساعت اول را روی صندلی خود میخكوب می كند.

البته نمی توان از نقش برجسته علیرضا زرین دست نیز در كیفیت فنی چشمگیر فیلم یاد نكرد چرا كه بخش عمده ای از ایده های ذهنی كارگردان را وی با مهارت عجیبی به تصویر كشیده است.

وی در ملكه یكی از بهترین كارگردانی های جشنواره سی ام را رقم زده و به لحاظ زیبایی شناسی عالی نشان داده است.دكوپاژ دقیق و اصولی فیلمنامه را می توان نقطه عطف فیلم به حساب آورد كه بخش عمده ای از قوتش به آن بازمی گردد. دیگر اینكه در عین ارج نهادن به رشادت های رزمندگان كشورش به بهترین شكل سیاهی و نكبت جنگ را نشان داده و این حس را به تماشاگران خود نیز منتقل می سازد.برای مثال به سكانس خودكشی افسر عراقی كه تمام افرادش كشته شده اند اشاره كرد كه تلاش های سیاوش برای جلوگیری از آن،انسانیت را به اوج می رساند.

میلاد كی مرام در نقش سیاوش غافلگیركننده ظاهر شده و بازی كاملا متفاوت با نقش آفرینی های پیشینش را ارائه كرده است.وی به خوبی ابعاد شخصیتی سیاوش را درك كرده و به شكل مطلوبی آن را به تصویر كشیده است.

نمی توان از بازیگران ملكه گفت اما یادی از حمیدرضا آذرنگ در نقش سیف الله نكرد، نقشی پیچیده و دشوار كه به شكل حیرت انگیزی از پس اجرای آن برآمده و در بسیاری از لحظات سایرین را تحت الشعاع خود قرار داده كه اوج آن را در صحنه شهادت تكان دهنده اش مشاهده می كنیم.

فیلم ملكه ازجمله آثار بخش مسابقه سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر بود كه در سالن همایش های برج میلاد ویژه اصحاب رسانه به نمایش درآمد.

فراهنگ**م.ج**1983**1588



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , انگور چینی , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 بهمن 1390 | نظرات ()