نوشته شده توسط : gogos

اقدام وزارت معارف افغانستان به حذف بخشی از تاریخ چهل سال اخیر افغانستان از کتابهای درسی مکاتب، افزایش بیکاری و فقر در افغانستان و گفتگوهای صلح با طالبان، از مسایل مورد بررسی در روزنامه های چاپ امروز کابل است.

روزنامه هشت صبح در سرمقاله خود حذف بخشی از چهل سال اخیر از نصاب درسی مکاتب افغانستان را بررسی کرده و نوشته که دانش آموزان و کودکان امروز افغانستان، نباید از آنچه که دیروز بر کشورشان گذشته است، بی خبر بمانند.

این روزنامه نوشته که آگاهی از گذشته، راه را برای ترتیب و تنظیم یک آینده بهتر فراهم می کند.

نویسنده هشت صبح افزوده که این اقدام وزارت معارف افغانستان می تواند پیامدهای ناگواری داشته باشد.

روزنامه سرنوشت شیوه مصرف کمک های جهانی در افغانستان را زیر سوال قرار داده و نوشته که ظرف ده سال اخیر، اکثریت مردم افغانستان فقیرتر شده اند.

این روزنامه نوشته که تعداد گداها در شهرهای افغانستان روز به روز بیشتر می شود، با گذشت هر روز تعداد بیشتری از افغانها بیکار می شوند، در حالی که به همین پیمانه، به نوشته روزنامه، تعداد اندکی از افغانها هر روز پولدار تر می شوند.

سرنوشت پرسیده که آیا کمک های بین المللی، برای بهبود زندگی مردم افغانستان صورت گرفت و یا برای عده ای که بر سر قدرت هستند؟

روزنامه آرمان ملی در مطلبی نوشته که هزاران نفر در کابل که در فقر بسر می برند، در سرمای شدید امسال در با وضعیت دشواری روبرو هستند.

این روزنامه نوشته که فرهنگ کمک به بینوایان در میان افغانها هر روز کمرنگ تر می شود و در حالی که صدها خانواده در سرمای زیر صفر در خیمه ها زندگی می کنند، پولداران جامعه هرگز به فکر آنها نیستند.

روزنامه دولتی اصلاح نوشته که افغانها از تلاشهای حکومت افغانستان و جامعه جهانی برای تامین امنیت در افغانستان از راه گفتگو با طالبان استقبال می کنند.

این روزنامه نوشته که بسیاری از کشورها اخیرا با افغانستان در زمینه گفتگو با طالبان همنوا شده اند، چیزی که به نوشته روزنامه، خبر خوشی برای مردم افغانستان است.

اصلاح افزوده که با گذشت بیش از سی سال جنگ در افغانستان، مردم این کشور حالا بیش از هر چیز دیگری به صلح نیاز دارند.



:: برچسب‌ها: غذا , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا از بیروت، 'غضنفر ركن آبادی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان امروز چهارشنبه با امیل لحود رئیس جمهور سابق لبنان ملاقات و در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه با وی گفتگو كرد.

امیل لحود در این ملاقات توطئه‌های آمریكا و اسرائیل علیه سوریه را محكوم به شكست دانست و اظهار داشت: این توطئه‌ها ریشه در گذشته داشته و از سالیان دور و از دوره اول ریاست جمهوری خود ، شاهد بودم برخی كشورها بشدت به دنبال سقوط نظام در سوریه بودند؛ تنها بدین دلیل كه سوریه از مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی حمایت می‌كند.

امیل لحود با اشاره به لزوم هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان اظهار داشت: تا زمانی كه اسرائیل در منطقه حضور دارد، مشكلات و مصائب و توطئه‌ها نیز وجود داشته و از این رو ما باید همواره هوشیار باشیم.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز با اشاره به شكست تلاش‌های آمریكا و رژیم صهیونیستی در شورای امنیت برای تصویب قطعنامه‌ای علیه سوریه و مخالفت قاطعانه روسیه و چین با تصویب قطعنامه مزبور، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول خود همواره در كنار ملت‌ها و مسایل عادلانه آنها بوده و خواهد بود و از خواسته اكثریت مردم سوریه مبنی بر اجرای اصلاحات به رهبری بشار اسد حمایت می‌كند.

خاور**1030**1609



:: برچسب‌ها: دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'لی میونگ باك' رییس جمهور كره جنوبی، از روز شنبه 15 آبان ماه سفر خاورمیانه ای خود را به مقصد چهار كشور منطقه آغاز كرده است. باك در پی دعوت رسمی رییس جمهور تركیه در اولین گام وارد آنكارا شد تا پس از هفت سال با رهبران یكی از مهمترین قطب های صنعتی و تجاری آسیای غربی به گفت وگو و رایزنی بپردازد.

دفتر ریاست جمهوری كره جنوبی پیش از این اعلام كرده بود كه باك در چارچوب سفر خود به خاورمیانه در روز 18 بهمن برای سفری 3 روزه به عربستان سعودی می رود و با 'ملك عبدالله بن عبدالعزیز' پادشاه این كشور دیدار و در مورد افزایش همكاریهای دو جانبه گفت وگو خواهد كرد. وی همچنین در 20 بهمن به قطر و در 21 بهمن در مسیر بازگشت به سئول به امارات متحده عربی سفر می كند.

** برنامه سفر باك به كشورهای خاورمیانه

.............................................................

اهداف سفر رییس جمهور كره جنوبی به تركیه را می توان تا حدی مجزا از محورهایی دانست كه باك در سفر به سه كشور عربی حاشیه خلیج فارس دنبال می كند. تركیه در سال های اخیر توانسته به مانند كره جنوبی خود را به عنوان یكی از قدرت های مطرح در زمینه تولیدات و خدمات صنعتی مطرح سازد. از این رو با توجه به ساختارها و مدل های كلان اقتصادی طرح شده و در حال اجرا در این دو كشور و به باور بسیاری از تحلیل گران، زمینه های همكاری ها و همگرایی های دو جانبه از بسیاری لحاظ فراهم بوده و ایجاد بسترهای سیاسی- تجاری لازم برای این همكاری ها می تواند در چارچوب همكاری های متقابل فزاینده كره جنوبی و تركیه را منتفع سازد.

پیشنهاد 'عبدالله گل' رییس جمهور تركیه، به همتای كره ای خود در زمینه ایجاد بسترهای لازم برای ارتقای همكاری های تولیدی و صنعتی به ویژه در صنایع هوایی تاییدی بر این موضوع است. علاوه بر این كه سئول قصد دارد تا بنابر درخواست ترك ها نیازهای فنی و تكتولوژیك آنكارا را برای ساخت تاسیسات و تجهیزات رآكتورهای هسته ای تركیه برطرف سازد. در این زمینه پی گیری گفت وگوهای آنكارا- سئول بر سر تاسیس و راه اندازی رآكتورهای هسته ای كه در سال 1388 متوقف شده بود یكی از اهداف از پیش تعیین شده سفر باك به تركیه عنوان شده است. گفتنی است كه بر اساس توافقات قبلی، دو طرف قراردادهای مقدماتی ساخت چند رآكتور هسته ای به ارزش 20 میلیارد دلار را به امضا رسانده اند. علاوه بر این مقامات دو كشور نسبت به افزایش سطح مبادلات سالانه از حدود هفت میلیارد دلار به میزان 10 میلیارد دلار اظهار امیدواری كرده اند.

بر اساس برخی گمانه زنی ها، موضوع تحریم های آمریكایی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز یكی از محورهای مهم مذاكرات سران تركیه و كره جنوبی بوده است. به موازات شدت گرفتن فعالیت های دیپلماتیك و فشارهای آمریكا بر كشورهای جامعه بین المللی برای پیوستن به تحریم های ضد ایرانی و با توجه به نوع و میزان روابط تجاری آنكارا و سئول با تهران از دید بسیاری از تحلیل گران، تركیه و كره جنوبی در مواجهه با مساله تحریم ایران در موقعیت مشابهی قرار گرفته اند و از این رو تطبیق رویكردها و رایزنی های دو طرف بر سر این موضوع بسیار منطقی به نظر می رسد.

در وضعیتی كه آنكارا و سئول هر دو از نظر تامین انرژی در زمره مهمترین مشتریان نفت ایران قرار دارند، دغدغه های مشتركی نیز در زمینه از دست دادن بازار كالاهای خود در ایران احساس می كنند. هر چند تبادل منابع و حامل های انرژی بین ایران و تركیه به مراتب بیش از تبادلات انرژی ایران و كره جنوبی است، اما شركت های كره ای در بازارهای ایران بسیار فعال به نظر می رسند.

با توجه به آن چه گفته شد در مراحل آغازین دوره گردی سیاسی- اقتصادی مقامات آمریكایی برای ترغیب و اقناع كشورهای پر وزن در تبادلات اقتصادی و تجاری با تهران برای پیوستن به تحریم های مالی و نفتی، تركیه و كره جنوبی از جمله دولت هایی بودند كه با توجه به محذورات خود در همراهی با آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران از واشنگتن درخواست كردند تا شرایط 'استثنایی' در تعامل با ایران برای این دو كشور قایل شود.

پس از دیدار و رایزنی با مقامات تركیه پیرامون موضوعات مختلف، بخش دوم سفر خاورمیانه ای باك كه بیشتر مورد توجه رسانه ها و نیز تحلیل گران موضوعات بین المللی قرار گرفته به مقصد سه كشور عربی منطقه تنظیم شده است. این مساله نشان از دغدغه های جدیدی دارد كه ذهن رهبران كره جنوبی را در خصوص تامین انرژی مورد نیاز خود در شرایط جدید به خود مشغول داشته است.

** دردسرهای سئول در تامین انرژی از منابع غیر ایرانی

..................................................................

آنچه مشخص است این كه سئول در موضوع واردات نفت خود از ایران به عنوان یكی از مهمترین مبادی تامین انرژی این كشور مجبور به تجدید نظر خواهد شد و حتی اگر نخواهد و در واقع نتواند تهران را از گردونه تامین كنندگان نفتی كره جنوبی حذف كند، لاجرم زیر فشارهای مداوم واشنگتن لااقل تن به كاهش واردات نفت مورد نیاز خود از تهران خواهد داد. وجود چنین چشم اندازی در نزد مقامات كره جنوبی كه تامین انرژی و ترانزیت آزاد و تضمین شده نفت و دیگر حامل های نیرو به ساختار اقتصادی پویای كشور را بسیار حیاتی می انگارند، موجب شده تا كره ای ها در فكر جبران كسری نفت وارداتی از ایران باشند.

بر اساس آمار موجود، كره جنوبی به عنوان دارنده چهارمین ساختار بزرگ اقتصادی آسیا پس از چین، ژاپن و هند در مكان پنجمین وارد كنند انرژی جهان قرار گرفته است. رتبه كنونی كره جنوبی در جمع وارد كنندگان اصلی انرژی را می تواند متاثر از دو مولفه فقر شدید منابع تامین انرژی و نیاز فزاینده اقتصاد پرشتاب این كشور به منابع انرژی به خصوص نفت و گاز دانست.

بر اساس برنامه اعلانی كلان كره جنوبی در تامین و مصرف انرژی تمامی سیاست های انرژی در این كشور همسو با هدف دستیابی به توسعه پایدار از طریق امنیت انرژی، كارآیی انرژی و محافظت از محیط زیست تنظیم شده است. بر همین مبنا سیاست های كره جنوبی در جهت تامین انرژی مورد نیاز به پایا بودن منابع انرژی، بالابردن كارآیی بازار از طریق ایجاد رقابت و نیز سیاست تنوع بخشی به منابع وارداتی متكی بوده است.

ارزش واردات نفت كره در سال گذشته میلادی به 100 میلیارد و 100 میلیون دلار رسید كه نسبت به سال 2010 میلادی بیش از 45 درصد رشد داشته است. كره جنوبی بیشترین نفت مورد نیاز خود معادل 87 درصد را از منطقه خاورمیانه وارد می كند و در این میان جمهوری اسلامی ایران به عنوان چهارمین صادر كننده بزرگ نفت به كره جنوبی روزانه حدود 200 بشكه نفت خام به این كشور صادر كرده كه این میزان بالغ بر 10 درصد از نیاز عمومی كره جنوبی به انرژی بوده است.

سفر اخیر رییس جمهور كره جنوبی به مقصد عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی را می توان با هدف ایجاد توافق بر سر تامین انرژی مورد نیاز سئول در دوران كاهش واردات نفت از ایران مورد بررسی قرار داد. این موضوع هر چند در تناقض با سیاست های عمومی تامین انرژی كره جنوبی و تنوع بخشی در مبادی ورودی انرژی بوده و تعادل موضع و موقعیت كشورهای اصلی تامین كننده انرژی را در تبادلات این كالای استراتژیك به زیان سئول بر هم می زند، ولی به نظر می رسد مقامات كره جنوبی در زیر شمشیر آویخته آمریكایی ها برای محدود سازی روابط با تهران گزینه دیگری پیش روی خود نداشته باشند.

در چنین وضعیتی كره ای ها برای كاهش اثرات زیانبار كاهش واردات انرژی و تعلیق روابط مالی با جمهوری اسلامی ایران حتی به كشورهای كوچك تولید كننده انرژی نیز روی خوش نشان داده اند. برای مثال 'كیم هوانگ سیك' نخست وزیر كره‌ جنوبی، در 24 دی ماه به سلطان نشین عمان سفر كرد تا با مقامات این كشور در خصوص تامین نفت مورد نیاز كره به توافق دست یابد. این در حالی است كه عمان در زمان حاضر تنها رقمی نزدیك به دو درصد نفت مورد نیاز كره جنوبی را تامین می كند.

علاوه بر رایزنی های رییس جمهور كره جنوبی با سران كشورهای بزرگ تولید كننده نفت، دفتر ریاست جمهوری این كشور اعلام كرده است كه در این سفر از پیش طرح ریزی شده در خصوص افزایش همكاریهای دو جانبه به ویژه در بخش انرژی ، ساخت و ساز ، امور نظامی، بهداشت عمومی و ... نیز بین رییس جمهور كره و سران كشورهای خاورمیانه ای گفت وگو و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

از جمله محورهایی كه به نظر می رسد پس از موضوع نفت در اولویت مذاكرات مقامات كره ای قرار گیرد همكاری های هسته ای سئول با كشورهای مقصد سفر خاورمیانه ای باك است. كره جنوبی در سال های اخیر با توجه به پیشرفت های چشمگیر فنی به ویژه در عرصه تكنولوژی هسته ای به یكی از كشورهای فعال در زمینه راه اندازی فنی تاسیسات اتمی برای تامین انرژی در خاورمیانه تبدیل شده است. در این رابطه یكی از شركت های كره جنوبی، در سال 1388 برنده قرارداد 40میلیارد دلاری ساخت رآكتور اتمی‌ امارات متحده عربی شد و در مناقصه اتمی این كشور، رقبای آمریكایی و فرانسوی خود را از میدان به در كرد.

در پی این موفقیت اقتصادی- تجاری، رییس جمهور كره دو سال پیش برای انعقاد بزرگترین قرارداد هسته‌ای در خاورمیانه به امارات سفر كرد و سفر جاری باك را می توان علاوه بر مذاكرات نفتی به نوعی در جهت پی گیری توافقات هسته ای پیشین مورد بررسی قرار داد.

به هر ترتیب موضوع دستیابی به توافق با دیگر كشورهای تولید كنند نفت در خاورمیانه تنها نشانگر بخشی از دردسرهای كره در همراهی با تحریم های ضد ایرانی است. از ابتدای پروسه تنگ تر شدن حلقه تحریم های تجاری و اقتصادی علیه ایران، سئول به عنوان یكی از مهمترین هم پیمانان آسیایی آمریكا با فشارهای مداوم واشنگتن روبرو بوده است تا جایی كه خود كره ای ها برای رهایی از زیان ها كاهش تحمیلی سطح روابط با تهران به موازات راضی نگه داشتن مقامات آمریكایی به دنبال چاره جویی بوده اند. در این پیوند می توان به راهكارهایی نظیر گشایش حساب های ارزی ویژه در نظام بانكی كره جنوبی برای ادامه مبادلات پولی- مالی با جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد.

** تنگناهای كره جنوبی برای محدود كردن تجارت با ایران

...............................................................................

در جریان سفر 'رابرت اینهورن' معاون وزیر امور خارجه آمریكا، در امور منع گسترش سلاح های كشتار جمعی به سئول برای اقناع مقامات كره ای در زمینه پیوستن به تحریم های جدید ضد ایرانی، مقامات كره ای با تشریح زیان های كوتاه مدت و بلند مدت تحریم نفتی ایران و توقف مبادلات مالی كه در عمل بازار ایران را از دسترس شركت های كره ای خارج می سازد، خواهان بررسی گزینه های معقول تر از سوی آمریكایی ها برای كاهش سطح روابط اقتصادی با تهران شده بودند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه در جریان سفر اینهورن به سئول و در شرایط تفهیم و اعلان خواسته های جدید آمریكا از كره جنوبی، 'باك جائه وان' وزیر دارایی كره جنوبی، در مذاكرات با مقامات آمریكایی خواستار اتخاذ رویكردی تدریجی برای به حداقل رساندن میزان خسارات وارده به اقتصاد این كشور شده بود. وی با بسیار زیاد خواندن حجم تبادلات اقتصادی با ایران عنوان داشته است كه هر كشوری شرایطی متفاوت دارد؛ بنابراین فاكتورهای بسیاری برای بررسی و بازبینی روابط خارجی وجود دارد؛ از جمله اینكه با قراردادهای فعلی چه باید كرد؟

در تشریح وضعیت كنونی روابط دو كشور باید به این نكته اشاره كرد كه حجم مبادلات اقتصادی ایران و كره جنوبی در سال گذشته میلادی به نسبت سال 2010 با رشد نزدیك به 60 درصدی به حدود 19 میلیارد دلار رسید. شركت های مهم نفتی و پالایشگاه های كره جنوبی در قرارداد های از پیش منعقد شده برای سال 2012 میلادی حتی مازاد خریدی معادل پنج درصد نسبت به سال گذشته میلادی را در نظر گرفته اند.

وارد شدن به عرصه كاهش خرید نفت از ایران و تنزل سهم نفت وارداتی از ایران در بازار انرژی كره جنوبی از رقم 77/9 به سهم پیش بینی شده 33/8 حتی اگر به صورت كامل با انرژی وارداتی از كشورهایی چون امارات جبران شود، سالانه هزینه ای نزدیك به 50 میلیون دلار برای شركت های كره ای هزینه در بر خواهد داشت. این در حالی است كه در گام نخست، مذاكرات جدید و طولانی مدتی با شركتهای جایگزین فروش نفت خام و همچنین كشتی رانی جهت انعقاد قرارداد های جدید برای انتقال نفت ، هزینه ها و دردسرهای جدیدی برای شركت های فعال در زمینه انرژی در كره جنوبی به دنبال خواهد داشت.

به جز تحریم نفتی، تعلیق روابط پولی و مالی تهران و سئول می تواند آثار زیانبار عمیقی را بر اقتصاد كره جنوبی تحمیل كند. در این پیوند روزنامه 'كوریا هرالد' چاپ سئول در گزارشی كه در اوایل بهمن ماه منتشر ساخت از زیان هفت میلیارد دلاری شركت ها و موسسات اقتصادی كره در صورت تحریم بیشتر تعاملات تجاری با ایران خبر داد.

علاوه بر آن چه ذكر شد خبرگزاری 'یونهاپ' كره جنوبی به نقل از موسسه مالی وزارت راهبرد و دارایی این كشور در نخستین روز بهمن ماه جاری به اهمیت نفت ایران پرداخته و عنوان داشته است كه حتی با در نظر گرفتن پیش فرض تغییر نكردن سطح روابط و تبادلات تجاری تهران- سئول، استمرار تنش ها میان آمریكا و ایران خود باعث بالا رفتن فزاینده بهای نفت و رسیدن آن به هر بشكه 150 دلار خواهد شد. این موسسه معتبر مالی به نیازهای كره جنوبی به نفت ایران اشاره كرده و بالا رفتن قیمت آن را باعث بی ثباتی بازار این كشور و افزایش نرخ تورم دانسته است. این گزارش خاطر نشان می سازد كه كره جنوبی از سال گذشته به طور دایم نرخ فزاینده تورم را تجربه كرده است.

با توجه به شرایط موجود، مقامات كره جنوبی در هفته های اخیر در رابطه با موضوع روابط و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران به دنبال تعقیب دو راهكار به صورت همزمان بوده اند. به موازات جست وجوی منابع و راهكارهای جدید برای جبران كسری احتمالی واردات نفت از ایران تلاش های مقامات كره ای بر جلب رضایت آمریكایی ها برای در نظر گرفتن شرایط منحصر به فرد و استثنایی برای كره در تجارت با ایران متمركز بوده است.

این در حالی است كه به نظر نمی رسد آمریكایی ها تمایلی برای قبول درخواست متحدان كره ای خود داشته باشند. علاوه بر این كه در زمینه موضوع تحریم جمهوری اسلامی ایران، حتی برخی از مقامات رژیم صهیونیستی برای كمك به دوستان آمریكایی خود در كره جنوبی دست به كار شده اند. به گزارش روزنامه كوریا هرالد در اوایل بهمن ماه جاری تنی چند از اعضای سفارت رژیم صهیونیستی در سئول در ملاقات با مقامات كره ای با ربط دادن افزایش توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به تقویت موضع پیونگ یانگ به عنوان دشمن سنتی سئول، خواستار همراهی بیشتر رهبران كره جنوبی با سیاست های ضد ایرانی در سطح بین المللی شده بودند.

در هر حال كره جنوبی به واسطه نوع روابط خود با واشنگتن چاره ای جز تامین رضایت شریك استراتژیك خود نخواهد داشت. در چنین شرایطی مهارت مقامات كره ای برای تامین نظر واشنگتن در بازه ای بین رضایت نسبی تا رضایت مطلق و با در نظر گرفتن زیان های جدی محدود سازی روابط با كشور مستقلی چون ایران می تواند تاثیر مستقیمی در پی گیری منافع ملی كره جنوبی داشته باشد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: نور , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

ایرنا چهارشنبه به نقل از خبرگزاری كیودو از توكیو گزارش داد كه وسیله نقلیه 'كونوتوری 3' با یك موشك اچ -2 بی از 'مركز فضایی تانگماشیما' در كاگوشیما در جنوب غرب ژاپن به فضا پرتاب خواهد شد.

سازمان اكتشافات فضایی ژاپن پیشتر قصد داشت این وسیله نقلیه را ماه مارس (فروردین) به ایستاه فضایی روانه كند اما سازمان فضایی و هوانوردی ملی آمریكا (ناسا) از این سازمان ژاپنی خواست این پرتاب را بدلیل وجود مواد غذایی و تداركات كافی در ایستگاه بین المللی فضایی ،به تاریخ دیگری موكول كند.

مترجمام**1533**5981



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , گل , هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

ائتلاف العراقیه حدود یک چهارم از مجموع ۳۲۵ کرسی مجلس عراق را در اختیار دارد

ائتلاف العراقیه، به رهبری ایاد علاوی، نخست وزیر پیشین که از حمایت سنی های عراق برخوردار است و تاکنون از شرکت در جلسات دولت خودداری می کرد، اعلام کرده است که برای جلوگیری از نگرانی ها از این پس در نشست های کابینه شرکت می کند.

گفته می شود که این اقدام "نشانه ای از حسن نیت "برای جلوگیری از تنش های فرقه ای در عراق است.

ائتلاف العراقیه در ماه دسامبر سال گذشته در اعتراض به عملکرد دولت از حضور در مجلس و جلسات دولت خودداری کرد.

العراقیه در توجیه تصمیمش گفته بود که دولت نوری مالکی، نخست وزیر عراق در تصمیم گیری ها انحصاری عمل می کند.

این تغییر موضع العراقیه زمانی صورت گرفت که آقای مالکی از دولت خودمختار کردستان عراق خواست تا طارق هاشمی، معاون رئیس جمهوری را که به این منطقه پناه برده، تحویل بدهد.

حکم جلب آقای هاشمی به اتهام دست داشتن در اقدامات تروریستی صادر شده بود.

طارق هاشمی که بلندپایه ترین مقام عرب سنی مذهب دولت ائتلافی عراق به شمار می رود، اتهامات علیه خود را رد کرده است.

ائتلاف العراقیه در اواخر ماه گذشته میلادی اعلام کرد که حاضر است به تحریم حضور در مجلس پایان دهد.

العراقیه گفته است که حضور مجدد در مجلس عراق به معنای نشان دادن حسن نیت از سوی این ائتلاف در آستانه برگزاری مذاکره بین گروههای سیاسی سنی، شیعه و کرد آن کشور است.

ائتلاف العراقیه حدود یک چهارم از مجموع ۳۲۵ کرسی مجلس عراق را در اختیار دارد.

این ائتلاف موفق شد در انتخابات پارلمانی اکثریت آرای اقلیت سنی عراق را به خود اختصاص دهد.

عراق پس از اشغال توسط آمریکا در سال ۲۰۰۳ برای چند سال با خشونت های فرقه ای دست به گریبان بود و هزاران تن در این درگیری ها جان خود را از دست دادند.

شیعیان می گویند که پرونده آقای هاشمی علیه سنی ها نیست و مربوط به یک فرد است، اما برخی سنی ها می گویند که با خروج آمریکایی ها از عراق، شیعیان می توانند در صدد آن باشند تا بیش از پیش بر ارکان قدرت مسلط شوند.

طبق توافقی که میان شیعیان، سنی ها و کردها صورت گرفت، نخست وزیر این کشور از میان شیعیان انتخاب می شود و دو معاون کرد و سنی دارد.

ریاست جمهوری در اختیار کردهاست و دو معاون او از میان شیعیان و سنی ها انتخاب می شوند و ریاست مجلس نیز از آن سنی هاست که دو معاون شیعه و کرد دارد.



:: برچسب‌ها: اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، دراین مسابقات كه از گروه اول لیگ دسته اول كشور به میزبانی بندرگناوه برگزارشد، نمایندگان استان اصفهان و بوشهر به ترتیب باكسب هشت و شش امتیاز مجوز صعود به دور بعدی این رقابت ها را به دست آوردند.

تیم های شباب كرمانشاه با سه امتیاز و زاگرس دارو لرستان بدون كسب امتیاز در رده های سوم و چهارم این مسابقات قرارگرفتند.

دو تیم برتر این گروه به همراه چهار تیم برتر گروه های دوم و سوم كه مشخص شده اند می بایست برای صعود و كسب سه سهمیه لیگ برتر رقابت كنند.

مسابقات فوتبال ساحلی گروه اول لیگ دسته اول كشور از روز دوشنبه جاری در مجموعه ورزش های ساحلی بندرگناوه باحضور چهار تیم آغاز و روز چهارشنبه پایان یافت.

شهرستان ساحلی گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.ك/2

637/539/1647



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه از قاهره گزارش داد: البرادعی در گفت وگوی مطبوعاتی اظهار داشت كه مصری ها باید اختلافات اقتصادی و سیاسی خود را كنار گذاشته و با حفظ وحدت، كشور را در مسیر دمكراسی و به دور از حكومت نظامی سوق دهند.

البرادعی افزود: زمان كنار گذاشتن اختلافات فرارسیده است و ما نیازمند قدرت یكپارچه و متحد درمصر هستیم تا از استقلال قضائی و آزادی رسانه ها و جامعه مدنی برخوردار شویم.

وی با تایید گروه اخوان المسلمین گفت كه معتقد است كه این گروه، سایر گروههای سیاسی مصر را نیز در برخواهد گرفت و خط مشی عملی اتخاذ خواهد كرد.

البرادعی همچنین عملكرد شورای نظامی كه از زمان سرنگونی حسنی مبارك، اداره امور مصر را برعهده گرفته است در جریان اعتراض های فوریه سال گذشته را دور از انتظارات دانست و گفت كه مصری ها شاهد ركود اقتصادی از جمله در بخش جهانگردی و نیز تغییرات مثبت اندكی بودند.

وی انصراف از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری آینده در مصر را ناشی از نبود چارچوب دمكراتیك ذكر كرد و گفت كه به جای آن بر فعالیتش برای حمایت از انسجام اجتماعی در كشور متمركز خواهد كرد.

البرادعی گفت كه اگر گرفتار سیاست نشود، نقش بیشتری در كشور خواهد داشت و امیدوار است كه بتواند به آمادگی جوانان انقلابی برای اینكه رهبری كشور در انتخابات آینده را برعهده بگیرند، كمك كند.

وی گفت كه با وجود تمام موانعی كه سال گذشته به وجود آمد، اطمینان كامل دارد كه انقلاب مصر پیروز خواهد شد.

البرادعی چندی پیش با انصراف از رقابت انتخابات ریاست جمهوری آینده مصر گفت كه رژیم سابق همچنان بر كشورحاكم است.

مترجمام**1110**1369



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
نواک جوکوویچ و بوریس بیکر

بوریس بیکر، مرد شماره یک پیشین تنیس جهان، جایزه نواک جوکوویچ را به دست او داد

نواک جوکوویچ، مرد شماره یک تنیس جهان، برنده جایزه معتبر لوریوس به عنوان بهترین ورزشکار مرد سال شد.

جایزه لوریوس، که این بار مراسم آن در لندن برگزار شد، هر سال با رای روزنامه نگاران ورزشی از سراسر جهان و اعضای آکادمی لوریوس، به ورزشکاران موفق اهدا می شود.

جوکوویچ با قهرمانی در ده تورنمنت بزرگ در سال گذشته، شامل ۳ قهرمانی گرند اسلم، حاکم بی رقیب تنیس مردان بود.

ویوین چرویوت

ویوین چرویوت، دونده استقامت کنیایی، برنده جایزه بهترین ورزشکار زن لوریوس شد

این ورزشکار صرب که مجموعا در ۵ گرند اسلم (اوپن استرالیا ۲۰۰۸، ۲۰۱۱، ۲۰۱۲، ویمبلدون و اوپن آمریکا ۲۰۱۱) قهرمان شده، سال گذشته را با رده سومی آغاز کرد اما با درخشش فوق‌العاده و با غلبه بر رافائل نادال در شش فینال مختلف، او را به زیر کشید و در صدر ایستاد.

این نخستین بار است که جوکوویچ برنده این جایزه می‌شود. این جایزه که اهداء آن از سال ۲۰۰۰ آغاز شد، سال گذشته به رافائل نادال، نفر دوم رده‌بندی کنونی تنیس جهان، تعلق گرفت.

راجر فدرر، پرافتخارترین بازیکن تنیس جهان، چهار بار (۲۰۰۵،۲۰۰۶،۲۰۰۷،۲۰۰۸)، و تایگر وود، بازیکن پرآوازه گلف، در دو سال نخست (۲۰۰۰ و ۲۰۰۱) برنده این جایزه شده‌اند.

در بخش‌های دیگر نیز، جایزه بهترین ورزشکار زن سال به و قهرمان ۵ هزار و ۱۰ هزار متر سال گذشته رسید.

اسکار پیستوریوس، اولین دونده دچار قطع عضو که در یک رقابت عادی مدال گرفته هم جایزه ورزشکار معلول را دریافت کرد.

او که به جای پا، روی دو تیغه از فیبر کربن می‌دود، سال گذشته با تیم آفریقای جنوبی، در چهار در صد متر امدادی، برنده مدال نقره قهرمانی جهان شد. پیستوریوس قرار است در لندن، هم در بازیهای المپیک و هم پاراالمپیک شرکت کند.

باشگاه فوتبال بارسلونای اسپانیا نیز جایزه لوریوس برای بهترین تیم سال را دریافت کرد. برنده سال گذشته این جایزه، تیم ملی اسپانیا بود.



:: برچسب‌ها: مردم , زرد , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، ' شی جین پینگ ' ، معاون رییس جمهوری خلق چین در گفت و گوی تلفنی دیشب با ' جو بایدن ' خواستار گفت و گو برای حل و فصل اختلافات شد.

تنش بین چین و غرب به خصوص پس از رای منفی این كشور به همراه روسیه به پیش نویس قطعنامه علیه سوریه بالا گرفته است.

معاون رییس جمهور چین در گفت وگو با بایدن هدف از سفر هفته آینده خود به واشنگتن را گفت و گو در باره مسایل مهم و حساس عنوان كرد.

وی ابراز امیدواری كرد كه این سفر باعث افزایش درك متقابل برای حل مسایل موجود شود.

چین و آمریكا در خصوص تایوان ، حقوق بشر، ارز ملی و رویكردهای بین المللی مانند تحریم در قبال كشورهای مستقل اختلاف گسترده ای دارند .

معاون رییس جمهور چین كه از او با عنوان رهبر آینده این كشور یاد می شود ،از منتقدان سیاست های اقتصادی آمریكاست.

وی قرار است روز دوشنبه ( 24 بهمن ماه ) در راس هیاتی عازم آمریكا شود.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
محمد نوری

محمد نوری دو گل زد، اما در دقایق پایانی یک فرصت طلایی را از دست داد

پرسپولیس در یک بازی پرگل با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب فجر سپاسی شیراز شد.

در ادامه بازی‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر ایران، دو دیدار برگزار شد.

امروز ۱۸ بهمن (۷ فوریه) در ورزشگاه آزادی و از ساعت ۱۷ به وقت تهران، پرسپولیس میزبان فجر سپاسی شیراز بود.

این بازی که با حضور تنها ۵ هزار تماشاگر برگزار شد، و نیمه نخست با گل دقیقه ۲۷ محمد نوری، یک صفر به سود میزبان خاتمه یافت. اما نیمه دوم را فجر سپاسی بهتر آغاز کرد و توانست با گل‌های مهرداد کریمیان (دقیقه ۵۴) و مهدی رجب‌زاده (دقیقه ۵۵) از میزبان جلو بیفتد.

بازیکنان مصطفی دنیزلی، که با برد چشمگیر خود در بازی مقابل استقلال انتظارات را بالا برده بودند، برای جبران گل‌های خورده بر حملات خود افزودند و با گل دیگری از محمد نوری (دقیقه ۷۰) بازی را به تساوی کشاندند.

اما در حالی که این بازی با همین نتیجه رو به پایان بود، ایوب کلانتری در دقیقه ۸۶ با یک شوت از راه دور فجر سپاسی را به پیروزی رساند و هشتمین شکست فصل را به پرسپولیس تحمیل کرد.

با این نتیجه، پرسپولیس با ۳۳ امتیاز در مکان هفتم جدول باقی ماند، اما فجر ۲۸ امتیازی شد از منطقه سقوط جدول خارج شد و تا رده سیزدهم بالا آمد.

در دیگر دیدار امروز نیز، از ساعت ۱۵ به وقت ایران، شاهین در بوشهر با شهرداری تبریز مسابقه داد، که این بازی با نتیجه ۲-۲ به پایان رسید.

گل‌های شاهین را بابک لطیفی و لک چیرا در دقایق ۳۷ و ۴۵ به ثمر رساندند، و بهنام بیرانوند (دقیقه ۲۰) و مهدی محمدزاده (دقیقه ۷۹) برای شهرداری تبریز گل زدند.

در حال حاضر، شهرداری تبریز و شاهین بوشهر با امتیاز مساوی ۲۶، به ترتیب در رده‌های شانزدهم و هفدهم لیگ برتر ایران قرار دارند.

در ادامه بازی‌های این هفته، فردا و از ساعت ۱۵.۳۰ به وقت ایران سه دیدار ملوان - نفت تهران، سپاهان - مس کرمان، و تراکتورسازی - نفت آبادان برگزار خواهد شد.



:: برچسب‌ها: نیکون , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()