نوشته شده توسط : gogos
استفان هارپر، نخست وزیر کانادا و همسرش

استفان هارپر، نخست وزیر کانادا و همسرش

استفان هارپر، نخست وزیر کانادا، برای مذاکره درباره مسائل اقتصادی از جمله فروش نفت این کشور به چین سفر کرده است.

کانادا تقریبا تمام نفت خود را به آمریکا صادر می کند و حال در این سفر چهار روزه، نخست وزیر این کشور می خواهد درهای بازار چین را به روی کشورش باز کند.

ناظران در چین معتقدند که خریداران خوبی در بازار چین هستند.

این دیدار بعد از آن انجام می شود که جلوی پروژه یک خط لوله نفت را گرفت که از کانادا تا تگزاس در جنوب ایالات متحده می رفت.

دولت آمریکا به دلیل مسائل محیط زیستی، جلوی احداث این خط لوله را گرفت.

آقای هارپر، پیش از سفرش به چین، به تصمیم آمریکا اشاره کرد و گفت به همین دلیل کانادا باید بازار گسترده‌تری برای نفت خود پیدا کند.

استفان هارپر در چین بناست با هو جیانبائو، رئیس جمهوری این کشور، و ون جیابائو، نخست وزیر چین دیدار کند.

نخست وزیر کانادا با گروهی از وزیران دولت و رهبران اقتصادی کشور به این سفر رفته است.

اسوشیتد پرس، گزارش می دهد که در ۱۰ سال گذشته چین بیش از ۱۶ میلیارد دلار در صنعت نفت کانادا سرمایه گذاری کرده و حال امیدوار است بتواند از منابع انرژی این کشور برای جلو بردن نیازهای اقتصادی خود استفاده کند.

در همین حال خبر می رسد که بعد از تحریم های آمریکا علیه نفت ایران، چین در تلاش است تا فروشندگان دیگری را جایگزین ایران کند.

چین خرید نفت از عربستان سعودی را افزایش داده است و سعی می کند تا از کشورهای دیگری همچون روسیه و استرالیا هم نفت بیشتری بخرد.

چینی ها ۲۰ درصد از نفت مورد استفاده خود را از ایران می خرند.

پیشتر به نقل از منابع صنعت نفت چین گزارش شده بود که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند.



:: برچسب‌ها: شهرستان , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

روزنامه های صبح امروز تهران خبر داده اند که سرانجام سئوال از رییس جمهور به بعد از انتخابات مجلس موکول شد. گزارش هائی درباره وضعیت سوریه و گزارش هائی از بیداری اسلامی مهم ترین خبرهای خارجی این روزنامه هاست. در زمینه داخلی انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور با تاکید بر شکست طرح مسکن دولت و تلاش دولت برای پرکردن کرسی های مجلس آینده مهم ترین نکته هاست.

طلسم سئوال از رییس شکست

"سئوال از رییس جمهور پس از انتخابات" تیتر اصلی شرق است، اعتماد در صدر اخبار خود نوشته "احضار احمدی نژاد به مجلس، بعد از انتخابات"، "اعلام وصول سوال از احمدی نژاد" عنوان اول مردمسالاری است و ابتکار و جهان صنعت از شرکت "احمدی‌نژاد در آزمون ۱۰ سوالی مجلس" خبر داده اند.

تیترها و عکس صفحه اول مردم سالاری

تیترها و عکس صفحه اول مردم سالاری

شرق، در گزارش اصلی خود به قلم سروش فرهادیان نوشته قصه سوال راست بود؛ بالارفتن، امضا بود، پایین آمدن، امضا بود. قصه‌ای که به غصه نمایندگان تبدیل شده بود. هر روز باید جمع و تفریق می‌کردند که تعداد امضا‌ها برای طرح سوال از رییس‌جمهوری چندتاست. شب را با بیش از ۷۲ امضا می‌خوابیدند و صبح که چشم بازمی‌کردند با کم‌تر از این عدد مواجه می‌شدند. در این میان، تعطیلات پشت سر هم مجلس هم، قوز بالا قوز شده بود.

به نوشته این گزارش مجلس که تعطیل می‌شد، انگار همه چیز این سوال صفر می‌شد و فرمان از نو صادر. انگار نه انگار یک‌چهارم نمایندگان، حالا کمی بیشتر یا کمی کم‌تر، طرحی برای سوال از رییس‌جمهوری اسلامی داشتند. وقتی در راهروهای پارلمان از مخالفان و مسوولان طرح (شاید باورتان نشود اما طرح سوال مسوول داشت؛ مسوول تعداد امضاها، تعیین تکلیف و...) سوال می‌شد که سوال چه شد، می‌گفتند کدام سوال؟ که بفهمانند این سوال چندان مهم نیست و آنقدر این طرح عادی است که حتی در یاد آنان نمانده؛ چنان که مثلا فلان ماده از طرح رفع موانع برای الحاق به کنوانسیون فلان بخش از آب‌های آزاد.

و خلاصه گزارش شرق این که: منتظر می‌ماندند تا نشانی بدهی که همان طرحی را می‌گویی که پیش از تعطیلات بیش از ۷۲ امضا داشت. همان طرحی را می‌گویی که خیلی قبل‌ترها قرار بود به جریان بیفتد اما امضاهایش هر روز آب می‌رفت. همان طرحی که اولین در نوع خودش است. همان طرحی که علی مطهری دنبالش بود. نام علی مطهری که به میان می‌آمد، گویی که نشانه‌ها کامل شده باشد علایمی از وجود سوال به ذهن‌شان می‌آمد و واکنش‌ها شروع می‌شد که تعداد امضا‌ها کم است و باید از مسوولش بپرسید و از این نوع جواب‌ها. واقعیت اما این بود و هست که این سوال عادی نبوده و نیست. چه آنکه پرسیده شدنش، تابوی ۳۳ ساله‌ای را می‌شکند. سوالی به این کیفیت نه اینکه نیست، اما کم هست. شکستن یک تنه ۳۳ ساله کلی زمان می‌برد و کلی عرق درمی‌آورد چه برسد به این تابو. اسمش یک سوال است؛ اما ۱۰ محور دارد.

کارتون آورین، اعتماد

کارتون آورین، اعتماد

بازار مکاره سیاست، مجلس همسو و آمار احمدی نژاد

غلامرضا کمالی پناه در سرمقاله ابتکار پرسیده آدم‌هایی که هنوز حی و حاضرند و سرشان به تنشان می‌ارزد و زمانی در حد پرستش محترم و معظم ‌شمرده می شدند، اکنون چه جایگاهی پیدا کرده‌اند؟ از اصلاح طلبان گذشته درمیان همین اصولگرایان، چندین نفر پر و بالشان به تیرهای زهرآلود کمان‌ سیاست‌بازان جدید زخمی شده ؟ هاشمی و ناطق‌نوری را از حیثیت، بلکه از کار انداخته‌اند. اخیراً هم، مهدوی‌کنی را هدف گرفته‌اند. زمانی که وی ریاست مجلس خبرگان را از هم‌قطار خویش، هاشمی تحویل گرفت بسیاری از همین دوستانش پر درآوردند و نقل و نبات پخش کردند اما امروز همان‌ دوستان! علیه وی اعلامیه پخش می‌کنند.

نویسنده سپس به احمدی‌نژاد رسیده که وقتی به پیروزی رسید، گفتند که وی مامور امام زمان است، برآمده از نذر و نیازهای محرومین و مومنان است، اصلاً لیست وزرای ایشان به تایید و امضای امام زمان رسیده‌است و نامه‌اش به سران بلاد کفر، الهامی الهی بود. معجزه هزاره سوم بود و می گفتند اگر بنا بود پیامبری بعد از رسول بیاید، بی‌گمان خدا او را انتخاب می‌کرد و از این قبیل حرف‌ها. اکنون، اما چه می‌گویند؟

سرمقاله ابتکار به یاد آورده که اینک عده ای احمدی نژاد را سردسته منحرفان قلمداد می‌کنند. حتی به طعنه، احمدی‌نژاد را یاور و همراه استکبار برای اثبات تاثیر تحریم‌ها بر ایران، به شمار می‌آورند و می‌گویند: داستان قیمت‌های افسانه‌ای سکه و ارز در همین راستا بوده‌است.

پوریا عالمی نوشته به گزارش خبرگزاری مهر، که خود من با جفت چشم‌ها قضیه را دیدم، آقای احمدی‌نژاد رفته سفر. کجا؟ قزوین. بعد رفته یک بیمارستان افتتاح کند توی بروشورها و روی بنر و پارچه‌نوشت‌های محل برگزاری مراسم نوشته شده بوده: «بیمارستان ۲۰۰ تخت دارد.» بعد آقای احمدی‌نژاد سخنرانی کرد و گفت: «بیمارستان ۲۷۰ تخت دارد.» بعد وزیر راه گفت: «بیمارستان ۲۶۴ تخت دارد.» بعد مسوولان استان گفتند: «بیمارستان ۲۲۰ تخت دارد.» خلاصه همه اهالی قزوین حیرت کردند و انگشت به دهان حیران ماندند.»

علیرضا کریمی در سرمقاله مردم سالاری نوشته چند روز پیش غلامحسین الهام وزیر و سخنگوی سابق و مشاور کنونی دولت، صریحا به نکاتی اشاره کرد که حاکی از نیت ها و اهداف برخی گروه ها داشت. وی مجلسی را مطلوب دانست که همسو با دولت باشد و گفت مجالس اصولگرای هفتم و هشتم همسو با دولت احمدی نژاد نبودند و در نتیجه با شاخص های یک مجلس واقعی فاصله داشته اند.

نویسنده تاکید کرده با این وصف اینگونه به نظر می رسد که گروه مذکور ضمن اینکه در مورد جایگاه مجلس اعتقاداتی شناور دارد اما بهر حال در مقطع کنونی مجلسی بی خاصیت و سرسپرده دولت را مجلسی مطلوب و شایسته می دانند. اما سخن این است که اگر مجلس واقعی مجلس همسو با دولت است دیگر چه نیازی به وجود چنین مجلسی است؟ آیا این سخن ها و تقلا برای نماینده شدن یک پارادوکس آشکار نیست؟

سرمقاله مردم سالاری سرانجام نوشته جالب اینجاست همین عده وقتی بازار انتخابات داغ نبود گفته بودند جبهه آنان تنها مربوط به انتخابات مجلس نبوده و اعضای آن کاندیدا نخواهند شد اما از ماه های قبل از انتخابات لیست خود را منتشر کرده و برای ۱۲ اسفند روزشماری می کنند. سوال روشن این است که اگر مجلس در راس امور نیست چرا این همه تقلا ؟

طنز نویس اعتماد در بخش "نظرات کارشناسی تخت سیاسی" نوشته: در جامعه چندصدایی وجود دارد و هر کس هر صدایی دوست دارد در می‌آورد. - همچنین این پاسخی کوبنده است به کسانی که می‌گویند آزادی بیان وجود ندارد. در حالی که مسوولان آزادند هر چه به زبان‌شان می‌آید بیان کنند. و - آیا این اتفاق خبر از کشف جدیدی در ریاضیات توسط دانشمندان جوان ما در زیرزمین منزل‌شان نمی‌دهد. شاید رییس بیمارستان تا ۲۰۰، آقای احمدی‌نژاد تا ۲۷۰، وزیر راه تا ۲۶۴ و مسوولان قزوین تا ۲۲۰ بلد هستند بشمارند. یعنی این احتمال هست که بیمارستان ۸۶۳ تخت داشته باشد اما کسی بلد نبوده تا ۸۶۳ بشمرد.

طنز کاناپه در اعتماد در بخش "نظرات غیرکارشناسی تخت سیاسی" نوشته: به نظر ما همان ۲۰۰ تخت بیمارستانی درست است. وقتی آقای احمدی‌نژاد و رایحه خوش خدمتی‌ها به سمت بیمارستان می‌رفتند چند نفر از دیدار یار مدهوش و سپس بیهوش شدند. برای همین تخت‌های بیمارستان سریع پر شده، ۷۰ تخت هم اضافه کردند توی راهرو تا از بیهوشان تماشای یار پرستاری کنند. البته ما یک نظر دیگر هم داریم. ۲۷۰ تخت بیمارستانی درست است که آقای احمدی‌نژاد گفته. منتها وقتی ایشان رسیده به بیمارستان ۷۰ نفر حال‌شان خوب شده و مرخص شده‌اند و رفته‌اند پی کارشان. برای همین رییس بیمارستان ۲۰۰ تخت اعلام کرده.

تیتر و عکس صفحه اول جهان صنعت

تیتر و عکس صفحه اول جهان صنعت

مسکن شکست خورده مهر، و لزوم پیشفروش نفت

اعتماد در گزارشی نوشته به نظر می‌رسد طرح مسکن مهر نتواند به ‌عنوان «گام اول دولت در بخش مسکن» اهداف مورد نظر درباره ایجاد تعادل در بازار مسکن را محقق کند. این موضوع در سخنان اخیر رییس‌جمهوری به خوبی مشهود است. وی در مراسم افتتاح پروژه ۱۰ هزار واحدی آبیک قزوین ابراز امیدواری کرد پروژه مسکن مهر تا پایان سال ۹۰ به جایی برسد که دیگر بازار نیاز عقب‌افتاده در حوزه‌ مسکن نداشته باشد، شاهد تلاطم‌های سنگین در آن نباشیم و جوانان دغدغه‌ مسکن نداشته باشند.

به نوشته این گزارش محمود احمدی‌نژاد در حالی این سخنان را بر زبان آورده که کارشناسان اقتصادی یکی از دلایل رکود تورمی کنونی بازار مسکن را متوجه عملکرد ضعیف دولت در این حوزه می‌دانند. پرداختن بی‌چون و چرا به یک «طرح» برای مسکن‌سازی به قیمت خارج شدن بخش‌خصوصی از بخش ساخت‌وسازها تمام شده که در سال‌های آینده نتیجه منفی آن گریبان متقاضیان مسکن را خواهد گرفت. کشور سالانه نیازمند یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی است، به عنوان نمونه از سال ۸۶ که طرح مسکن مهر با تبلیغات بسیار گسترده وارد فاز اجرایی شد تا امروز باید حداقل پنج میلیون واحد مسکونی برای پاسخگویی به تقاضای مسکن ساخته می‌شد.

اعتماد تاکید کرده اما نگاهی به پرونده مسکن‌سازی از سوی دولت نشان از این دارد که طرح مسکن مهر نتوانسته اهداف خود از جمله کنترل قیمت‌ها و خانه‌دار کردن اقشار کم‌درآمد را محقق سازد. بر اساس آمار وزارت راه ‌و شهرسازی، تاکنون فقط حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی طرح مسکن مهر به متقاضیان واگذار شده است و با توجه به عملکرد چند سال اخیر این وزارتخانه به نظر نمی‌رسد وعده افتتاح یک میلیون واحد مسکونی تا پایان سال عملی شود.

علی شمس اردکانی از اعضای بازرگانی ایران در مقاله ای در تهران امروز نوشته چرا نقدینگی سرگردان با حجم عظیم، اقتصاد کشور را دو ماه است آماج التهاب کرده است؟ جواب در این است که نقدینگی را معامله‌گران، ارز و سکه به‌وجود نیاورده اند، نقدینگی سرگردان به‌این بازی روی آورده چون کاروسازهای دولتی و بانکی از سویی نقدینگی در جامعه تزریق می کنند و از سوی دیگر نمی‌گذارند نقدینگی ها به اندازه کافی جذب سرمایه گذاری و اشتغالزایی شود.

به نظر این اقتصاددان وقتی نقدینگی به بورس های سهام موجود روی می آورند بر خلاف تصورهای ساده انگارانه این نقدینگی تبدیل به سرمایه نمی شود (یا حداقل در دور اول چنین نیست) بلکه سهامی از بنگاهی موجود دست به دست می شود بدون آنکه چیزی نصیب بنگاه صادرکننده سهم شود.

و خلاصه این که اگر حجم نقدینگی که در اقتصاد ایران همچون سیالی درگیر در طلا و ساختمان و سهام است که توان جابه‌جایی روزانه دارد را در سال حدود معادل ریالی پنجاه میلیارد دلار در نظر بگیریم به سادگی درمی یابیم که حجم قیمتی نفت و گاز کشور حداقل سه برابر این مقدار است.

در تصویر مقوائی ملت نیست

یک هفته بعد از غوغای "امام مقوائی" احمد مسجدجامعی وزیر سابق ارشاد در مقاله ای در شرق نوشته اگر به نخستین عکس‌های ورود امام راحل به ایران توجه کنیم، هرساله کم و بیش شاهد حذف برخی از چهره‌های پیرامونی هستیم. در اوایل انقلاب کتاب‌هایی چاپ می‌شد که در آن اعلامیه‌های بزرگان درباره حرکت انقلاب‌ اسلامی درج شده بود و در چاپ‌های بعدی جای برخی نام و نامه‌های قبلی، فضایی سفید جایگزین می‌شد. ظاهرا روند ممیزی و تاریخ‌سازی حریم و حدودی نمی‌شناسد و اگر تا دیروز اطرافیان و همراهان امام راحل حذف می‌شدند به نظر می‌رسد که امروز برای ساختن تصویر دیگری از ایشان هم تلاش‌هایی در جریان است.

به نوشته این مقاله در این تصویر، زمان به عقب برمی‌گردد و این بار امام با هواپیمای ایران به وطن می‌آید. در کنار ایشان دیگر خلبان فرانسوی که امام دست او را گرفته بود، نیست. فرزند و یادگار امام، که در پشت‌سر بودند، دیده نمی‌شود. انبوه مردم و رجال دینی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و بزرگان ادیان رسمی کشور را در فرودگاه نمی‌بینیم. دیگر از خیابان‌های پرازدحام و جمعیت مشتاق و خودجوش خبری نیست. از گل‌هایی که دختران و پسران جوان میان خیابان‌ها گذاشته‌اند چیزی به چشم نمی‌آید.

مقاله شرق تاکید دارد این تصویر مقوایی از میان انبوه مردم به بهشت‌زهرا نمی‌رود. در میان خیل عظیم مشتاقان سری به بوستان شهدا نمی‌زند. به پدران و مادران داغدار فرزند از دست‌داده تسلیت نمی‌گوید. همه ملت را ید واحده نمی‌داند. به ملت تکیه ندارد. کف زدن‌ها و تکبیرهای متوالی و پرشور زنان و مردان این سرزمین سخن او را تایید نمی‌کند. از سینما دفاع نمی‌کند. سرزده به دیدار بیماران و مجروحان در بیمارستان نمی‌شتابد. فشاری از جمیعت برای رسیدن به او نیست تا جایی که عمامه ایشان از سر بیفتد و شهید گرانقدر آقای مطهری نگران و قاطع بگوید امروز حفظ جان امام از اوجب واجبات است. این در حالی است که هیچ‌کس به امام نامه و عریضه نمی‌داد، کسی در فکر به دست آوردن امتیازی نبود و هیچ‌کس در فکر گرفتن عکسی در کنار ایشان که با آن در آینده متمایز شود، نبود. هیچ عکس مستقلی از شهید بزرگوار آقای بهشتی در کنار امام در دست نیست.

کارتون روز

کارتون فیروزه مظفری، شرق

کارتون فیروزه مظفری، شرق



:: برچسب‌ها: روز ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'حمید افضلی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: شهرستان شهربابك با 71 صندوق رای گیری حوزه انتخابات رایانه ای در استان كرمان معرفی شد.

وی با بیان این كه شهربابك از یك حوزه اصلی و یك حوزه فرعی 'دهج' تشكیل شده است گفت: بیش از هزار نفر عوامل اجرایی، بازرسی و نظارت كار برگزاری انتخابات را در این شهرستان بر عهده دارند.

او آمادگی كامل شهرستان شهربابك را برای برگزاری انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی اعلام و بیان كرد: زیرساختها و امكانات لازم در این شهرستان به منظور برگزاری انتخابات آماده است.

فرماندار شهربابك افزود: در سایر حوزه های انتخابیه استان كرمان نیز 90 درصد روند انتخابات رایانه ای و در شهرستان شهربابك رای گیری بطور كامل رایانه ای و متمایز از سایر مناطق استان انجام می شود.

بر اساس اعلام وزارت كشور انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 10 درصد از حوزه های انتخابیه سراسر كشور بطور كامل رایانه ای برگزار می شود.

مركز شهرستان شهربابك در فاصله 240 كیلومتری شمال غرب كرمان واقع است.ك/3

7433/8154



:: برچسب‌ها: برف , سان فرانسیسکو , سنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
فضيلة مبارك

فضيلة مبارك ساعتی بعد از آزادی در جمع معترضین در میدان آزادی حاضر شد

مقامات بحرین دو فعال حقوق بشر را آزاد کرده اند. این دو نفر سال گذشته به خاطر حمایت از جنبش دموکراسی خواه در این امیرنشین به زندان افتاده بودند.

فضيلة مبارك نزدیک یک سال بعد از آنکه به اتهام گوش دادن به "ترانه های انقلابی" در اتومبیلش بازداشت شد، روز دوشنبه از زندان آزاد شد.

نفر دوم، ناصر ال راس، یک شهروند کانادایی کویتی تبار به جرم نقض قانون بحرینی منع شرکت در تجمعات غیر قانونی، به پنج سال زندان محکوم شده بود.

این دو نفر در حالی آزاد می شوند که دولت بحرین هنوز درگیر خاموش کردن اعتراضات دموکراسی خواهانه ای است که از 14 فوریه سال 2011 آغاز شد. به گفته سازمانهای مدافع حقوق بشر، حداقل 60 غیر نظامی و چهار مامور پلیس در عرض این مدت کشته شده اند.

صدها نفر دیگر مجروح شده اند و هزاران نفر نیز از مشاغل خود اخراج شده اند. بسیاری از چهره های سیاسی، رهبران مذهبی و مدافعان حقوق بشر در دادگاه های نظامی محاکمه و به احکامی بین 4 سال زندان تا حبس ابد محکوم شده اند. ناظران بین المللی مستندات این احکام را فاقد وجاهت قانونی توصیف کرده اند.

اکثر قربانیان، مجروحان و زندانیان وقایع اخیر از شیعیان بحرینی هستند که اکثریت جمعیت این جزیره را تشکیل می دهند. شیعیان سالهاست که نسبت به تبعیض علیه هم کیشانشان توسط خاندان سنی مذهب حاکم معترض هستند.

اعتراضات در مراسم تشییع

ماه گذشته، ملک حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین تلاش کرد تا با اعلام برخی اصلاحات در قانون اساسی که با هدف تقویت پاسخگویی مقامات دولتی تدوین شده بود، بخشی از مطالبات معترضان را برآورده کند.

پادشاه بحرین دستور داد تا مساجد شیعیان که توسط نیروهای دولتی تخریب شده بودند، بازسازی شوند و کارمندان اخراج شده دعوت به کار شوند. او همچنین دو حقوق دان برجسته بریتانیایی را مسئول اصلاح اساسی نظام قضایی بحرین کرد.

اما به نظر می رسد روشهای خشنی که کماکان توسط نیروهای امنیتی بحرین اعمال می شوند، تلاشهای پادشاه را خنثی کرده اند.

سازمان عفو بین الملل می گوید طی هفته های اخیر، چندین نفر از معترضین در اثر "کاربرد نامناسب گاز اشک آور" جان خود را از دست داده اند. این سازمان مدافع حقوق بشر نیروهای امنیتی بحرین را به شلیک گاز اشک آور در محوطه های بسته و منازل مردم متهم می کند.

مرگ مشکوک دو تن از معترضان در ماه گذشته نیز به موضوع مناقشه برانگیزی تبدیل شده است. وزارت کشور بحرین می گوید فرد اول در اثر غرق شدگی و فرد دوم در اثر عوارض طبیعی فوت کرده است.

خانواده این افراد مدعی شده بودند که آنها بعد از بازداشت توسط نیروهای امنیتی، زیر شکنجه جان باخته اند و بی بی سی تصاویری را دریافت کرده که به نظر می رسد ادعای این خانواده ها را تائید می کند.

دولت بحرین تقاضای این دو خانواده را برای انجام کالبد شکافی مستقل رد کرده است.

مراسم تشییع جنازه این افراد در روستاهایی در نزدیکی منامه، پایتخت بحرین با اعتراض روستائیان خشمگین همراه شد. متعرضان به سوی نیروهای پلیس کوکتل مولوتوف پرتاب کردند و پلیس نیز مبادرت به شلیک گاز اشک آور و بمب های صوتی کرد.

"میدان آزادی"

در حالی که ناآرامی ها در روستاهای شیعه نشین ادامه دارد، فعالان ضد دولتی تلاش دارند تا با برگزاری راهپیمایی در قلب شهر منامه، در سالگرد آغاز اعتراضات مردمی، پایتخت را بار دیگر در اختیار بگیرند.

میدان مروارید که در دور قبلی اعتراضات به کانون تجمع مخالفان تبدیل شده بود، هنوز در محاصره نیروهای امنیتی است.

اما نبیل رجب، فعال پیشکسوت حقوق بشر بحرینی اعلام کرده روز چهاردهم فوریه پیشاپیش تظاهراتی برای باز پس گیری میدان مروارید حرکت خواهد کرد.

آقای رجب می گوید: "این میدان به مردم تعلق دارد، به عنوان نمادی از مبارزه آنها برای آزادی. ما به طور مسالمت آمیز آنرا پس خواهیم گرفت."

واکنش دولت این بوده که به جمعیتهای سیاسی بحرین اجازه دهد تجمعاتی را به طور قانونی برگزار کنند، تجمعاتی که هزاران نفر را به خود جذب کرده است.

این اقدام نشان می دهد در آستانه سالگرد آغاز اعتراضات، مقامات بحرین نگران اند که چگونه بدون برانگیختن محکومیتهای جهانی، موج جدید اعتراضات را مهار کنند.

یک فعال ضد دولتی به بی بی سی گفت: "دولت تلاش دارد سوپاپ اطمینانی باز کند."

شب دوشنبه، جمعیتی بالغ بر هزار نفر در میدان آزادی که در نزدیکی میدان مروارید واقع شده، با سر دادن شعار از حضور فضيلة مبارك در این میدان ابراز حمایت کردند.



:: برچسب‌ها: روز , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
لطف الله مشعل

آقای مشعل گفته که با دستگیری سه عضو کلیدی طالبان، از ادامه فعالیت یک "شبکه خطرناک" در شمال جلوگیری شده است

اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرده که سه عضو "کلیدی" گروه طالبان که متهم به سازماندهی ترور چند مقام افغان هستند، بازداشت شده اند.

لطف الله مشعل، سخنگوی اداره امنیت ملی افغانستان روز سه شنبه، 18 دلو/بهمن به خبرنگاران گفت که این افراد در منطقه جبل السراج در شمال کابل دستگیر شدند.

به گفته آقای مشعل، آنها در قتل ژنرال داوود داوود فرمانده پلیس حوزه شمال، محمد عمر والی قندوز، شاه جهان نوری فرمانده پلیس قندوز و عبدالمطلب بیگ نماینده ولایت تخار در مجلس نمایندگان دست داشته اند.

او افزود که با دستگیری این افراد از ادامه فعالیت "یک شبکه بسیار خطرناک" در شمال افغانستان جلوگیری جلوگیر است.

سخنگوی اداره امنیت ملی همچنین گفت: "آنها برنامه داشتند که تا آغاز سال جدید هجری شمسی در ولایات مختلف افغانستان بویژه در شهر مزار شریف و شهر قندوز حملات انتحاری راسازماندهی و اجرا کنند."

لطف الله مشعل گفت که افراد بازداشت شده قصد داشتند به پاکستان فرار کنند.

سخنگوی اداره امنیت ملی افزود که این افراد از ساکنان ولایت تخار، در شمال افغانستان هستند و از یک فرمانده ارشد گروه طالبان در پاکستان دستور می گرفتند.

مقامات امنیتی افغانستان می گویند که این افراد در ولایتهای قندوز، بغلان و بدخشان نیز برای گروه طالبان کار می کرده اند.

ژنرال داوود داوود

ژنرال داوود ارشدترین مقام امنیتی در شمال افغانستان بود که سال گذشته ترور شد

به گفته این مقامها، بخشی از کارهایی که این افراد انجام می داده اند، فرستادن بمبگذاران انتحاری و مواد منفجره به این ولایت ها بوده است.

مقامهای امنیتی به این باور اند که با بازداشت این افراد، وضعیت امنیتی در ولایت های شمالی افغانستان بهبود خواهد یافت.

نشانه گرفتن افراد کلیدی دولت از سوی گروه طالبان در حملات تروریستی در مناطق مختلف و به ویژه در شمال افغانستان، در یک سال اخیر مایه نگرانی دولت و فعالان سیاسی این کشور شده بود.

مقامهای دولتی افغانستان در مواردی گفته اند که سازمان اطلاعات پاکستان ــ آی اس آی ــ را در سازمان دهی حملات تروریستی و ترور چهره های مطرح سیاسی در شمال افغانستان، دست داشته است.

پاکستان دخالت نهادهای امنیتی خود در امور داخلی افغانستان را همواره رد کرده است.



:: برچسب‌ها: شهری , خام , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

وی گفت كه سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس حق دارد ناخرسندی خود را نسبت به تصمیم اتحادیه فوتبال علنا نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،كاپلو در مصاحبه با تلویزیون ایتالیا گفته بود كه به طور كامل مخالف اقدام اتحادیه فوتبال انگلیس علیه جان تری است.

اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام كرده بود تری تا زمانی كه نتیجه رای دادگاه و شكایت اورا مشخص نشود كاپیتان تیم ملی این كشور نخواهد بود. رای دادگاه نیز پس از یورو 2012 اعلام خواهد شد.

ویاس بوآس دراین باره گفت: او ( كاپلو) حق دارد نظرش را در حمایت از بازیكن تیم اعلام كند.

گزارش رسانه های بریتانیایی حاكی از آن است كه تری به رغم واگذار كردن بازوبند كاپیتانی گفته است در صورتی كه به تیم ملی دعوت شود به آن دعوت پاسخ مثبت خواهد داد.

' سر الكس فرگوسن' سرمربی منچستریونایتد هم با كاپلو ابراز همدردی كرد ولی به او توصیه كرد اختلافاتش را با اتحادیه فوتبال انگلیس حل كند.

قرار است این هفته كاپلو دیداری با 'دیوید برنشتاین' رییس اتحادیه فوتبال داشته باشد.

فرگوسن گفت: می دانم زمانی كه این تصمیم گرفته شد فابیو در خارج از انگلیس بود ولی اكنون او اینجا است و همه چیز باید حل و فصل شود. این وضعیت برای هر دو طرف دشوار است.

سرمربی منچستریونایتد افزود: در نظر بگیرید كه شما سرمربی یك تیم هستید و یك كاپیتان دارید كه بخش مهمی از تیم شماست و به ناگهان نمی دانید به چه دلیل او را از دست می دهید. این وضعیت نیاز به بحث و گفت و گو های زیادی دارد تا حل و فصل شود.

1553



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، چین و روسیه روز شنبه این هفته در رای گیری پیش نویس قطعنامه مربوط به مساله سوریه كه توسط كشورهای غربی و بعضی از عربهای وابسته تنظیم شده بود، با رای مخالف، اقدام به وتوی آن كردند.

از سال 1971 كه چین به عضویت سازمان ملل متحد در آمده تاكنون این كشور هشت بار از حق وتو استفاده كرده كه كمترین در بین پنج عضو دائم شورای امنیت است.

پیامدهای این 'وتو' روی محور مختصات سیاسی از ناسزاگویی ها غرب علیه چین تا وقوع ائتلاف بین پكن و مسكو علیه غرب مطرح شده است.

با این حال هشتمین وتوی چین كه از سوی مقامهای این كشور به عنوان ' حفاظت از منافع كشور و مردم سوریه ' عنوان شده، ضمن به چالش كشیدن غرب، ابراز نظرهای فراوانی را در بین كارشناسان و صاحب نظران ایجاد كرده است.

'وو سی كه' نماینده چین در امور خاورمیانه پس از استفاده كشورش از حق وتو گفت: موضوع سوریه در واقع یك مساله داخلی است و اصلاحات در این كشور باید توسط مردم آن تصمیم گیری شود.

وی تاكید كرد: قدرتهای خارجی نمی توانند به جای مردم، نسبت به امور داخلی سوریه تصمیم گیری كنند.

'لیو وی مین' سخنگوی وزارت خارجه چین نیز گفت: قطعنامه غرب قابل مصالحه نبود و به نتیجه نمی رسید.

وی با اشاره به اینكه ' ما موضعی مسوولانه و عادلانه اتخاذ كردیم ' افزود: هدف چین رهانیدن سوریه از بحران و جلوگیری از تشدید خشونتها است . چین با اقداماتی كه مساله را پیچیده تر كند، موافق نیست.

یك كارشناس چینی روابط بین الملل در مورد این تحولات گفته است: چین با جسارت كامل آنچه را كه باور دارد، باید به طور رسمی اعلام كند.

'روان زونگ زی' افزود: جامعه بین الملل باید نقش جدید چین را درك كرده و از آن شناخت بیشتری داشته باشد.

وی گفت: دنیا باید به ظهور چین و اقدامات این كشور در منازعات بین المللی ازجمله مساله سوریه عادت كند.

'روآن' كارشناس مسایل خاورمیانه نیز گفته است: وتوی قطعنامه غرب پنجره ای را برای حل مسایل پیچیده نظیر بحران در سوریه باز كرد و فرصتی تازه برای حل و فصل مسایل از طریق سیاسی شكل گرفت.

این كارشناس چینی افزود: هر چند اظهار نظر و اقدام در باره مسایل پیچیده برای چین هزینه دارد، اما این كشور باید جرات گفتن حرفهایش را داشته باشد.

وی گفت كه چین باید نقش مهمی در ایجاد یك فرایند سیاسی بین المللی عادلانه و منطقی در حل و فصل مسایل مهم امروز جهان ایفا كند.

روزنامه 'گلوبال تایمز' چاپ پكن نیز سرمقاله ای تحت عنوان 'چین هرطور كه فكر كند، همانطور رای خواهد داد' در تقابل با اتهامهای غرب درج كرد.

این روزنامه وابسته به ارگان حزب حاكم چین در تقبیح تعبیر نماینده دائم آمریكا در سازمان ملل كه گفته است 'از رای منفی چین و روسیه حالم بهم می خورد' نوشت: در نظرخواهی از شهروندان چینی مشخص شد 90 درصد آنان از رای منفی كشورشان استقبال و حمایت كرده اند.

شهروندان گفته اند آنچه مایه تاسف و نفرت انگیز است، سخنان غیردیپلماتیك 'سوزان رایس ' و نه رای منفی چین است.

این مقاله با اشاره به اینكه از سال 1971 یعین سال ورود چین به سازمان ملل تاكنون این كشور فقط هشت بار از حق وتو استفاده كرده نوشت: شیوه چین همواره مخالفت با اعمال زور و فشار بوده و معمولا از رای ممتنع استفاده كرده است.

این روزنامه افزود: رسانه های غربی تلاش دارند تا عنوان كنند كه چین و روسیه تصمیم به اتخاذ و ائتلاف باهم علیه غرب گرفته اند و دو رای منفی اخیر در مسئله سوریه هم گواه آن است.

در ادامه این مقاله آمده است: چین تاكنون هیچگاه تصمیم نداشته روش و مسیر روسیه را دنبال كند اما وقایع اخیر و اتهامهای مختلف آمریكا و غرب علیه چین، فضا را طوری رقم زده كه افكار عمومی چین از ائتلاف چین و روسیه حمایت می كنند و مشوق آن نیز هستند.

گلوبال تایمز در تشریح سیاستهای چین در خاورمیانه می نویسد: هدف اصلی چین از رفتار فعلی اش، جلوگیری از فشارهای بیشتر به خاورمیانه است اما دیگران هرطور كه می خواهند برداشت كنند.

آقای 'خوالی مینگ'، سفیر پیشین چین در ایران و یكی از كارشناسان مسائل منطقه خاورمیانه نیز در واكنش به رای منفی چین به قطعنامه ضد سوری آن را در واقع كمك به طرف ضعیف دانسته است.

وی در مقاله ای نوشت: اگرچه ممكن است اهداف روسیه و چین از دادن رای منفی به قطعنامه شورای امنیت علیه سوریه تا حدودی با هم متفاوت باشد، اما هدف اصلی آن یكی است و آن مخالفت با هرگونه دخالت نظامی خارجی با هدف تضعیف نظام سیاسی سوریه و مخالفت با استفاده از هر بهانه ای جهت دخالت نظامی در این كشور است.

وی با تاكید براینكه مخالفت چین هم پشتوانه قانونی دارد و هم درس و تجربه ای است كه از گذشته گرفته ایم، می افزاید: منشور سازمان ملل دفاع از صلح جهانی است نه اینكه اجازه ای برای شورای امنیت جهت دخالت در سرنوشت كشورهای مستقل باشد.

وی با اشاره به تجاوزها و اشغالگری های آمریكا بعد از دوران جنگ سرد، نوشت: غربیها تصمیم دارند تا تجربه دیروز لیبی را امروز در سوریه تكرار كنند و برای دخالت نظامی خود در این كشور، از سازمان ملل چراغ سبز دریافت كنند.

وی با ذكر این نكته كه 'چه كسی می داند كه فردا نوبت كدام كشور خواهد بود؟ ' نوشت: اگر چنین شیوه ای به یك روال تبدیل شود نتیجه اثر این خواهد شد كه صلح و ثبات جهانی و روابط بین كشورها دچار تزلزل و هرج و مرج و غیر قابل كنترل شود.

خوالی مینگ سپس با اشاره به وقوع انقلابهای مردمی كه از تونس شروع شد و مصر و لیبی و یمن را هم دربرگرفت ، افزود: سقوط حاكمان این كشورها، خواست مردم آنها بود و به همین جهت چین هم به این خواست مردم احترام می گذارد.

دیپلمات چینی با تاكید بر اینكه پكن از ابتدا حامی تلاشهای اتحادیه عرب برای حل بحران سوریه بوده و هست نوشت: تلاش چین این است تا حد امكان از حق مردم سوریه در تعیین حاكمیت و سرنوشت خود حمایت كند و همواره نظر چین بر همفكری و مذاكره میان طرفهای مختلف درگیر در سوریه جهت حل و فصل مسالمت آمیز اختلافها بوده و هست و تنها راه بازگشت سوریه به ثبات و آرامش را همین می داند و به نظر ما این وظیفه همه كشورهای صاحب قدرت است.

وی در مقاله خود نتیجه گیری كرد كه رای منفی چین به قطعنامه اخیر، تنها راه حمایت از منافع طرفهای ضعیف در مبادلات سیاسی امروز جهان و با هدف جلوگیری از افتادن سازمان ملل به یك ورطه و دام جدید صورت گرفته است.

به باور تحلیلگران، چین و روسیه كه تحولات سوریه را از نزدیك دنبال می كنند، ضمن نزدیك شدن به یك اتحاد موضع، بیش از پیش به این نتیجه رسیده اند كه غرب و در راس آن آمریكا در صدد بغرنج تر كردن اوضاع بخصوص در خاورمیانه است.

آنان می گویند كه اختلاف نظرهای اخیر نشان دهنده تفرقه بین اعضای شورای امنیت و ایجاد شدن دو طیفی است كه یكی طرف خود را مسوولیت پذیر در قبال ملتها و عدالت خواهی می داند و طیف دیگر جنگ و خون ریزی را برای تامین منافع خود آشكارا تبلیغ می كند.

آساق ** 275 **1577



:: برچسب‌ها: رودخانه , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
سر الکس فرگوسن

سر الکس فرگوسن: مربی مهمترین فرد برای تصمیم‌گیری در یک تیم فوتبال است

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از فابیو کاپلو در ارتباط با انتقادش از برکناری جان تری از کاپیتانی تیم ملی انگلستان حمایت کرده است.

هفته گذشته فدراسیون فوتبال این کشور، جان تری را از کاپیتانی تیم ملی کنار گذاشت. فابیو کاپلو، سر مربی تیم ملی انگلستان، که از این تصمیم به شدت دلخور بود، در گفتگو با رسانه‌های ایتالیا، بصورت آشکار از فدراسیون فوتبال انگلستان انتقاد کرد.

کاپلو تاکید کرده بود که تا وقتی کسی از سوی مراجع قضایی محکوم نشده نباید مورد تنبیه مسئولان ورزشی قرار بگیرد.

این اعتراض علنی کاپلو بازتاب وسیعی در رسانه‌های بریتانیا داشت و واکنش‌های زیادی را به دنبال آورد، هر چند که مسئولان فدراسیون فوتبال انگلستان هنوز در این مورد واکنش رسمی نشان نداده‌اند.

تعدادی از کارشناسان و مسئولان گذشته فوتبال انگلستان خواستار لغو قرارداد کاپلو شدند، و درباره ایجاد تفرقه در اردوی تیم ملی این کشور در آستانه جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ هشدار دادند.

اما الکس فرگوسن مهمترین چهره‌ای است که تاکنون از انتقاد کاپلو حمایت کرده. او می‌گوید: بدون تردید مهمترین فرد در یک تیم فوتبال، مربی است و اظهار نظر کاپلو هیچ مشکلی ندارد. او مربی تیم است و در مهمترین جایگاه برای بیان نظراتش قرار دارد.

نظرسنجی درباره برکناری جان تری

بیش از سه چهارم شرکت کنندگان در یک نظرسنجی، از کنار گذاشتن جان تری از کاپیتانی تیم ملی حمایت کرده‌اند.

این نظرسنجی که زیر نظر دانشگاه استفوردشایر و در میان ۱۰۰۰ بازدیدکننده وب‌سایت‌های ورزشی انجام شده، نشان می‌دهد که %۷۸ موافق گرفته شدن بازوبند کاپیتانی از جان تری، و تنها % ۳۴ خواستار همراهی او با تیم ملی انگلستان در یورو ۲۰۱۲ شدند.

همچنین % ۴۴ شرکت کنندگان استیون جرارد را گزینه اصلی جایگزینی جان تری برای کاپیتانی تیم ملی انتخاب کردند. گزینه‌های بعدی اسکات پارکر با % ۱۲ و جو هارت با %۹ بودند. در این نظرسنجی که شرکت کنندگانی از سراسر بریتانیا داشت، %۸۷ رأی دهندگان مرد بودند.



:: برچسب‌ها: موسیقی , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اسطوره فوتبال آرژانتین روز سه شنبه در یك كنفرانس خبری از اینكه الوصل در فصل نقل و انتقالات ماه ژانویه بازیكنان توانمند كافی را جذب نكرده شكایت داشت.

این باشگاه با دو بازیكن خارجی به نامهای محمدرضا خلعتبری و خوان آیگناسیو مرسیه از آرژانتین قرارداد منعقد كرده، اما مارادونا بدون آنكه نامی از بازیكنان مورد نظر خود ببرد، گفت می خواستم چندین بازیكن دیگر را هم جذب كنم.

مارادونا گفت: محدودیت بودجه امكان جذب بازیكنان مورد نظر ما را نداد. می خواهم همه و به ویژه هواداران بدانند فصل بعد بودجه اندك را نمی پذیرم. ما برای جذب بازیكنانی كه تیم ما را ارتقا دهند به بودجه زیادی نیاز داریم. اگر این اتفاق نیفتد قادر به انجام وظیفه ام نخواهم بود و نمی توانم ادامه دهم.

انتقاد مارادونا تازه ترین نشانه خستگی او از شغل پرسود سرمربیگری خود در این كشور حاشیه خلیج فارس است.

مارادونا از ماه مه كه قرارداد دو ساله ای را با الوصل منعقد كرد، داوران را به جانبداری متهم كرده، حرفه ای گری در برخی بازیكنان لیگ را زیر سوال برده و به خاطر توهین به سرمربی تیم رقیب با جریمه لیگ روبرو شده است.

مارادونا روز سه شنبه علاوه بر انتقاد از مدیریت ، كنفرانس خبری خود را با متهم كردن ماموران امنیتی كه اجازه ورود افرادی را برای تماشای تمرینات تیم پشت درهای بسته داده اند آغاز كرد.

وی گفت: اگر دستوراتش اجرا نشود نمی تواند كارش را انجام دهد و خواستار اخراج افراد مسئول در این زمینه شد.

ناامیدی مارادونا تا حدودی به علت عملكرد مایوس كننده تیم بوده است.

انتظار می رفت با آمدن مارادونا كه آرژانتین را در سال 1986 به قهرمانی جام جهانی رساند، این باشگاه به اوج خود بازگردد. الوصل با 9 امتیاز پایین تر از العین صدرنشین لیگ امارات در مكان پنجم جدول ایستاده است. الوصل از چندین جام امارات حذف شده و مارادونا اذعان كرد كه باشگاه شانس اندكی برای كسب عناوین قهرمانی در فصل جاری دارد.

ریاست باشگاه الوصل را شیخ احمد بن راشد المختوم برادر حاكم دبی به عهده دارد. الوصل یكی از مهمترین باشگاهها در دبی محسوب می شود، اما از سال 2007 تاكنون هیچ عنوانی كسب نكرده است.

جذب مارادونا به الوصل دنیای فوتبال را شگفت زده كرد و او پیشنهاد خوب مالی باشگاه این اقدام خود را توجیه كرد. او با وجود شكایت از مشكل بودجه الوصل تاكید دارد كه از حضور در این باشگاه خوشحال است.

**1584**1440



:: برچسب‌ها: سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

در معرفی این كتاب آمده است: در تاریخ تحولات معاصر ایران نقش چند دولت خارجی ـ از جمله دولت‌های ایالات متحده آمریكا و انگلیس ـ بیش از دیگران تأثیرگذار و مساله‌ ساز بوده است و بررسی تحولات و چگونگی روابط ایران و دولت‌های مزبور یكی از موضوعات مهم و مورد توجه می‌باشد. زیرا تأثیر این روابط در بسیاری از امور داخلی و حتی در روابط خارجی گسترده و تعیین‌كننده بوده است.

همچنین در ادامه می خوانیم: در میان دولت‌های خارجی ذی‌نفوذ و تقریباً مسلط بر كشور، بیش از همه انگلیس و آمریكا ایفای نقش كرده‌اند. در سال‌های پس از كودتای 28 مرداد 1332 به مدت 25 سال آمریكا به‌ تدریج سلطه‌ بیشتری یافت و دولت انگلیس از دهه‌40 نقش دوم در سلطه‌ خارجی بر ایران داشت.

در این دوران اوضاع و احوال و سیر تحولات به‌گونه‌ای متفاوت از گذشته و تضاد آشتی‌ناپذیر مردم با سیاست‌های استعمارگر جدید نیز متفاوت بود. از طرف دیگر پیروزی انقلاب اسلامی شرایط ایران و منطقه را دگرگون و چالش‌های ایران و آمریكا وارد شكل و محتوای جدیدی شد. این چالش‌ها به حدی است كه در تمامی دولت‌های آمریكا، مساله ایران و آثار ناشی از آنها یكی از مشكلات ثابت و به‌اصطلاح دردسرهای بزرگ برای آنها بوده و می‌باشد.

در این كتاب ضمن بیان این نكته كه پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تنها سقوط یك رژیم فاسد و وابسته نبود، بلكه مقدمه‌ فروریختن پایه‌های سلطه‌ استعمار غرب در جهان اسلام و سپس در مناطق دیگر شد، می آورد: ازاین رو چالش‌های ایران و آمریكا بیش از پیش تبدیل به موضوعی بین‌المللی، دارای ابعاد اقتصادی، سیاسی و ایدئولوژیك شده است.

كتاب چالش‌های ایران و آمریكا در 316 صفحه با قیمت 51 هزار ریال وشمارگان 2000 نسخه توسط مركز اسناد انقلاب اسلامی روانه بازار نشر شد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()