نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی 'من همسرش هستم' در حالی شامگاه سه شنبه با حضور كارگردان، بازیگران و سایر عوامل این فیلم در سالن سعدی مركز همایش های برج میلاد برگزار شد كه با حاشیه هایی همراه بود.

بر اساس این گزارش، یكی از خبرنگاران كه برای طرح سووال خود پشت تریبون حاضر شده بود؛ فیلم سینمایی من همسرش هستم را متهم به ترویج دروغ، خیانت و یك نوع سبك زندگی ناپسند متهم كرد.

مصطفی شایسته كارگردان فیلم در پاسخ به نظر این خبرنگار گفت: در این فیلم، هیچ خیانتی صورت نگرفته و دروغی هم گفته نشده است.

پس از پاسخ شایسته، این خبرنگار از وی خواست بار دیگر فیلم را با دقت نگاه كند.

زمانی بازیگر فیلم در پاسخ به اظهار نظر خبرنگار یاد شده گفت: ما فیلم می سازیم و خیلی سخت كار می كنیم اما وقتی در این جلسه حاضر می شویم اخلاق رعایت نمی شود.

وی خطاب به خبرنگاران گفت: سعی كنید اخلاق را رعایت كنید و این شایسته نیست كه شما به كارگردان فیلم می گویید 'یك بار دیگر فیلم را نگاه كن'.

زمانی ادامه داد: از تمامی خبرنگاران حاضر در جلسه خواهش می كنم كه سووالات خود را مودبانه مطرح كنند تا ما هم مودبانه پاسخ دهیم.

در ادامه این نشست یكی دیگر از خبرنگاران برای طرح سووال خود پشت تریبون حاضر شد و گفت: خانم مفخم تدوین گر فیلم ابتدای جلسه گفتند در این فیلم به وی خیلی خوش گذشته است اما به ما در هنگام نمایش فیلم بسیار بد گذشت.

وی پس از این اظهار نظر خود گفت: چون مبانی فكری من با مبانی فكری آقای كارگردان در تعریف دروغ و خیانت خیلی متفاوت است، سووال خود را مطرح نمی كنم.

بر اساس این گزارش، خبرنگار دیگری برای طرح سووال خود پشت تریبون حاضر شد و گفت: به خاطر اینكه آقای شایسته درباره اخلاق فیلم ساخته اند، بسیار خوشحال هستم.

وی گفت: كتمان كردن حقیقت یكی از مسایل اخلاقی است كه قرآن برای آن مجازات سختی را قایل شده و در آخرین صفحه سوره بقره نیز به این مطلب اشاره شده است.

اجتمام**9140** 1597



:: برچسب‌ها: عشق , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'امید غنمی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: با توجه به قوانین بین المللی درباره اموال میراث فرهنگی كشورها و وجود كنوانسیون های متعدد در زمینه مصونیت این اموال از هرگونه تعرض و حتی مساعدت در زمینه استرداد مواریث فرهنگی كشورها، بعید است كه مجلس آمریكا لایحه ای برای توقیف اموال ایران به تصویب برساند.

وی افزود: تصمیم برای توقیف و حراج میراث فرهنگی كشورها مغایر با قوانین بین المللی است و آمریكا نمی تواند مرتكب این كار غیرفرهنگی و غیرقانونی شود.

غنمی تاكید كرد: آنچه كه در مجلس سنای آمریكا به تصویب رسیده است، تسهیل توقیف اموال ایران در خاك این كشور است و اموال میراث فرهنگی ایران در خاك این كشور باید از این مصوبه مستثنی باشد و حتی اگر استثنایی هم صورت نگرفته باشد، طبق كنوانسیون های بین المللی این كشور نمی تواند نسبت به توقیف و حراج این اموال اقدام كند.

وی افزود: تصمیم سنای آمریكا درباره اموال ایران شامل اموالی است كه خاصیت مالی داشته باشد و مالكیت بر اموالی از جمله ساختمان ها، سهام و حساب های مالی را در بر می گیرد و شامل میراث فرهنگی و تاریخی كشورمان نمی شود.

مدیر كل حقوقی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: الواح گلی دوران هخامنشی و همچنین الواح گلی چغامیش كه در فاصله سال های 1312 تا 1361 هجری خورشیدی به صورت امانی و برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی به موسسه شرق شناسی شیكاگو تحویل داده شده اند، در خاك آمریكا هستند.

وی یادآور شد: به بخشی از این اموال در سال 1383 به ایران مسترد شد اما پروسه بازگشت بخش اعظم این الواح كه جزو میراث فرهنگی ایران محسوب می شود، به دلیل واهی و با هدف اخذ غرامت از ایران، متوقف و این الواح در موسسه شیكاگو توقیف شد.

غنمی ادامه داد: اقدام دادگاه آمریكایی برای توقیف این اموال در سال 1384 با اعتراض دولت جمهوری اسلامی ایران مواجه شد كه در نهایت نیز مانع از حراج این اموال گردید و هم اكنون روند قضایی مربوط به آن به شكل عادی طی می شود و امیدواریم كه با موفقیت جمهوری اسلامی ایران در استرداد این اموال همراه شود.

مدیر كل حقوقی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاكید كرد: هرگونه تصمیم سنای آمریكا در زمینه توقیف و حراج اموال فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مغایر با موازین بین المللی است و نه تنها مورد اعتراض شدید دولت ایران قرار خواهد گرفت، بلكه در مجامع بین المللی نیز واكنش منفی و اعتراض دوستداران میراث فرهنگی را در پی خواهد داشت.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: تایوان , استرالیا , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ، میهمانان بیست و پنجمین كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به همراه جمعی از اعضای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عصر امروز 18 بهمن با نثار دسته گل به مرقد مطهر امام خمینی (ره) به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ادای احترام كردند .

در این آیین جمعی از اندیشمندان كشورهای اسلامی ، علمای شیعه و سنی و شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی كشورمان حضور داشتند.

كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با موضوع 'ارزیابی عملكرد بیست ساله مجمع تقریب' و نشست 'بیداری اسلامی' با حضور 270 دانشمند داخلی و خارجی عضو مجمع عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از سوی 50 كشور جهان 19 تا 21 بهمن ماه در هتل آزادی آغاز به كار می كند .

فراهنگ ** 9252



:: برچسب‌ها: پرندگان , عشق , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

چین در تلاش است تا برای جبران کاهش واردات نفت از ایران، نفت مورد نیاز خود را از منابع دیگر تامین کند؛ اگر چه بر اساس برخی از گزارش‌ها مقامات پکن در عین حال تلاش می‌کنند تا با مقامات ایرانی درخصوص قیمت ارزان تر نفت به توافق برسند.

منابع خبری صنعت نفت و انرژی به حبرگزاری رویترز گفته‌اند که در چند ماه گذشته چین از عربستان سعودی به میزان قابل توجهی نفت وارد کرده است.

این خبرگزاری بر اساس داده های نفتی منابع اوپک گزارش کرده است که تولید عربستان سعودی در ماه دسامبر سال گذشته میلادی ۹ میلیون و ۷۶۰ هزار بشکه در روز بوده و در ماه ژانویه نیز در همین سطح مانده است. این میزان ۳۶۰ هزار بشکه در روز از تولید ماه اکتبر عربستان بالاتر است. به گزارش رویترز، منابع مختلفی تایید کرده اند که چین بخش قابل توجهی از این نفت را خریده‌است.

همچنین، چین که دومین مصرف کننده نفت در دنیا است بر اساس گزارش ها در چند ماه گذشته مقادیری نفت از کشورهای غرب آفریقا، روسیه و استرالیا با هدف جایگزینی کاهش واردات نفت خود از ایران وارد کرده است.

چین حدود ۲۰ درصد از نفت مصرفی خود را از ایران وارد می‌کند اما از اوایل سال جاری میلادی حدود ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز از این واردت کاسته است. بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز این میزان کمی بیش از نصف کل واردات روزانه چین از ایران در سال گذشته میلادی است.

پیشتر به نقل از منابع صنعت نفت چین گزارش شده بود که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است و حدود دو هفته پیش هم گزارش شده بود که شرکت های چینی، ظاهرا با هدف خرید نفت ایران به بهای نازل تر و با شرایط مناسب تر، نفت کمتری از ایران وارد می کنند.

همزمان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به چین سفر کرده و به گفته خبرگزاری ها، در ملاقات با مقامات چینی از آنان خواسته تا واردات نفت از ایران را کاهش دهند و عرضه کنندگان دیگر نفت را جایگزین این کشور کنند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است

اقدام خانم مرکل در راستای تحریم های شدید آمریکا و غرب علیه ایران است که شامل تحریم بانک مرکزی ایران از سوی بریتانیا و قطع واردات نفت از ایران از سوی اتحادیه اروپا در چند ماه آینده است. آمریکا نیز علاوه بر اقداماتی مشابه، دارایی های بانک مرکزی ایران در این کشور را مسدو د کرده است.

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

جمهوری خلق چین روز پنج‌شنبه (۲۶ ژانویه ۲۰۱۲) با انتقاد از وضع تحریم خرید نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا، این اقدام را غیرسازنده توصیف کرد. ایران سومین منبع اصلی تامین نفت وارداتی چین است.

به گزارش رویترز قرار است مقامات چینی به زودی برای گفتگو پیرامون قراردادهای جدید با مقامات ایرانی دیدار کنند. برخی از تحلیلگران معتقدند که اقدامات چین در کاهش خرید نفت، ممکن است بخشی از تلاش این کشور برای متقاعد ساختن ایران به فروش نفت با قیمت ارزان تر باشد.

در عین حال برخی از تحلیلگران معتقدند که توقف صادرات نفت از ایران، قیمت‌های جهانی را افزایش خواهد داد.

اواخر ماه ژانویه صندوق بین‌المللی پول در گزارشی به گروه ۲۰ هشدار داد که در صورت توقف صادرات نفت ایران بر اثر تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا، قیمت‌های جهانی نفت ممکن است بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد. گروه ۲۰ شامل بیست قدرت برتر اقتصادی دنیا است.



:: برچسب‌ها: ایتالیا , زنده , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا،'محمدعلی باشه آهنگر' روز سه شنبه در نشست نقد و بررسی فیلم 'ملكه'، اظهار داشت: تمام تلاشم را به كار بردم تا فیلم 'ملكه' كه در گونه دفاع مقدس است ،ارجاعات و دلالت های اجتماعی دنیای امروز را نیز داشته باشد تا آن را عقب مانده تلقی نكنند.

وی یادآور شد: من در نمایش صحنه های كشدار اولیه عمد داشتم و می خواستم فرسایش روزهای نزدیك به قطعنامه و ریتم كند زندگی و روند جنگ را به نمایش بگذارم.

باشه آهنگر ادامه داد: من فرزند آن خطه هستم و به خوبی با مختصات و موقعیت های دوران دفاع مقدس آشنا هستم.

وی افزود: برای این فیلم بیش از 11 ماه كار پژوهشی انجام شد.ضمن اینكه با روابط عمومی شركت ملی پالایش نیز جلساتی داشته ایم.

'حسین معززی نیا' منتقد نیز در این نشست عنوان كرد: مهمترین امتیاز فیلم 'ملكه' این است كه خلا موجود درمورد فیلم های دفاع مقدس در 10 سال گذشته را پر كرده است.خلایی كه برخی فیلمسازان با پرداختن به ملودرام های بی ربط به موضوع دفاع مقدس ایجاد كرده بودند.

وی افزود: سینمای دفاع مقدس به صحنه های مستند و باورپذیر نیاز دارد تا موضوعاتی كه تا به حال به آن پرداخته نشده است به دست فراموشی سپرده نشود.

معززی نیا یادآور شد: كل روابط و موقعیت جغرافیایی فیلم ملكه در یك پالایشگاه می گذشت كه پیش از این به ندرت به آن پرداخته شده بود.

به عقیده این عضو انجمن منتقدان ، نكته مهم فیلم وفاداربودن به جزئیات موقعیت ترسیم شده تا پایان فیلم و نپرداختن به موضوعات حاشیه ای است.

وی از جمله نكات مثبت آخرین ساخته 'باشه آهنگر' را ریتم كند آن در بخش ابتدایی دانست و توضیح داد:به نظر می رسد در نیمه نخست فیلم خلا داستانی وجود دارد و قصه اصلی فیلم دیر آغازمی شود.

'مصطفی زمانی' از بازیگران فیلم باشه آهنگر نیز عنوان كرد:من در این فیلم سخت،آسان ترین نقش را داشتم ونقش روح شهیدی را در یك دیده بانی ایفا می كردم.

'زرین دست' فیلمبردار با سابقه سینما نیز فیلمبرداری این فیلم را دشوار توصیف كرد و گفت:تمام تلاش ما بر این بود تا بهترین صحنه ها برای این فیلم تهیه شود.

فیلم ملكه كه پیش از این عنوان 'دیدگاه' را داشت،در ششمین روز برپایی جشنواره فیلم فجر در سالن همایش های برج میلاد برای اصحاب رسانه به نمایش درآمد.

ابراهیم برزیده، مجتبی اسودیان، حسین باشه آهنگر، هومن برق‌نورد، مصطفی زمانی، میلاد كیمرام و همایون ارشادی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

فراهنگ**9173** 3404



:: برچسب‌ها: قدیمی , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

صدراعظم آلمان روز چهارشنبه هفته گذشته، یكم فوریه در راس هیاتی عالیرتبه از سیاستمداران و مدیران اقتصادی به چین سفر كرد. علیرغم اینكه سفر وی با هیاهوی رسانه های غربی در باره ادعاهایی مانند تنگ شدن تحریم ها علیه ایران توام بود، اما بازگشت وی در میان سكوت رسانه های غربی و به فراموشی سپردن بحث ایران انجام شد.

خبرگزاری آلمانی د.پ.آ پیش از عزیمت وی، هدف از پنجمین سفر صدراعظم آلمان به چین را مذاكرات با این كشور برای كاهش واردات نفت از ایران و همكاری با اتحادیه اروپا در زمینه تحریم ها اعلام كرد.

مركل در آغاز سفر سه روزه خود به چین با نخست وزیر این كشور 'ون جیابائو' ملاقات و در آكادمی علوم اجتماعی پكن ایراد سخنرانی كرد. در ادامه، روز سوم فوریه از یكی از شهرهای جنوبی چین به نام كوآنگ جو(خواهرخوانده شهر بایرن) كه قریب 500 شركت آلمانی در آن فعالیت دارند، دیدار كرد تا مشخص شود كه سفر وی اقتصادی و در راستای كمك به اقتصاد آلمان است و برلین در موقعیتی نیست كه از چین انتظارات خاصی در باره سایر كشورها داشته باشد.

روزنامه فرانكفورتر روندشاو نوشت: مركل باتوجه به اینكه چین كشوری با بیش از 3 بیلیون دلار ذخیره ارزی و در حال حاضر در پی فرصت های سرمایه گذاری است، اظهار داشت آلمان آمادگی برای سرمایه گذاری های چین را دارد، ولی چین بایستی در تامین نیازهای شركت های آلمانی نقش موثر داشته باشد و تحت هر شرایطی شركت های شریك چینی همانند شركت های آلمانی قلمداد می شوند.

وی با اشاره به بحران های موجود در اروپا و نقش چین افزود: یورو باعث تقویت اتحادیه اروپا شده است و آلمان از این موضوع بهره زیادی برده است. در وضعیت فعلی بحث بر سر دفاع از یورو است. چنانچه چین تمایلی برای حمایت فعالانه از یورو ندارد، حداقل از یورو رویگردان نباشد. این خواسته مشخص دولت آلمان است.

زوددویچه تسایتونگ نوشت كه صدراعظم آلمان در مذاكرات روز پنج شنبه خود با نخست وزیر چین وِن جیابائو و رییس جمهور هوجینتائو تلاش كرد گام هایی در جهت مبارزه با بحران یورو و وحدت اتحادیه اروپا بردارد. در مقابل ون جیابائو خواستار تلاش بیشتر اروپا شد و اظهار كرد كه بحث سرنوشت اروپا نیست، بلكه سرنوشت كل دنیاست. وی در كنفرانس مطبوعاتی افزود كه چین قصد دارد حمایت خود برای اروپا را بیشتر در حوزه مهار بحران بدهی های اروپا متمركز كند.

مجله 'تسایت' نوشت: مركل سفر خود را با انتقاد از حكومت چین به پایان رساند و ابراز تاسف كرد كه اجازه ملاقات یك وكیل به نام 'مُو شااُوپینگ' به او از سوی مقامات امنیتی حكومت چین داده نشده است. در سفر خود دولت چین را به آزادی بیشتر در قبال مخالفان و دیگراندیشان فراخواند. وی در پایان تصریح كرد كه تفاوت دیدگاهها همواره به وضوح در زمینه آزادی بیان و مطبوعات، برخورد با برنامه هسته ای ایران و مساله سوریه وجود داشته است، با این وجود امیدوار است كه شورای امنیت سازمان ملل در مورد مساله سوریه گام به گام به قطعنامه ای برسد. وی سفر خود را رضایت بخش ارزیابی كرد و اظهار داشت در سفر خود گامی بزرگ در روابط آلمان و چین به جلو برداشته است. مركل از حمایت چین در بحران بدهی های اروپا ابراز اطمینان كرد و اشاره كرد كه سفر او با آغاز سال اژدها توام شده است، سال خارق العاده ای كه در فرهنگ چین ایده های نو و دگرگونی عظیمی به همراه دارد.

درخواست های كلی آلمان از چین در این سفر عبارت بودند از؛

1. بهبود حمایت از حق مالكیت معنوی در جهت جلوگیری از كپی برداری از نوآوری های آلمان

2. عدم اجبار در ادغام شركت ها(پیش از این شركت های آلمانی تنها با یك شریك داخلی قادر به ایجاد نمایندگی بودند.)

3. تسهیل در دسترسی به سفارش های عمومی

از دیگر محورهای مذاكره مساله جمعیت، محیط زیست، و توسعه انرژی های تجدیدپذیر بود. البته همكاری در تحریم ها علیه ایران مهمترین موضوع مذاكره بود كه به نقل از خبرگزاری شین هوا عدم موافقت چین را در پی داشت. علیرغم سابقه 500 ساله دوستی میان ایران و آلمان روابط فیمابین به سمت دیگری پیش می رود. در هر صورت با توجه به گفته سفیر ایران چنانچه شركت های آلمانی تحت فشار سیاسی مبادلات با ایران را كنار بگذارند، خود بیشتر متضرر خواهند شد، چرا كه شركت های چینی، روسی و هندی خلا موجود را جبران می كنند. البته دولت مركل با تحریم های هیستریك موجود و قطع مناسبات شركت های آلمانی در ایران مشاغل زیادی را از بین خواهد برد.

خبرگزاری مالی داو جونز نیوز وایر در این باره نوشت: در پی اعمال تحریم ها از سوی دولت مركل علیه ایران بیم آن می رود كه چین از فرصت استفاده كرده و سهم اروپا را در صادرات نفت ایران برعهده بگیرد و خلا حاصله را بوسیله انعقاد قرارداد با ایران جبران كند و نهایتا تحریم ها بی اثر بماند، زیرا چین دومین خریدار نفت ایران با سهم 22 درصد است و بسیاری از كالاهای چینی نیز در قبال نفت ایران مبادله می شوند. عمده سرمایه گذاری آن نیز معطوف به بهره وری از گاز ایران است كه پس از روسیه از دومین جایگاه در جهان برخوردار است. از این مساله صنعت آلمان كه تحت فشار سیاسی شدید عقب كشیده است، متضرر خواهد شد.

خبرگزاری شین هوا می نویسد كه نخست وزیر چین به صدراعظم آلمان اعلام كرد كه تحریم ها بر ضد ایران نتیجه ای ندارد و هرگونه اعمال خشونت و حركت نظامی به آشوب و آشفتگی خاورمیانه منجر خواهد شد كه به سود هیچ كشوری نیست.

مجله تسایت و روزنامه زوددویچه معتقدند كه در هر صورت چین به ادامه روابط با ایران تمایل نشان می دهد، چرا كه در غیر اینصورت ناچار به صرف نظر از محاسبات اقتصادی خود با ایران است، از این رو تنها راه حل مناسب برای مساله ایران را مذاكره می داند. همچنین مركل قصد دارد برای جلب رضایت چین برای تحقق قطع نامه مشترك شورای امنیت علیه رژیم سوریه تلاش كند.

علیرغم اینكه رسانه های آلمانی پیش از سفر مركل به چین از محوریت بحث بر سر تحریم ها علیه ایران گفته بودند، اما پس از بازگشت صدراعظم آلمان از چین در این باره سكوت كرده و به موضوع ناكام ماندن مركل در كمك به سیاست آمریكا مبنی بر تحریم ایران نپرداختند.

پژوهش**م.م.ن**9123



:: برچسب‌ها: د ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

اقتصاد بیمار و آسیب دیده پس از فروپاشی شوروی و لزوم چاره اندیشی برای این مشكل، مقام های كرملین را به سوی بهره گیری از امكانات غرب و گسترش تعامل با آنان به پیش برد؛ اما در مدتی كه روسیه سرگرم بهبود روابط با غرب بود، قدرت های غربی با استفاده از خلا ایجاد شده، به سمت فضای پیرامونی روسیه حركت كردند.

با خارج شدن روس ها از بحران های به جا مانده از شوروی سابق، كم كم این كشور به حضور قدرت های دیگر در مرزهای مجاور خود واكنش نشان داد و بازگشت به عرصه بین الملل را به عنوان اولویت خود تعریف كرد.

روس ها برای رسیدن به جایگاه بازیگری مهم و تاثیرگذار در عرصه تحولات جهانی راه های مختلفی را پیشرو داشتند كه یكی از آنها استفاده از ابزار انرژی بود.

از یك سو رشد و توسعه اقتصادی كشورها، افزایش تقاضا برای انرژی به سبب تزاید جمعیت جهان طی30 سال آینده، اهمیت بالای تامین انرژی برای سیاستگذاران كشورهای مختلف و نیافتن جایگزینی مناسب برای سوخت های فسیلی قرار داشت.

از سوی دیگر، اقدام های آمریكا و اروپا برای جلوگیری از بازگشت روسیه به جایگاه كشوری تاثیرگذار همراه با آغاز نفوذ خزنده آنان در آسیای مركزی و قفقاز روس ها را به سمت استفاده سیاسی از انرژی سوق داد.

با وجود اینكه منابع خلیج فارس همچنان تامین كننده قسمت اعظم انرژی جهان است اما تاثیر بحران های خاورمیانه بر قیمت انرژی بویژه نفت و نیز تلاش هرچند ظاهری برای كاهش وابستگی به انرژی خلیج فارس، قدرت های غربی را متوجه منابع جدید انرژی در منطقه پیرامون روسیه كرد.

حوزه دریای خزر یكی از بزرگ ترین منابع شناخته شده انرژی جهان است. فقط چهار جمهوری آذربایجان، قزاقستان، تركمنستان و ازبكستان از میان هشت كشور آسیای مركزی و قفقاز، دارای ذخایر ثابت شده 17/1 تا3/31 میلیارد بشكه نفت و 6/57 تریلیون متر مكعب گاز هستند.

منابع عظیم انرژی این منطقه به عنوان منابع جایگزین انرژی خاورمیانه از اهمیت فراوانی برای جهان غرب برخوردار است و ایالات متحده همواره به چشم ابزار كنترل اوپك و نیز دولت های خاورمیانه به آن نگاه می كند.

در چارچوب مولفه های ژئوپلیتیك، مهمترین هدف واشنگتن به طور عام بازداشتن قدرت های منطقه ای یعنی چین، روسیه و ایران و جلوگیری از تبدیل شدن این قدرت ها به بازیگر موثر منطقه و به صورت خاص، فعالیت در زمینه استحصال و انتقال نفت و گاز بوده است.

در این رابطه سعی آمریكا بر این بوده است تا با شعار ' نه شمال نه جنوب، غرب یا شرق ' و با استراتژی ' خط لوله چندگانه ' با انتقال نفت و گاز منطقه از طریق روسیه و ایران مقابله كند.

بنابراین غرب نیز استفاده سیاسی از انرژی را در پیش گرفت و سیاست احداث خطوط لوله انتقال انرژی منطقه با هدف حذف روسیه و ایران از خطوط انتقال انرژی را دنبال كرد.

خطوط لوله 'باكو-تفلیس- جیحان'، 'باكو-تفلیس-ارزروم' و 'باكو-سوپسا' و تلاش برای احداث خط لوله 'ناباكو' از جمله مهمترین اقدام های آمریكا و اروپا برای كاهش نقش روسیه در جریان انتقال انرژی منطقه خزر بوده است.

با این وجود روس ها بخوبی می دانند كه حتی با احداث چندین خط لوله، آنان همچنان تامین كننده اصلی انرژی اروپا خواهند بود، زیرا با توجه به میزان نیاز اروپا به انرژی و روند رو به رشد آن، منابع انرژی حوزه خزر آن هم با وجود چالش های متعدد در انتقال آن پاسخگوی تامین نیاز انرژی اروپا نخواهد بود.

در زمان حاضر اتحادیه اروپا 50 درصد نیاز مصرفی خود را وارد می كند و بر اساس پیش بینی ها این میزان واردات تا سال 2030م. (1409) به 70 درصد خواهد رسید؛ زیرا تولید نفت خام اروپا در منطقه دریای شمال تا سال 2020م. (1399) از میزان فعلی (هفت میلیون بشكه در روز) به چهار میلیون بشكه در روز تنزل خواهد كرد.

این، در حالی است كه در آینده استخراج انرژی در مناطقی چون روسیه افزایش خواهد یافت. همچنین نباید اهمیت روزافزون گاز در تبادلات انرژی جهانی به عنوانی سوختی مناسب تر را فراموش كرد كه همین امر، جایگاهی بی نظیر را به روسیه به عنوان بزرگ ترین كشور دارای ذخایر گاز جهان می بخشد.

** افتتاح خطوط لوله؛ راهی برای حذف واسطه ها

------------------------------------------------------

مسیر جریان شمالی (نورد استریم)، شامل دو خط‌لوله موازی است كه اینك نخستین خط آن به بهره‌برداری رسیده است و دومین آن قرار است در سال 2012م. (1391) به بهره برداری برسد.

اولین نطفه‌ این خط‌ لوله در سال 1997م. (1376) منعقد شد اما از سال 2006 (1385) به بعد شركت 'گازپروم' روسیه، عزم خود را برای احداث آن جزم كرد. این پروژه پس از رفع موانع آن، در سال‌های 2010 و 2011م. (1389 و 1390) ظرف مدت كوتاهی اجرایی شد.

این خط‌ لوله، گاز روسیه را بدون عبور از خاك هیچ كشوری، از بستر دریای بالتیك به خاك آلمان می‌رساند و در آنجا به شبكه خطوط‌ لوله اروپا متصل می‌شود.

احداث این خط لوله را باید همچنان با توجه به سیاستهای راهبردی روسیه برای افزایش نقش خود در مبادلات انرژی اروپا و حفظ جایگاه خود به عنوان تامین كننده اصلی انرژی اروپا، اما این بار فارغ از نقش كشورهای ترانزیتی به حساب آورد.

در این میان نباید از دلایل سیاسی احداث این خط لوله چشم پوشید.

از سوی دیگر، مسیرهای انتقال گاز روسیه به اروپا در زمان شوروی به گونه ای ساخته شدند كه از دو كشور اوكراین و بلاروس عبور می كند.

پس از فروپاشی شوروی تنش های مختلفی میان روسیه و این دو كشور به ویژه اوكراین بر سر قیمت گاز و تعویق پرداخت بدهی این كشور به روسیه ایجاد شد.

هرچند در بسیاری از مواقع روسیه به دلیل تبعات منفی قطع گاز بر اروپا از انجام هر اقدامی خودداری می كرد اما در سال 2006م. (1385) با اوج گیری بحران گازی اوكراین و روسیه و با توجه به تنش بین غرب و مسكو، این كشور جریان گاز را قطع كرد.

از همان زمان اهمیت انرژی و لزوم تامین امنیت آن برای اروپاییان آشكارتر شد.

تكرار این بحران در سال 2008م. (1387) وابستگی غرب به انرژی روسیه را به همراه تبعات ناخواسته آن بیش از پیش آشكار كرد. همین امر نیز اروپاییان را به سمت تعریف گزینه های دیگر انتقال انرژی از جمله ساخت خط لوله ناباكو به پیش برد.

اما حذف دو مسیر اوكراین و بلاروس از خط لوله نورد استریم و احتمالا 'ساوث استریم' موجب افزایش قدرت روسیه در انتقال انرژی و نیز حذف قدرت مانور اوكراین و بلاروس و حتی احتمال قطع گاز آنها در مواقع لزوم خواهد شد كه این امر ترس مقام های سیاسی این دو كشور بویژه اوكراین را در پی داشته است.

خط لوله ساوث استریم، گاز روسیه را از طریق یونان، صربستان و مجارستان به كشورهای بلغارستان یا رومانی و در مراحل بعدی به ایتالیا و اتریش انتقال می‌دهد و قرار است عملیات اجرایی آن از سال 2013م. (1392) آغاز شود.

** خط لوله ای برای متوقف كردن اروپا

-------------------------------------------

باید تمامی اقدام های روسیه در زمینه انرژی را با توجه به مسائل سیاسی و تنش این كشور با آمریكا و سازمان پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) كه یكی از بحرانی ترین دوران خود را می گذراند، تحلیل كرد.

پس از فروپاشی شوروی، ناتو با تكیه بر دو عامل 'استقرار و تثبیت دموكراسی در جهان' و 'تامین و تقویت امنیت و ثبات اروپا'، اهداف جدیدی را برای خود در نظر گرفت.

البته بسیاری از صاحبنظران بر این باورند كه مشی رسمی ناتو و دلیل واقعی گسترش این سازمان عمدتا جلوگیری از خطر مسكو بوده است.

هراس از احیای یك دولت مستقل و نیرومند در پهناورترین كشور جهان، بار دیگر غرب را به تلاطم انداخته است. آنها می خواهند از شكل گیری چنین قدرتی در مسكو جلوگیری كنند.

دراین میان ناتو مهمترین ابزاری است كه می تواند روسیه را مهار كند. ناتو با برنامه 'مشاركت برای صلح' (پی. اف. پی) درصدد جذب كشورهای آسیای مركزی و قفقاز در حلقه خود و محاصره كردن روسیه است.

تحكیم و پیشبرد ثبات منطقه در جهت منافع و اهداف غرب و جلوگیری از روسی شدن ارتش های منطقه از دیگر اهداف گسترش ناتو به شرق و آسیای مركزی است.

روسیه نیز بارها درباره گسترش ناتو به شرق هشدار داده و علاوه بر تلاش برای تقویت جبهه پكن-مسكو- تهران، درصدد افزایش نقش خود در بازار انرژی اروپا و وابسته تر كردن این قاره و قدرت های آن به انرژی خود است.

احداث سریع خط لوله نورد استریم آن هم بدون واسطه ها و احداث ساوث استریم در آینده نه چندان دور، حكایت از تبدیل شدن انرژی به ابزاری هدفمند در سیاست خارجی روسیه دارد.

یكی دیگر از مواردی كه نباید در زمینه بحران میان روسیه و غرب فراموش كرد بحث امنیت ملی روسیه است. در فضای كنونی، مسلما روسیه نگران امنیت خود بویژه در مسائل مرتبط با قفقاز است.

رابطه گرجستان و آذربایجان با غرب و امكان حضور نیروهای غربی در كنار خطوط مرزی روسیه و مناطق قفقاز شمالی بر ترس مسكو می افزاید.

همچنین جنجال ها بر سر سامانه دفاع موشكی ناتو و عملكرد مداخله گرانه این سازمان در بحران لیبی، مسكو را همچنان به سمت استفاده از اهرم های بازدارنده خود علیه اروپا و آمریكا همچون انرژی سوق می دهد.

پیش بینی می شود در آینده روسیه نقش اصلی را در تعیین قیمت انرژی بویژه گاز در اروپا بازی كند زیرا بالا رفتن تقاضا، فرصت مناسبی را در اختیار مسكو خواهد گذاشت تا متناسب با افزایش تقاضا، قیمت را بالا ببرد.

از سوی دیگر، استفاده روسیه از انرژی به عنوان یك ابزار سیاسی ممكن است موجب اختلال در امنیت انرژی اروپا شود كه این مساله اروپا را به سمت توجه بیشتر به منافع روسیه خواهد كشاند تا به این ترتیب از حساسیت های مسكو بكاهد.

یافتن راه های جدید برای تامین انرژی نیز خواه ناخواه ذهن دولتمردان قاره سبز را مدت هاست به خود مشغول كرده است.

از سوی دیگر، لزوم تامین انرژی، كشورها را به سمت امضای توافقنامه های دوجانبه با روسیه در زمینه واردات انرژی خواهد كشانید كه این توافقنامه ها نیز موجب افزایش تاثیرگذاری روسیه بر اروپا می شود. به این ترتیب، می توان افزایش شكاف های موجود میان اعضای اتحادیه اروپا را نیز در آینده ای نه چندان دور انتظار داشت.

** نتیجه گیری

------------------------

امروزه انرژی نقشی مهم را در عرصه تحولات جهانی بازی می كند. بر این اساس كشورهای دارنده سوخت های فسیلی از برگی برنده در معادلات جهانی برخوردار شده اند.

روسیه نیز برای احیای قدرت خود و نیز كاهش تهدیدها و فشارهای وارد شده، در صدد استفاده از انرژی به عنوان ابزاری بازدارنده در برابر غرب است.

آنچه روسیه را به این سمت هدایت كرده رفتارها و اقدام های غرب در فضای پیرامونی روسیه از جمله تلاش برای به خطر انداختن منافع روسیه در آسیای مركزی و قفقاز با به راه انداختن انقلاب های رنگی، احداث خطوط لوله با هدف حذف روسیه، گسترش ناتو به شرق و... است.

به نظر می رسد روسیه در آینده با جدیت بیشتری برنامه های خود را برای احداث خطوط لوله انتقال انرژی به اروپا دنبال كند.

افتتاح فاز اول نورد استریم نیز حكایت از این امر دارد كه مسكو براحتی بازار انرژی اروپا را به عنوان راهی برای فروش انرژی و كسب درآمد و ابزاری برای كنترل اقدام های برخاسته از كشورهای این قاره، از دست نخواهد داد.

تحقیق**7459**1961**1358



:: برچسب‌ها: نیویورک , جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، سفیر جمهوری اسلامی ایران سه شنبه شب در این مراسم من تبریك ایام الله دهه مبارك فجر، گفت: خدا را شاكریم پس از گذشت 33 سال امروز شاهد برگزاری جشن انقلاب با حضور هموطنان عزیز در باكو هستیم.

'محمد باقر بهرامی' اظهار داشت: پس از 33 سال ملت بزرگ ایران استوار و سربلند در پشت سر ولایت فقیه ، همچنان از انقلاب اسلامی خود پاسداری می كنند.

حجت الاسلام والمسلمین ' شیخ حسین انصاریان ' نیز در این مراسم گفت: در ایامی قرارداریم كه در آن سه ولادت مهم در جهان اسلام اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی(ص) اظهارداشت: پیامبر اسلام با اخلاق، قرآن و حكمت در راه راست و صراط مستقیم گام برداشت و این مولود بزرگ اسلام پدر تمام ارزش های معنوی ، انسانی و روحی در جهان هستی شد.

انصاریان با بیان اینكه دومین ولادت دراین ایام ، مربوط به میلاد با سعادت امام جعفر صادق (ع ) است، گفت: ایشان در شهری كه هیچ كس علمی نداشت موفق شد، چهار هزار دانشجوی طالب علم را در جهان اسلام در مدینه تربیت كند.

وی پیروزی انقلاب اسلامی ایران را سومین مولود این ایام پربركت دانست و گفت: 33 سال پیش انقلاب اسلامی ایران متولد شد و زنان و مردان ایرانی در راه آن جان، مال و خون دادند تا انقلاب اسلامی امروز به 33 سالگی برسد.

انصاریان تصریح كرد: انقلاب اسلامی ایران عظمت قدرتهای بزرگ را در جهان شكست و با انفجار نور، انقلاب اسلامی در كشورهای منطقه از جمله تونس، مصر، لیبی و بحرین تاثیرگذار شد.

وی گفت: ایران در سایه این انقلاب از رتبه 80 علمی در جهان به رتبه كمتر از بیستم دست یافته است.

گفتنی است در جشن انقلاب اسلامی كه در سالن اجتماعات رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزارشد علاوه برنماینده ولی فقیه در جمهوری آذربایجان، بسیاری از خانواده های نهادهای ایرانی در باكو و هموطنان مقیم جمهوری آذربایجان حضور داشتند.

خاورم/1108/ 3404



:: برچسب‌ها: کودک , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، ' آنتونیا شركا' در نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی 'من همسرش هستم' كه با حضور اصحاب رسانه و عوامل فیلم در سالن سعدی مركز همایش های برج میلاد برگزار شد، افزود: با توجه به اینكه، نویسنده فیلم یك خانم است، این كنجكاوی ایجاد می شود كه فیلم به دنبال یك نگاه زنانه است اما اینگونه نیست.

این منتقد از جمله ایرادات موجود در فیلم را پایان بندی نامناسب آن دانست و گفت: به عنوان مثال در پایان فیلم علت بازگشت شخصیت شهلا به خانه معلوم نمی شود و در مجموع آن گونه كه باید لحظه های فیلم خوب نشده است.

شركا با بیان اینكه ساختار فیلم نامه نیز قدری قابل تامل است، افزود: در سینمای ایران زن خائن وجود ندارد اما در این فیلم به این مساله اشاره شده است كه البته در پایان فیلم مشخص می شود وجود رابطه خائنانه دروغ بوده است.

این منتقد سینما در ادامه با یادآوری اینكه موسیقی فیلم بیش از حد زیاد است، گفت: موسیقی فیلم قبل از آغاز صحنه به مخاطب هجوم می آورد و سعی دارد حس صحنه را پیش از خود آن به مخاطب منتقل كند.

در ادامه، مصطفی شایسته كارگردان فیلم در پاسخ به نقدهای منتقد فیلم گفت: جاهایی كه از سوی منتقد به عنوان نقاظ ضعف فیلم عنوان شد، دقیقا بر اساس نظر من عمل شده بود.

این كارگردان ادامه داد: خانواده ای كه در این فیلم دست مایه كار قرار گرفته، خانواده ای است كه مرد به زن توجه ندارد، كودكان تندخو و پرخاشگر هستند و مادر خانواده با وجود تمام مشكلات از كوچك ترین وظیفه مادری خود دریغ نمی كند.

در ادامه، نازنین لیقوانی نویسنده فیلم سینمایی من همسرش هستم گفت: وقتی فیلمنامه نوشته می شود باید از صافی ذهن كارگردان عبور كند و فیلمی كه نمایش داده شد، نوشته های من و برداشت های كارگردان از این نوشته ها بوده است.

این نویسنده افزود: الزاما یك اثر سینمایی نباید در پایان تكلیف همه موارد را مشخص كند.

نازنین مفخم تدوین گر این فیلم نیز گفت: مونتاژ یك فیلم با دستور كات كارگردان سر و كار ندارد بلكه با روایت فیلم سر و كار دارد.

این تدوین گر افزود: تدوین گر نخستین كسی است كه خارج از گروه سازنده فیلم را تماشا می كند و آن چیزی كه هنگام تماشای فیلم به من منتقل شد این است كه این فیلم كالبد شكافی شخصیت طبقه متوسط زنان جامعه است.

در ادامه، شركا منتقد سینما خطاب به تدوین گر فیلم كه معتقد بود باید حس های شخصیت زن فیلم شناخته شود، گفت: متاسفانه این حس ها خوب در نیامده است و حسی كه بتوان فهمید زن داستان شوهر خود را دوست دارد یا نه دیده نمی شود و بیشتر حس بی تفاوتی دارد.

مفخم تدوین گر فیلم سینمایی من همسرش هستم در پاسخ به شركا منتقد سینما گفت: ما نیز دقیقا می خواستیم حس بی تفاوتی زن داستان را منتقل كنیم.

وی افزود: این زن نسبت به زندگی خود بی تفاوت است اما خودش فكر می كند كه زندگی اش را دوست دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در ادامه این نشست مصطفی زمانی بازیگر فیلم سینمایی 'من همسرش هستم' گفت: زمانی كه فیلم نامه را خواندم احساس كردم كه شخصیت این نقش از لحاظ سنی برای من بسیار دشوار است اما با صحبت هایی كه با آقای شایسته كارگردان فیلم داشتم، برای ایفای نقش در این فیلم بسیار مصمم شدم.

شایسته در ادامه درباره نحوه انتخاب بازیگران این فیلم و ناهمخوانی سنی مصطفی زمانی و نیكی كریمی در فیلم سینمایی من همسرش هستم گفت: این امر به دلیل اطلاع كامل شما از مشخصات شناسنامه ای آقای زمانی و خانم كریمی است و كسی كه این اطلاعات را نداشته باشد متوجه نمی شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه قدرت بازی آقای زمانی، تا حدود زیادی فاصله سنی موجود میان وی و خانم كریمی را برطرف كرده است.

اجتمام**9140**1597



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

- 12 عضو كابینه دولت موقت انتخاب و اسامی آنها در روزنامه های كثیرالانتشار اعلام شد.

- وزارت خارجه آمریكا اعلام كرد هنوز دولت بختیار را به رسمیت می‌شناسد. از طرفی سخنگوی كاخ سفید گفت: بختیار باید نظر اكثریت مردم را بپذیرد.

- مطبوعات شوروی دولت موقت را تایید كردند.

- ناظران در واشنگتن می گویند آمریكا هیچگونه انتقادی از مهدی بازرگان نكرده اما آسوشیتدپرس خبر داد آمریكا روابط خود را با دولت بختیار ادامه می دهد.

- سایروس ونس و هارولد براون وزرای خارجه و دفاع آمریكا، پس از پایان مأموریت ژنرال‌ هایزر در ایران، در جلسه‌ای با حضور وی شركت كردند و تحولات ایران را مورد بررسی قرار دادند. سخنگوی وزارت خارجه آمریكا پس از این جلسه گفت: ما از اجرای قانون اساسی پشتیبانی می‌كنیم.

- گروه ها و اقشار مختلف مردم، از جمله دانشگاهیان، از دولت موقت پشتیبانی و حمایت كردند.

- آسوشیتدپرس خبر داد: دیپلمات‌های غربی نزدیك به ارتش معتقدند كه ژنرال‌ها به این نتیجه رسیده‌اند كه برای كودتا قوی نیستند.

- روحانیون و مردم زنجان و بخش‌های تابعه در یك راهپیمایی بی‌سابقه، حمایت قاطع خود را از امام خمینی و نخست وزیر منصوب ایشان اعلام داشتند.

- رادیو لندن و رادیو مسكو، هر دو خبر دادند: صدها تن از افسران سابق، از جمله چند تن از امرای ارتش كه به علت مخالفت شاه از ارتش اخراج شده‌اند، پشتیبانی خود را از آیت‌الله خمینی اعلام كردند.

- گروهی ازافسران مقیم بندرعباس بافرستادن تلگرام هایی وفاداری خود را به حضرت امام خمینی(ره) ابرازكردند.

- به طرفداری از دولت بازرگان و به دعوت جامعه روحانیت تهران در سراسر كشور، میلیونها نفر فردا راهپیمایی می كنند.

- برنامه دولت بازرگان، جمعه در دانشگاه تهران اعلام می شود.

- بر اساس برنامه تعیین شده، دولت انقلابی وزارتخانه ها را توسط كارمندان بدست می گیرد.

- فرماندار نظامی تهران به این دلیل كه مردم به مقررات حكومت نظامی اهمیت نمی‌دهند، ساعات منع عبور و مرور را كاهش داد.

- 44 نماینده دیگر از نمایندگان مجلس شورای ملی استعفا دادند.

- مجمع عمومی سازمان ملل متحد از اوضاع ایران اظهار نگرانی كرد.

- جمعی از هواداران رژیم به طرفداری از قانون اساسی، در یكی از سالن‌های ورزشگاه امجدیه (شیروردی كنونی )اجتماع كردند.

- حضرت امام در دیدار با روحانیون شهر اهواز گفتند: ادامه نهضت یك تكلیف است.

- 'انور سادات' رییس جمهوری مصر، با شاه در مراكش تماس گرفت.

-روزنامه كیهان از مذاكرات پشت پرده كشورهای غربی درباره سرنوشت شاه خبر داد.

- شركت‌های مهم حمل و نقل هوایی با اعلام نا امن بودن قلمرو هوایی ایران، پرواز‌های خود را به ایران قطع كردند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: فوتبال , رقص , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 326
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()