نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیدلو پس از انجام سفری سه روزه به پاكستان ساعتی پیش در فرودگاه مهرآباد تهران عازم جمهوری بلاروس شد .

وی كه در راس هیاتی اقتصادی متشكل از نمایندگان بخش های خصوصی به اسلام آباد سفر كرده بود در این سفر ضمن دیدار با 'آصف علی زرداری' رییس جمهوری و 'فاروق نائیك' رییس مجلس سنای پاكستان با وزرای دارایی و بازرگانی این كشور نیز دیدار كرد.

هدف از سفر به پاكستان، رایزنی در زمینه گسترش روابط اقتصادی تهران و اسلام آباد و ارتقا تبادل اقتصادی میان بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران و پاكستان اعلام شده است.

مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت، علی سعیدلو را در سفر به بلاروس همراهی می كند.

**1723 **1488 ** 3404



:: برچسب‌ها: چشم انداز , توکیو , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

'احمد اصغری مهرآبادی'، روز سه شنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت:‌اكنون، اقدامات لازم برای اتمام مراحل ساخت این واحدها در حال انجام است.

وی افزود: این واحدها مربوط به پروژه های مسكن مهر 17 استان در سراسر كشور است.

وی تاكید كرد: واحدهای در حال آماده سازی برای بهره برداری، در لیست انتظار برای افتتاح رسمی توسط مقامات كشوری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در باره اعتراض برخی صاحبان واحدهای مسكن مهر به نرخ سود تسهیلات تعلق گرفته به این واحدها نیز گفت:نرخ سود تسهیلات در بانك مسكن بر اساس مصوبه هیات دولت در شهرها 4 درصد و در مراكز استانها 7 درصد است.

اصغری مهرآبادی خاطرنشان كرد: این در حالی است كه پیش از ابلاغ مصوبه هیات دولت، نرخ سود تسهیلات برای متقاضیان مسكن مهر در دیگر بانك ها 12 درصد اعلام شده بود كه موجبات نارضایتی مردم را به همراه داشت.

وی یادآور شد: وزیر نیرو به منظور برطرف كردن این مشكل پیگیری لازم را به عمل آورده است و بزودی این مساله نیز حل خواهد شد.

20 هزار و 486 واحد مسكن مهر استان اصفهان، امروز با حضور معاون اول رییس جمهوری، وزیر نیرو و وزیر راه و شهرسازی به صورت همزمان و نمادین در شهرستان كاشان به بهره برداری رسید.

1724/7428



:: برچسب‌ها: آیفون , خانه , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
موسوی و کروبی

خانواده های کروبی و موسوی "حبس خانگی" را بدعتی دانسته اند که هیچ مقامی در جمهوری اسلامی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است

خانواده های میرحسین موسوی و مهدی کروبی، از ایرانیان خواسته اند تا جهانیان را از وضعیت این دو رهبر مخالف دولت آگاه کنند.

روز سه شنبه، ۱۸ بهمن (۷ فوریه)، خانواده های کروبی و موسوی بیانیه ای به مناسبت نزدیک شدن نخستین سالگرد برگزاری تظاهرات حمایت از جنبش های اعتراضی در چند کشور خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر کردند که در آن نسبت به ادامه بازداشت خانگی آقایان موسوی و کروبی به شدت اعتراض شده است.

متن این بیانیه در سایت سحام نیوز، متعلق به حزب اعتماد ملی به رهبری مهدی کروبی، و سایت کلمه که منعکس کننده گزارش ها و دیدگاه های مربوط به میرحسین موسوی است در دسترس مراجعان قرار گرفته است.

روز ۲۵ بهمن سال گذشته به درخواست مهدی کروبی و میرحسین موسوی، به منظور اعلام حمایت از اعتراضات ضد حکومتی در تونس و مصر، راهپیمایی هایی در تهران و چند شهر دیگر ایران برگزار شد که برخورد نیروهای امنیتی را به همراه آورد و دو کشته برجای گذاشت.

شماری از مقامات حکومتی که ظاهرا شرکت در این راهپیمایی را نشانه ادامه حمایت از آقایان کروبی و موسوی می دانستند به شدت به این تظاهرات واکنش نشان دادند و از جمله گروهی از نمایندگان در جلسه علنی مجلس، خواستار اعدام این دو رهبر مخالفان شدند.

به نوشته سحام نیوز، روز ۲۶ بهمن سال گذشته، نیروهای امنیتی نخست ارتباط تلفنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی و منزل فرزندانشان را قطع کردند و در روزهای بعد، محل سکونت این دو نفر را به محاصره در آوردند و آقایان کروبی و موسوی و همسرانشان را در حبس خانگی قرار دادند.

در ماه های بعد، خانم کروبی از حبس خانگی آزاد شد اما زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، همچنان همراه با همسرش در بازداشت به سر می برد.

تظاهرات اعتراضی تهران

اعتراض نسبت به نتیجه بحث برانگیز انتخابات ریاست جمهوری زمینه ساز بازداشت گسترده معترضان شد

در بیانیه خانواده های کروبی و موسوی آمده است که این دو برخلاف نص صریح قوانین داخلی و تمامی کنوانسیون های بین المللی در حبس خانگی قرار گرفته اند که یک "بدعت حقوقی و در عمل، زندانی بی نام و نشان است."

این بیانیه یادآور می شود که آقایان موسوی و کروبی سال ها متصدی سمت های تراز اول جمهوری اسلامی بوده اند و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ نیز "حتی از همه فیلترهای شورای نگهبان که با بدعتی به نام نظارت استصوابی" به گزینش نامزدهای انتخاباتی می پردازد عبور کردند و طبق قوانین، به رقابت انتخاباتی پرداختند.

در ادامه این بیانیه، در اشاره ای تلویحی به محمود احمدی نژاد، آمده است که در حالی که رقیب انتخاباتی این دو نفر از حمایت سیاسی و تمامی امکانات حکومتی برخوردار بود، میرحسین موسوی و مهدی کروبی به رقابتی سالم پرداختند و نقد و انتقادهایی را در مورد شرایط کشور مطرح کردند که "امروز سخنی است که همگان به آن معترفند و خود نیز تکرار می کنند."

آغاز حبس خانگی

به گفته خانواده های کروبی و موسوی، این دو نامزد انتخاباتی "پس از اعلام نتایجی کاملا غیرمنتظره که برخلاف همه مشهودات و مستندات بود و اعتراضات میلیونی مردم که براساس قانون اساسی کشور صورت می گرفت، نظر اعتراضی خود را ابراز داشتند و پا به پای مردم معترض، ایستادگی کردند، کتک خوردند و شهید دادند و با انبوه توطئه ها، افترا و سرکوب و لشکرکشی اراذل به خانه و کاشانه خود مواجه شدند."

کروبی و موسوی و همسرانشان

کروبی و موسوی و همسرانشان چند روز پس از راهپیمایی حمایت از اعتراضات مردمی در مصر و تونس در حبس خانگی قرار گرفتند

این بیانیه می افزاید که آخرین حربه حکومت علیه آنان، "برخورد غیرانسانی و غیرقانونی مبنی بر به اصطلاح حبس خانگی آنهاست که اینک یک سال از این عمل ضد انسانی می گذرد."

خانواده های کروبی و موسوی یا اعلام اینکه مقامات حکومتی به دروغ گفته اند که آقایان موسوی و کروبی، به خاطر حفظ امنیت خود، خواستار حبس خانگی شدند، می افزایند: "ما اعضای خانواده این عزیزان با صراحت اعلام می کنیم که آنها برخلاف خواست خود و بر خلاف قانون، یک سال است که در بازداشت به سر می برند و جز تعدادی تماس تلفنی و دیدار محدود، کوتاه و کنترل شده، حق هرگونه ارتباطی با بیرون از آنان سلب شده است."

در این بیانیه آمده است که آقایان موسوی و کروبی از حقوق قانونی خود محروم مانده اند و تا کنون هیچ مقامی در جمهوری اسلامی، مسئولیت حبس خانگی آنان را برعهده نگرفته، در حالی که این دو نفر از نظارت نهادهای بی‌ طرف بر خوراک و سلامتی و دارو بی‌بهره بوده اند و "در مورد امنیت و کجایی مکان نگهداری آنان ابهامات زیادی وجود دارد و این نگرانی ها روز به روز برای ما شدیدتر شده است."

این بیانیه تصریح دارد که "ما و عزیزان ما به این زندان، هرچه که باشد، چه خانگی یا غیرخانگی، معترضیم و خواهان پایان دادن به این اقدام ضدانسانی و ضد قانونی هستیم."

خانواده های کروبی و موسوی هشدار داده اند که قرار گرفتن در حبس خانگی "در اراده عزیزان ما در حق خواهی خویش و دفاع از آرمان هایی که میلیون ها هموطن‌مان در خیابان ها ابراز کردند و خون خود را نثار نمودند و دهها شهید دادند و دچار حبس و شکنجه و انواع مسایل دیگر شدند و نیز هزاران زندانی که همچنان مقاوم و استوار در حبس اند، خللی ایجاد نخواهد کرد."

در ادامه این بیانیه آمده است: "ما از حاکمان بر جان و مال و ناموس مردم می خواهیم از راه ضد ملی و ضد دینی و ضد انسانی که در سرکوب هر منتقد و مخالف خود در پیش گرفته اند و کشور را در لبه پرتگاه جنگ و ویرانی قرار داده اند به راه منطق و قانون و مصلحت مردم و میهن بازگردند."

خانواده های موسوی و کروبی در پایان این بیانیه اعلام کرده اند: "ما از همه هموطنان مظلوم و رنج دیده و فداکار و از همه انسان های حق طلب و آزادی خواه و عدالت جوی، ... در جای جای جهان می خواهیم پژواک صدای حق خواهی ما باشند و این صدای ما را به گوش جهانیان برسانند که: زندانیان مظلوم و مقاوم ما و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی را در سراسر ایران آزاد کنید، کشور و ملتی با اینهمه سرفرازی و بزرگی شایسته این حد رنج، تنگناهای اقتصادی و سیاسی و خدای ناکرده، جنگ نیست."



:: برچسب‌ها: پرندگان , معماری , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش پایگاه اینترنتی فرانس 24، با افزایش فشار وام دهندگان بین المللی بر یونان برای تشدید اصلاحات ریاضت طلبانه، دو اتحادیه بزرگ این كشور خواستار برگزاری اعتصاب عمومی شدند.

'یانیس پاناگوپولوس' رئیس كنفدراسیون عمومی كارگران یونان روز سه شنبه در همین خصوص گفت: 'خواسته‌های گروه تروئیكا (اتحادیه اروپا، بانك مركزی اروپا و صندوق بین المللی پول) گاه نامه ای از یك پیشگویی مرگ است. این یك باج خواهی بدبینانه و مرگ بار علیه یك ملت است و به هیچ وجه یك مذاكره محسوب نمی شود.'

بر اساس این گزارش، اتحادیه كنفدراسیون كارگران یونان همراه با اتحادیه كارمندان دولت خواستار برگزاری اعتصاب 24 ساعته شدند.

آتن از اكتبر 2011 با گروه تروئیكا برای رسیدن به توافق جهت دریافت یك كمك مالی به ارزش 130 میلیارد یورو در حال مذاكره است.

با وجود این، یونان باید در وهله اول این گروه را متقاعد كند كه اصلاحات به تاخیر افتاده را اعمال می‌كند و مجددا هزینه‌های عمومی را كاهش خواهد داد.

بر اساس این گزارش، كاهش 20 درصدی در حداقل دستمزدها، اخراج 15 هزار تن از نیروهای كار یونان و كاهش 15 درصدی پاداش و حقوق بازنشستگی از جمله درخواست هایی است كه گروه تروئیكا از دولت یونان خواسته است آنها را به نام اصلاحات به اجرا بگذارد.

رهبران حزب لائوس كه جنبش عمومی ارتدوكس محسوب می شود، به همراه حزب محافظه كار دموكراسی جدید كه هر دو دارای كرسی‌های پارلمانی هستند، پیشتر ضمن محكوم كردن درخواست‌ وام دهندگان بین المللی، اعلام كردند برای جلوگیری از اقدامات ریاضتی سخت‌تر كه تنها منجر به عمیق‌تر شدن بحران اقتصادی می‌شود، مبارزه خواهند كرد.

'جرج كاراتزافریس' رهبر حزب لائوس گفت: 'من در انفجار یك انقلاب از فقر كه تمام اروپا را خواهد سوزاند، مشاركت نخواهم كرد.'

بدهی عمومی دولت یونان در حال حاضر 350 میلیارد یورو، یعنی حدود 160 درصد تولید ناخالص داخلی این كشور است.

اقدامات ریاضت طلبانه دولت یونان در این كشور، برگزاری تظاهرات و اعتراضات ضد دولتی را از اوایل سال 2011 میلادی تاكنون موجب شده است.

دولت یونان بسیاری از این اعتراضات را با خشونت و سركوب پاسخ داده است.

**2351** 1597



:: برچسب‌ها: به من ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
تیتر و عکس صفحه اول آرمان

تیتر و عکس صفحه اول آرمان

روزنامه‌های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از "عقب نشینی اوباما از حمله نظامی به ایران" خبر داده و در مقالاتشان این عقب‌نشینی را از اثر تهدیدهای رهبر جمهوری اسلامی خوانده‌اند. بخشی از مطالب این روزنامه‌ها نیز به انتخابات سرد مجلس آینده اختصاص دارد. چنان که "انتخابات آتی فرصت بازخوانی مشکلات کشور است" به نقل از رییس مجلس خبرگان تیتر اصلی مردم‌سالاری است، آرمان از "ظهور جریان چهارم اصولگرایان" خبر داده، سیاست روز از "رونمائی از کاندیدا‌های تهران با چهره‌های تازه" نوشته و ابتکار در عنوان اصلی خود آورده "تکمیل صفوف اصولگرایان برای انتخابات".

اوباما، عقب‌نشینی و ترس از آقا

"اوباما گزینه حمله نظامی به ایران را رد کرد" تیتر اول اعتماد است، شرق از قول رییس جمهور آمریکا نوشته "اسرائیل تصمیمی برای حمله به ایران ندارد"، جام جم از همین منبع نقل کرده "درگیری نظامی در خلیج فارس تأثیرات مخرب فراوانی برای آمریکا دارد" و کیهان در صدر اخبار خود نوشته "اوباما عقب نشست جنگ با ایران روی میز نیست".

کیهان نوشته هنوز ۴۸ ساعت از خطبه‌های متین امام خامنه‌ای در نمازجمعه تهران نگذشته بود که نخست وزیر اسرائیل، اعضای کابینه را فراخواند و با اشاره به این بیانات کلیدی از آنها خواست دیگر درباره تهدید نظامی علیه ایران سخنی نگویند؛ کمی محترمانه‌تر از این عبارت که «خفه خون بگیرید»!

این روزنامه بدون ذکر منبع افزوده ایهود باراک وزیر دفاع و موشه یعالون معاون نخست وزیر هم در کنفرانس امنیتی هرتزلیا ادعا کرده بودند اسرائیل توان حمله به تأسیسات اتمی ایران را دارد. نویسنده سرمقاله این روزنامه نوشته اثر ضرب شست و سیلی آبداری که به اعتبار این کلمات در گوش سران اسرائیل نواخته شد، بسیار بیشتر از سیلی‌هایی بود که با انهدام غیرمترقبه دو ناوچه ساعر ۵ و حدود ۹۰ تانک اسطوره‌ای مرکاوا در جنگ ۳۳ روزه به گوش اسرائیل نواخته شد.

مردم سالاری در سرمقاله خود پرسیده چرا مرد سابق سیا، بهار را به عنوان موعد حمله به ایران اسلامی اعلا م کرده است؟ و خود در پاسخ نوشته بهار موعد شش ماهه غرب به پایان می‌رسد پس باید آنچنان تبلیغاتی علیه ایران انجام شود که تهران وادار به عقب نشینی شود. واشنگتن به همراه تل آویو جو سنگین برای تهران راه‌انداخته است تا بوی باروت مشام ایرانی‌ها را کور کند. اما در نگاه تحلیل‌گران غربی حمله به ایران موقعیت جمهوری اسلا می ‌را در طولانی مدت تثبیت می‌کند و در کوتاه مدت شوک سنگینی به اقتصاد جهانی که در لبه پرتگاه ایستاده است، وارد خواهد کرد.

این روزنامه ضمن تکرار نوشته‌های چند روز پیش کیهان پرسیده چرا در روزهایی که بحث جنگ و حمله به ایران مطرح شد، به شکل مرموزی قیمت طلا، ارز و اقلام مصرفی در ایران پرواز کرد و فضای عمومی ایران توسط دست‌های پنهان دچار التهاب شد؟ آیا برخی در تهران به عنوان پیاده نظام ناوهای آمریکایی که پشت مرزها مستقر شده‌اند، عمل می‌کنند؟

عقب نشینی آمریکا

ستون طنز گفت و شنود در کیهان نوشته:

گفت: مگر هفته قبل اوباما اعلام نکرده بود که «همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است»؟!

گفتم: بر منکرش لعنت! چقدر هم با تکبر و گردن کلفتی گفته بود!

گفت: ولی دیروز با شبکه تلویزیونی NBC مصاحبه کرده و گفته؛ «گزینه نظامی علیه ایران روی میز نیست!»

گفتم: ای بابا! خیلی بد شد! حالا بگو یک نگاه دیگه بندازه! شاید افتاده زیر میز!

گفت: مرد حسابی! آمریکا به قمپز درکردن عادت داره. اول قمپز در می‌کنه و رجز می‌خونه و بعد که دید سمبه پرزوره، عقب‌نشینی می‌کنه.

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

گفتم: افسر راهنمایی به اتوموبیلی که با سرعت در جاده‌ای حرکت می‌کرد، ایست داد و به راننده گفت ۱۲۰ کیلومتر سرعت داشتی. راننده گفت؛ قربان فقط ۱۰۰ کیلومتر بود. افسر گفت؛ توی این جاده ۱۰۰ کیلومتر هم زیاده، یارو گفت؛ ببخشید ۸۰ کیلومتر بود. اصلا حالا یادم اومد، ۶۰ کیلومتر می‌رفتم و... افسر راهنمایی بهش گفت؛ مرد حسابی مواظب باش، اینجوری که داری سرعت کم می‌کنی ممکنه یکی از عقب بهت بزنه و درب و داغونت کنه!

نفت در برابر غذا، تکرار دوران جنگ

رضا زندی در سرمقاله شرق به یاد آورده که در دهه‌۶۰، جنگ «فروش نفت» را دشوار کرده بود. صادرات ۵/۳ میلیون بشکه‌ای نفت در سال ۵۹، سال بعدش به ۸۰۰ هزار بشکه رسیده بود. نفت‌فروشی، سال به سال سخت‌تر می‌شد و انتقال پول آن به کشور مشکل‌تر. ماجرا به تشکیل «کمیتهBTC » رسید. «کمیته تعاملات دوجانبه». کارش چه بود؟ «تبادل نفت با کالا». بیش از دو دهه از آن روزها می‌گذرد. این هفته وزیر نفت از مبادله نفت با کالا خبر داد. خاطرات ما زنده شد. آیا این کمیته دوباره تشکیل خواهد شد؟

نویسنده مقاله شرق با برشمردن شرایط سال‌های شصت نوشته امروز دهه ۶۰ نیست. ایران قوی‌تر شده و امکاناتش توسعه یافته است. خروج نفتش از بازار، تبعات دارد و نمی‌توان از ذخایر نفت و گازش برای تامین آینده انرژی جهان گذشت. حدود ۱۵۵‌ میلیارد بشکه ذخایر نفتی اوپک را در اختیار دارد و با منابع گازش بر سکوی دوم جهان ایستاده است. اما وزیر نفت، در نشست شورای سیاستگذاری صنعت نفت گفته است: «اگر امروز تولید‌کننده هشت میلیون بشکه‌ای نفت بودیم رفتار دنیا با ما به گونه‌ دیگری بود.»

در انتهای مقاله از وزیر نفت پرسیده شده: چرا اهداف تولید نفت در برنامه چهارم توسعه محقق نشد و به تولید حداقل پنج میلیون بشکه‌ای نفت نرسید؟ چرا تولید نفت ایران در این چند ساله کاهش یافته و از ظرفیت ۲/۴ میلیون بشکه‌ای به تولید حدود ۵/۳ میلیون بشکه‌ای رسیده. امروز دهه ۶۰ نیست. تا جایی که ممکن است نباید زیر بار مبادله نفت با کالا رفت. در این صورت فرمان، دست خریدار نفت خواهد افتاد و ما هم باید نفت بفروشیم و منتظر کالای خارجی باشیم. سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توسعه کشور هم سخت‌تر می‌شود.

درباره الی

ابراهیم رها در ستون زخم روزنامه اعتماد نامه‌ای نوشته به مدیر این روزنامه و در آن توضیح داده: مطلب دیروز ستون زخم، به جرخوردگی حاد دچار شده بود و من را بر آن داشت چند سوال به صورت سرگشاده (این را حذف نکنید، ‌حرف بدی نیست) از شما بپرسم:

۱- اسم کوچک وزیر نفت رستم است، به من چه مربوط؟

۲- مگر من اسم وزیر نفت را رستم گذاشته‌ام که شما یقه مطلب بنده را می‌گیرید؟ از ابوی و والده ایشان سوال کنید.

۳- وزارت نفت ما یک رستم که هیچ، یک شاهنامه کامل لازم دارد، شما با کجایش مخالفید؟

۴- در این دولت که مدعی است همه به شدت مذهبی هستند اسفندیار و رستم و منوچهر و کامران! و... حضور دارند و در دولت کافر قبلی همه عطاءالله و عبدالله... بودند، این هم تقصیر من است؟ اگر زورتان به دولت نمی‌رسد، سر مطلب بنده خالی نکنید!

و اما بعد. غلامحسین الهام (همان الی خودمان) گفته، باید مجلسی سرکار بیاید که همسو با نظارت دولت باشد یعنی از دوره مادها تا امروز در جهان دیپلماسی، کسی تا این حد بی‌رودرواسی حرف نزده بود! الی خیلی قشنگی! الی کارت درسته!

حراج کتیبه‌های ایرانی درآمریکا

در حالی که شرق، از قول دانشگاه آمریکائی خبر داده فروش لوح‌های تاریخی ایران عملی نخواهد شد تهران امروز تیتر اول خود را به فروش الواح هخامنشی اختصاص داده و آن را فاجعه خوانده است.

کامران بارنجی در تهران امروز نوشته، زنگ هشدار درباره سازمان میراث فرهنگی از خیلی وقت پیش به صدا درآمد. از زمانی که اسفندیار رحیم مشایی به همراه اعوان و انصارش، بدون تعارف، بر ساختمان ارگ آزادی تکیه زد و از مواضع ایدئولوژیک خاصش صحبت کرد. درست در همان روزها، بسیاری از دلسوزان فریاد کشیدند که این بیگانگان را صنمی با میراث فرهنگی یکی از باستانی‌ترین کشورهای دنیا نیست. اما هیچ‌وقت این فریاد‌ها گوش شنوایی پیدا نکردند. در مقابل این هشدارها اما، یک مدافع سرسخت وجود داشت. محمود احمدی‌نژاد به عنوان رئیس دولت، بارها و بارها درسال‌های گذشته، لب به تمجید از رحیم مشایی و روسای بعد از او گشود. این تمجیدها تا جایی ادامه پیدا کرد که حتی در جلسه معارفه رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی و به‌رغم تمام انتقادات کارشناسان، احمدی‌نژاد بار دیگر از میراث مشایی و بقایی در سازمان میراث فرهنگی حرف زد.

به تاکید تهران امروز رئیس دولت هیچ‌گاه نخواست از حاشیه‌های سازمان میراث فرهنگی صحبتی به میان آورد. این سکوت تا به آنجا ادامه پیدا کرد که به راحتی سازمان میراث فرهنگی به پاتوق فکری و تبلیغاتی جریان مخربی به نام جریان انحرافی تبدیل شد. باعث شد خبر ارائه لایحه «حراج اشیای تاریخی ایران» در موزه‌های آمریکا به گوش برسد. اشیای تاریخی که بخشی از کتیبه‌های بی‌بدیل تخت جمشید نیز جزو آنهاست. انتشار این خبر، در حالی به یکی از مهم‌ترین موضوعات رسانه‌ای کشور تبدیل شده است که سازمان میراث فرهنگی تاکنون هیچ واکنشی به این موضوع نداشته است.

دوحه کوچولو در مقابل غول روس

تیتر و عکس صفحه اول شرق

تیتر و عکس صفحه اول شرق

در حالی که شرق عکسی از تفاهم دو قدرت فلسطینی برای تشکیل دولت ملی چاپ کرده که امیر قطر را در میان محمود عباس و خالد مشعل نشان می‌دهد، ابتکار در سرمقاله خود به اجلاس شنبه شورای امنیت سازمان ملل اشاره کرده که ویتالی چورکین دیپلمات ارشد روس در سازمان ملل، دقایقی پیش از آغاز نشست شورای امنیت، در اوج عصبانیت و در پایان یک مشاجره لفظی این جملات را بر زبان راند و مخاطبش نیز، کسی نبود جز «شیخ حمد بن جاسم» نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه و مرد شماره دوی یکی از کوچک‌ترین کشورهای جهان؛ یعنی قطر. این در نوع خود بسیار غریب اما معنادار است.

به نوشته این روزنامه تا همین یکی دو دهه پیش، کمتر تحلیل‌گر و پیش‌گویی پیش‌بینی می‌کرد که در دومین دهه از قرن بیست و یکم، کشور کوچک و کم‌جمعیتی مانند قطر، بدون کمترین پیشینه تاریخی و وسعت جغرافیایی، به سطحی از اعتماد به نفس و قدرت چانه‌زنی در عرصه بین‌المللی برسد که این‌گونه با یکی از قدرت‌های سنتی جهان رو در رو قرار گیرد و نمایندگان دو کشور برای هم خط و نشان و شاخ و شانه بکشند.

ابتکار اضافه کرده دوحه اما در این سال‌ها، به این حجم از مناسبات هم بسنده نکرده‌است. آنها از یک سو در رقابت با سران اسلام‌گرا و دموکراسی‌خواه ترکیه، حامی درجه یک جوانان انقلابی و تجددخواه عرب در دومینوی بهارعربی می‌شوند و از سوی دیگر نیز، هم‌زمان از در رقابت با ریاض سنت‌گرا وارد می‌شوند و جامه حمایت بی‌قید و شرط از سلفی‌های جهان عرب را بر تن می‌کنند تا شیخوخیت عربستان را در جهان عرب به چالش بکشانند.

یوسف مولائی در مقاله‌ای در شرق نوشته، شورای امنیت به‌عنوان یک نهاد سیاسی در قالب ساختار کنونی خود بدون تبعیت از الزامات عدالت، دموکراسی، مشروعیت، الگوی رفتاری برای کشورها تعیین می‌کند، قادر به تحقق اهداف اصلی منشور سازمان ملل در استقرار صلح پایدار نخواهد بود و مقاومت اعضای دایم شورای امنیت در قبال پیشنهادهای منطقی کشورها در تغییر و تعدیل ساختار آن، چشم‌انداز روشنی پیش روی ما درخصوص مدیریت انسانی بحران‌های بین‌المللی نمی‌گشاید. مساله شگفت‌انگیز این است که اعضای دایم به نحوی به ایفای نقش می‌پردازند که عبور از هر بحرانی با ورود به بحران دیگر همراه می‌شود.

نویسنده با اشاره به وضعیت عراق، افغانستان و لیبی این پرسش را مطرح کرده که روسیه و چین تا کجا مخالفت خود را در تصویب قطعنامه مورد نظر آمریکا و متحدانش ادامه می‌دهند؟ سفر قریب‌الوقوع هیات عالی‌رتبه روسیه به سوریه نشان می‌دهد که کرملین فرصت زیادی برای پیدا کردن مسیر مسالمت‌آمیز برای حل بحران سوریه را ندارد.

در ادامه مقاله شرق آمده اگر این ابتکارات و تحرک دیپلماتیک روسیه در زمان مناسب خود نتیجه دهد، روسیه برنده واقعی صحنه زورآزمایی در شورای امنیت خواهد بود و توان بازیگری خود در مدیریت جهانی را بازسازی و تقویت خواهد کرد. در غیر این صورت و با توجه به اوج‌گیری بحران و به‌خصوص احتمال افزایش تلفات انسانی، فدراسیون روسیه ممکن است هزینه سنگینی برای این تصمیم تاریخی خود بپردازد چرا که ایالات متحده آمریکا و متحدانش تلاش خواهند کرد عواقب احتمالی تعمیق بحران و تلفات انسانی را به حساب هزینه فدراسیون روسیه منظور کنند و چنین وانمود کنند که روسیه در قبال بحران سوریه مسوولانه عمل نکرده است. روسیه و چین تصمیم بسیار دشواری اتخاذ کرده‌اند. امیدوار باشیم که ابتکارات آنها در حل مسالمت‌آمیز بحران سوریه به ثمر بنشیند. بازی دقیقه ۹۰ روسیه در بحران‌های دیگر گلی به همراه نداشته است. شاید این بار شانس با روسیه همراه شود.

تعارف گل آقائی

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد از قول محمد جواد لاریجانی و به عنوان نظریه جدید نوشته "دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن تصاویر آن را در جهان منتشر کند و نهایتا انتخابات مجلس را زیر سوال ببرد"

گفتم: "می‌فهمم. می‌فهمم"

گفت: "جدی؟"

گفتم: "شما دشمن هنوز "قصد" نکرده متوجه می‌شوی، چطوری من اقرار می‌کنم و می‌گویم می‌فهمم می‌فهمم قضیه را نمی‌گیرید؟"

لاریجانی، جوادشون، گفت: "مرحوم گل‌آقا می‌گفت پیش‌بینی‌های جواد لاریجانی به جز مواردی که غلط است بقیه‌اش درست است."

ما گفتیم: "جواد جان گل‌آقا هم طنزنویس بود هم زبان فارسی‌اش خیلی خوب بود. به نظر ما آرایه‌ ادبی به کار برده. شما نباید حرفش را بگذاری پای تعریف."

کارتون روز

کارتون حسن کریم زاده، شرق

کارتون حسن کریم زاده، شرق



:: برچسب‌ها: دوچرخه , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
فریدون فریاد

فریدون فریاد در سال ۱۹۸۵ ایران را ترک کرد و به آتن رفت

فریدون فریاد، شاعر و مترجم ادبیات یونانی بر اثر ابتلا به سرطان روده در یکی از بیمارستان‌های شهر آتن درگذشت.

به گفته ژیلا عابدین‌زاده، یکی از بستگان فریدون فریاد، او نزدیک به بیست روز در بیمارستان بستری بود که در این مدت یک بار هم به تیغ جراحی سپرده شد، اما از آنجا که سرطان در بدن بیمار پخش شده بود، کاری از پزشکان برنیامد.

عابدین‌زاده به خبرگزاری ایسنا گفته است که مراسم خاک‌سپاری فریدون فریاد در آتن برگزار می‌شود، جایی که این شاعر ۶۲ ساله، چهار دهه پایانی عمر خود را در آنجا گذرانده است.

از خرمشهر تا آتن

فریدون فریاد زاده خرمشهر بود، شهری که در شعرهایش بازتاب بسیار داشته‌است با خانه‌هایی "سنگین و تاریک" که هنوز زخم جنگ بر پیکرشان نمایان است. در سال ۱۹۸۵ ایران را ترک کرد و به آتن رفت، پایتخت باستانی یونان که ایرانیان مهاجر کمتر جلب آن شده‌اند و همین نیز او را ازجریانات اصلی ادبی در ایران دور نگاه داشت.

به زبان یونانی شعر می‌سرود، چنانچه معروف‌ترین مجموعه شعر او، "آسمان بی‌گذرنامه" متشکل از ۸۱ شعر است که بیشتر آنها را به زبان یونانی سروده‌است. این مجموعه سال‌ها پس از انتشار در یونان، بخت انتشار در ایران و به زبان فارسی را نیز پیدا کرد، اما نسخه فارسی کتاب شامل یک دفتر دیگر هم بود که گزیده‌ای از شعرهای سالیان او را در برمی‌گرفت، اشعاری از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۸۲.

او چند سال قبل در مصاحبه‌ای با رادیو زمانه درباره تجربه سرودن اشعار این کتاب به زبانی یونانی گفته بود: "این اولین تجربه بود که به زبان دیگر هم شعر بگویم و تجربه‌ جالبی بود. چون می‌توانستم در ابعاد دیگری شعر را تجربه کنم. یعنی ببینم در یک خانه دیگر، شعر چطور می‌تواند خودش را متجلی کند."

اما او به جز این کتاب چندین مجموعه شعر دیگر نیز دارد که اولین آنها در روزهای انقلاب سال ۱۳۵۷ با نام "آوای نهنگ" منتشر شد و دومی نیز سال بعد آن با نام "شاعر جوان".

دوستی با یانیس ریتسوس

شعر ریتسوس آن‌قدر وسوسه‌انگیز بوده‌است که مترجمان بسیاری را در سرزمین‌های مختلف جهان به صرافت ترجمه بیندازد. در ایران نیز چهره‌هایی مانند احمد شاملو، قاسم صنعوی و احمد پوری دچار این وسوسه شده‌اند و ترجمه خود را از شعرهای این شاعر چپ‌گرای یونانی ارائه کرده‌اند، اما ترجمه‌های فریدون فریاد از یانیس ریتسوس شهرت خاصی دارد، چنان‌چه برای خواننده فارسی زبان، نام فریدون فریاد اغلب تداعی‌گر ریتسوس می‌شود.

"فریدون فریاد در معرفی آثار کلاسیک ایران به جامعه ادبی یونان نیز کوشا بوده‌ و پاره‌ای از اشعار حافظ، عطار و خواجوی کرمانی را به این زبان برگردانده‌است. از یونانی به فارسی نیز به جز شعرهای ریتسوس، مجموعه‌ای از داستان‌های آنتونیس ساماراکیس را ترجمه کرده‌ که عنوان آن "نفس و داستان‌های دیگر" است"

یکی از دلایل این اتفاق می‌تواند دوستی دیرین این دو باشد که در آتن شکل گرفت و تداوم پیدا کرد. اگر فریاد شعرهای ریتسوس را به جامعه ادبی ایران معرفی کرده‌است، ریتسوس نیز در معرفی فریدون فریاد به خواننده یونانی زبان ادبیات کوتاهی نکرده‌‌است. اصلا شعرهای مجموعه "آسمان بی‌گذرنامه" با مقدمه یانیس ریتسوس در یونان منتشر شده‌است، اشعاری که ریتسوس آنها را ساده، دقیق، پاکیزه، روان و بدون آرایه‌های زاید و عناصر تزیینی می‌داند.

فریاد در همان مصاحبه می‌گوید: "من شاید بیش از سیصد شعر کوتاه به زبان فارسی و یونانی نوشتم و چون... ریتسوس این شعرها را دید ‌ به من پیشنهاد کرد‌ که از میان آنها تعدادی را انتخاب کنم که من پذیرفتم و هشتاد و یک شعر برگزیده شد. او هشتاد و یک شعر را خواند و یک مقدمه بر آن نوشت که به هر حال مقدمه جالبی است... برای من باعث غرور بود‌ که او این مقدمه را نوشت."

به جز این، ریتسوس یکی از آثار فریدون فریاد را به یونانی ترجمه کرده‌است که این یکی داستانی است برای کودکان و نوجوانان به نام "خواب‌هایم پر از کبوتر و بادبادک است".

اما آن‌چه فریاد از ریتسوس به زبان فارسی برگردانده، دو مجموعه شعر است که اولی با نام "تقویم تبعید" در سال ۱۳۶۹ منتشر شد و دومی نیز در سال ۱۳۸۲ با نام "زمان سنگی".

آثار دیگر فریاد

فریدون فریاد در معرفی آثار کلاسیک ایران به جامعه ادبی یونان نیز کوشا بوده‌ و پاره‌ای از اشعار حافظ، عطار و خواجوی کرمانی را به این زبان برگردانده‌است. از یونانی به فارسی نیز به جز شعرهای ریتسوس، مجموعه‌ای از داستان‌های آنتونیس ساماراکیس را ترجمه کرده‌ که عنوان آن "نفس و داستان‌های دیگر" است.

مجموعه این فعالیت‌ها از نگاه مسئولان یونسکو پنهان نمانده‌است به طوری که با اهدای مدالی از او تقدیر به عمل آورده‌اند.

همچنین مستندی نیز درباره زندگی او ساخته شده که تلویزیون یونان آن را پخش کرده‌است.



:: برچسب‌ها: سان ,
:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
رامین مهمانپرست

آقای مهمانپرست می‌گوید که رسانه‌های خارجی زیادی در ایران فعال هستند

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اعتراض اخیر بی‌بی‌سی به اعمال فشارهای امنیتی علیه اعضای خانواده و دوستان بعضی از کارکنان بخش فارسی بی‌بی‌سی، گفت که این رسانه "عملکرد بسیار بدی" در مورد ایران داشته است.

او روز سه شنبه ۱۸ بهمن (۷ فوریه) در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سئوالی در مورد اعتراض های اخیر بی‌بی‌سی گفت: "طبیعی است که اگر [بی‌بی‌سی] قصد ایجاد فضای خصمانه علیه کشورمان را داشته باشد، نمی تواند انتظار دریافت تسهیلاتی را داشته باشد".

آقای مهمانپرست گفت که اگر رسانه ها به "ابزار سیاسی و اهرم فشار قدرت ها" تبدیل شوند، شأن خود را از دست می دهند.

او به مسئولان بی‌بی‌سی توصیه کرد که به "مسئولیت های اصلی خود" باز گردند.

مدیرکل بی‌بی‌سی و رئیس بخش فارسی این رسانه بین المللی در روزهای اخیر به اعمال فشار علیه بعضی از کارکنان بخش فارسی از طریق بازداشت یا ایجاد مزاحمت برای اعضای خانواده یا دوستان آنها اعتراض کرده بودند.

مارک تامپسون، مدیرکل بی‌بی‌سی گفته بود: "خواهر یکی از کارکنان بخش فارسی بی‌بی‌سی بازداشت شد و بدون هیچ اتهام مشخصی در سلولی انفرادی در زندان اوین در تهران نگه داشته شد. هرچند او الان با قید وثیقه آزاد شده، ولی نوع برخورد با او کاملا اسفناک بود و ما این اقدام را به شدیدترین شکل ممکن، محکوم می‌کنیم."

آقای تامپسون همچنین به توقیف گذرنامه بعضی دیگر از اعضای خانواده کارکنان بی بی سی فارسی و انتشار ادعاهای نادرست اخلاقی یا مذهبی علیه آنها اشاره کرد و گفت که تمام رسانه های بین المللی با خطرات مشابهی روبرو هستند.

صادق صبا، رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی هم اعمال فشار علیه اعضای خانواده و دوستان بعضی از کارکنان بخش فارسی بی‌بی‌سی را به شدت محکوم کرد و از سازمان های بین المللی، از جمله سازمان ملل خواست که در این مورد واکنش نشان دهند.



:: برچسب‌ها: دوچرخه , وابسته به تکزاس , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا دبیر نخستین كنگره سراسری سه روزه ارتقای سلامت نوزادان در مراسم آغازین این كنگره گفت: سلامتی به عنوان محور توسعه از مهم ترین مسائل در كشور ها محسوب می شود ، زیرا تندرستی افراد جامعه بزرگترین پشتوانه اجتماعی و شكوفایی اقتصادی است كه با اولویت دادن به بهداشت نسبت به درمان و تعلیم و پرورش نیروی انسانی كار آمد تحقق پیدا می كند.

دكتر 'طیبه ریحانی' افزود: در دنیای پیشرفته كنونی توجه به سلامت نوزادان از حقوق اولیه آنها محسوب شده و رسیدگی به این امر ضروری است .

وی اظهار داشت: عدم دسترسی به سلامت و بهداشت نه تنها یك پدیده غیر انسانی به شمار می آید، بلكه از طریق كاهش كارایی جسمی و توانایی ذهنی به افزایش بار بیماری ها در جامعه و در نتیجه عدم كارایی سرمایه گذاری های آموزشی و افزایش هزینه های بهداشتی منجر می شود.

وی گفت: یك از حساس ترین دوره های زندگی انسان دوره نوزادی است.

دبیر نخستین كنگره سراسری ارتقای سلامت نوزادان گفت: با تولد نوزاد تعییر و تحولات زیادی در ابعاد مختلف زندگی افراد خانواده بویژه والدین ایجاد می شود ، والدین جوان، تجریه مراقبت از نوزاد را ندارند و این موضوع باعث فشار های روانی زیادی به آنان می شود.

ریحانی اظهارداشت :آموزش در زمینه مراقبت صحیح از نوزادان و ارتقای سلامت آنان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است .

وی در ادامه گفت: كاهش مرگ كودكان زیر پنج سال از اهداف مهم برنامه پنجساله است و تحقق این مقوله به طور جدی در ایران پیگیری می شود لذا اولین' كنگره سراسری ارتقا سلامت نوزاد' با هدف نگاه سلامت محور در طب نوزادان آغاز به كار كرد.

ریحانی افزود: با فراخوان انجام شده، 390 مقاله از دانشگاه ها، مراكز تحقیقاتی ، بیمارستانی و معاونت ها دریافت شده كه پس ازارزیابی در دو مرحله و جمع بندی نظرات داوران كمیته علمی كه از اساتید برجسته دانشگاه های مختلف بودند، 235 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت .

وی افزود: 30 مقاله به صورت سخنرانی و 205 مقاله به صورت پوستر در مدت سه روز برگزاری این كنگره ارائه می شود.

وی اظهارداشت: 11 سخنرانی جامع در راستای محور های كنگره توسط اساتید فرهیخته دانشگاه های مختلف ارائه و چهار كارگاه جنب همایش نیز برگزار می شود.

رییس نخستین كنگره سراسری ارتقای سلامت نوزادان نیز گفت: با توجه به ارتقای روز افزون فناوری مراقبتی و درمانی ، مراقبت از نوزاد بخصوص نوزادانی كه دچار عوارض بوده و در بخش های ویژه بستری می باشند، نیاز مند نیروی زبده، مجرب و ماهر است.

دكتر 'عباس حیدری' افزود : پرستاران متخصصی كه به آخرین دانش مراقبتی مجهز بوده و مهارت به كار گیری آن را در بالین داشته باشند می توانند در سلامت نوزادان نقش مهمی ایفا كنند.

وی اظهارداشت: بدون شك تجهیز به دانش و فناوری پیشرفته سبب می شود تا میزان مرگ و میر شیر خواران كه از شاخص های بهداشتی بسیار مهم محسوب می شود، در كشورهای درحال توسعه كاهش یابد.

وی گفت:برگزاری چنین كنگره هایی بخصوص توسط دانشگاه های علوم پزشكی كه وقوف كافی به چشم انداز ها و اهداف مراقبتی و درمانی دارد، می تواند در این مسیر بسیار مفید واقع شود.

514/659/330



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , آلمان , دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی كشور ، ' آیت الله احمد محسنی گركانی ' روز سه شنبه در نشست هیات عمومی دیوان عالی افزود: معمولاً هر انقلابی كه به وجود می آید در ابتدا رونق دارد و به مروز زمان كم رنگ می شود اما به فضل الهی، انقلاب اسلامی ایران به نسل دوم و سوم منتقل شده است و این نشانه حقانیت انقلاب است.

رییس دیوان عالی كشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه افزود: انقلاب ما امروز بسیار شكوفا شده و گواه روشن آن، دانشمندان جوان هسته ای، هستند كه نشانه قوت انقلاب ما است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح كرد: راه نجات امت اسلامی و رسیدن به پیروزی نهایی ، تمسك به قرآن و حفظ وحدت و جلوگیری از اختلاف است.

اجتمام **1313**1569**



:: برچسب‌ها: بهار , ابرها , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

وزیر امور خارجه روسیه در دمشق

وزیر خارجه روسیه در میان استقبال ده‌ها هزار نفر، وارد دمشق شد.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه که به دمشق سفر کرده، خواهان حل بحران سوریه بر اساس طرح اتحادیه عرب شده است.

وزیر امور خارجه روسیه مذاکرات خود با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه را "بسیار مفید" توصیف کرد.

به گفته آقای لاوروف، رئیس جمهور سوریه آمادگی خود را برای انجام گفتگو با تمام گروه‌های سیاسی در داخل سوریه اعلام کرده است.

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که آقای اسد نسبت به ادامه و گسترش ماموریت اتحادیه عرب در کشورش ابراز علاقه کرده است.

وزیر خارجه روسیه امروز، سه شنبه هیجدهم بهمن ماه ( هفتم فوریه) در حالی برای مذاکره با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه به این کشور سفر کرده که شش کشور شورای همکاری خلیج فارس،فرانسه و ایتالیا در اعتراض به شدت گرفتن سرکوب معترضان، سفرای خود را از سوریه فراخوانده‌اند.

گزارش های همچنین حاکی از که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، سفرای سوریه را از کشورهایشان اخراج کردند.

در همین حال تلویزیون دولتی سوریه تصاویری از هواداران بشار اسد را که در خیابان های دمشق به استقبال آقای لاوروف آمده اند، نشان داده است.

ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از آقای لاوروف خواسته است تا " با استفاده از این فرصت برای بشار اسد روشن کند که تا چه حد در شرایط فعلی حکومت او در انزوا قرار دارد. "

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین از آقای لاوروف خواست تا " بشار اسد را به پذیرش طرح اتحادیه عرب ترغیب کرده و مقدمات دولت انتقالی را فراهم کند."

روز گذشته آمریکا اعلام کرد که سفارتخانه اش را در دمشق تعطیل و تمامی کارکنان این سفارتخانه را از سوریه خارج کرده است.

بریتانیا هم به نشانه اعتراض با سیاست های سرکوبگرانه بشار اسد سفیرش را برای مشورت از این کشور فراخواند.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا ضمن انتقاد شدید از روسیه و چین به خاطر وتو کردن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، گفته است که این اقدام آنها به معنای خیانت به مردم سوریه است.

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه هم در آنکارا به نمایندگان پارلمان این کشور گفته است :" ما با کشورهایی که حامی مردم سوریه هستند ابتکار عمل جدیدی را آغاز خواهیم کرد."

سخنگوی بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد هم افزایش خشونت ها در سوریه را "غیرقابل قبول" دانسته و از جامعه بین الملل خواست تا برای توقف خشونت ها در این کشور بر تلاش هایشان اضافه کنند.

در همین حال، همزمان با سفر وزیر خارجه روسیه به دمشق، گزارش ها حاکی است که ارتش این کشور عملیات نظامی علیه مناطق مسکونی شهر حمص را با شدت بیشتری از سر گرفته است.

تلویزیون دولتی سوریه تصاویری از هواداران بشار اسد را که در خیابان های دمشق به استقبال وزیر خارجه روسیه آمده اند، پخش کرده است

براساس گزارش های دریافتی، واحدهای ارتش سوریه اعزامی به شهر حمص از ساعات اولیه بامداد روز سه شنبه، ۱۸ بهمن (۷ فوریه)، پس از چند ساعت وقفه، برای چهارمین روز متوالی آتشباری سنگین به سوی مناطق مسکونی این شهر را از سر گرفته اند.

حمص از مراکز عمده تظاهرات اعتراضی علیه حکومت بشار اسد است.

شاهدان عینی گفته اند که آتشباری سنگین به امکانات و کادر پزشکی در این محل آسیب رسانده و زخمی های حملات ارتش در وضعیت ناگواری به سر می‌برند در حالی که خانواده های آنان هم از بیم بازداشت و شکنجه، از مراجعه به بیمارستان های دولتی و حتی خصوصی اکراه دارند.

عملیات نظامی در حمص از روز شنبه و پیش از تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی قطعنامه پیشنهادی اتحادیه عرب برای پایان دادن به بحران سیاسی در سوریه با شدت آغاز شد.

این قطعنامه، که از جمله شامل توصیه به کناره گیری بشار اسد و برگزاری انتخابات آزاد در سوریه زیر نظر نهادهای بین المللی بود، به دلیل وتوی روسیه و چین به تصویب نرسید.

همزمان بودن وتوی قطعنامه شورای امنیت و حملات گسترده ارتش سوریه در حمص این گمان را تقویت کرده است که دولت روسیه پیشاپیش در مورد وتوی این قطعنامه به حکومت سوریه اطمینان خاطر داده بود تا حکومت نیز، با استفاده از این فرصت، در صدد پایان دادن به اعتراضات یازده ماهه برآید.

روسیه از زمان شوروی سابق همواره از متحدان و حامیان حکومت سوریه بوده است و در حال حاضر نیز، از تامین کنندگان اصلی اسلحه مورد نیاز ارتش این کشور بوده و نیروی دریایی روسیه از امکانات بنادر سوریه در دریای مدیترانه برخوردار است و مقامات روسی، حکومت سوریه و حکومت های مخالف غرب را بخشی از "حوزه نفوذ" خود محسوب می کنند.



:: برچسب‌ها: زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()