نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ از سال 1385 تاكنون تولید فولاد خام، ‌سنگ آهن، ‌آلومینیوم، ‌آلومینا، ‌كك متالور‍ژی و ‌گندله سنگ آهن رشد تا دو رقمی را به دست آوردند، به گونه ای كه میزان تولید فولاد خام از 9.9میلیون تن به بیش از 12.7 میلیون تن در سال گذشته رسید.

در همین حال تا پایان سال جاری تولید فولاد خام به بیش از 14میلیون و 370 هزار تن می رسد و نشان دهنده رشد 13.2 درصدی نسبت به سال گذشته است.

همچنین میزان تولید سنگ آهن از 18 میلیون به 27 میلیون و 220 هزار تن در انتهای سال افزایش یافت و این رقم در پایان سال جاری نیز به 27 میلیون و 400 هزار تن می رسد.

بیشترین رشد تولید این محصول مربوط به سال 1386 و 1387 است كه طی این سال ها به طور متوسط افزایش 18 درصدی را پشت سر گذاشتند.

همچنین طی پنج سال اخیر تولید شمش آلومینیوم نیز از 205 هزار به 303 هزار تن در پایان سال گذشته ارتقاء یافت كه این رقم به 355 هزار تن در پایان امسال می رسد.

همچنین تولید شمش آلومینیوم در سال جاری نسبت به سال 89 از رشد 17.6درصدی حكایت دارد.

از سوی دیگر تولید گندله سنگ آهن از 10 میلیون تن 1385به 18 میلیون و 350 هزار تن، ‌مس كاتد از 201 هزار تن به 220 هزار تن و ‌آلومینا نیز از 168 هزار به 250 هزار تن ‌در پایان سال جاری می رسد.

اقتصام**3917**1594



:: برچسب‌ها: زن , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، فیلم سینمایی 'پل چوبی' به كارگردانی 'مهدی كرم پور' ساعت 11 صبح امروز-سه شنبه- در سالن همایش های برج میلاد به نمایش در می آید. این اثر سینمایی درونمایه ای اجتماعی دارد و مهران مدیری، بهرام رادان و هدیه تهرانی در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

در ادامه این روز در ساعت 13 و 30 دقیقه فیلم سینمایی 'دزدان خیابان جردن' به كارگردانی 'وحید اسلامی' به نمایش عمومی می رسد. این اثر سینمایی برداشت آزادی از فیلم كمدی كلاسیك 'دردسر در بهشت' ساخته 'ارنست لوبیچ' است.

رضا شفیعی جم، فتحعلی اویسی، ارژنگ امیر فضلی، حدیث فولادوند، رابعه اسكویی، آرام جعفری، محمد شیری، سید رضا حسینی از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

فیلم سینمایی 'من همسرش هستم' به كارگردانی 'مصطفی شایسته' نیز در ساعت 15 و 30 دقیقه امروز اكران خواهد شد.

این اثر سینمایی روایت یك زوج جوان است كه به واسطه یك اتفاق دچار مشكل پیش‌بینی نشده‌ای در زندگی خانوادگی خود می‌شوند.

نیكی كریمی، مصطفی زمانی، میترا حجار، لادن طباطبایی، امیر نصیری‌یكتا، مریم شیرازی، نیكا خسروآبادی، مهدی حسین‌نیا از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

اكران فیلم سینمایی 'ملكه' به كارگردانی 'محمد علی باشه آهنگر' در ساعت 18 و 30 دقیقه برنامه بعدی سالن همایش های برج میلاد خواهد بود.

این اثر سینمایی برشی نو از دوران دفاع مقدس است. ابراهیم برزیده ، مجتبی اسودیان، حسین باشه آهنگر، مالك سراج، هومن برق نورد، مهدی سلطانی، حمید آذرنگ، مصطفی زمانی، میلاد كیمرام و همایون ارشادی از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

براساس برنامه ریزی های انجام شده فیلم های سینمایی 'قلاده های طلا' به كارگردانی ابوالقاسم طالبی و 'بی تا بی بیتا' از مهرداد فرید به ترتیب در ساعت 21 و 23 در بخش خارج از مسابقه به اكران خواهند رسید.

فیلم 'قلاده های طلا' درباره حوادث پس از انتخابات سال 88 است. در خلاصه داستان این فیلم سیاسی آن آمده است: هر ایرانی یك رأی و ما یك ملت‌ایم به مثابه یك تن. چو ایران نباشد تن من مباد.

امین حیایی، محمدرضا شریفی نیا و حمیدرضا پگاه از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

بی تابی بیتا نیز روایتی اجتماعی دارد. حامد بهداد، الهه حصاری، فریبا كوثری، مجید مشیری، ذبیح افشار، نگار حسن زاده، شیوا خنیاگر، مانا عمویی، بهزاد جعفری، بهزاد اشكان، علیرضا احتسابی از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 23 بهمن ماه در تهران ادامه دارد.

فراهنگ**1983**1588



:: برچسب‌ها: مرخصی , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری مجید شریف خدایی در شش بخش اصلی 'مسابقه'، 'تئاتر خیابانی'، 'خارج از مسابقه'، 'بین‌الملل'، 'مرور' و 'تئاتر دانشگاهی'؛ و شش بخش جنبی 'تعزیه علوی'، 'آیین های موسیقایی'، 'نشست نقد و بررسی آثار توسط اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر'، 'كارگاه آموزشی'، نمایشگاه 'ماسك های تئاتر' و نمایشگاه 'عكس‌ نمایش های سنتی و آیینی' برگزار شد.

مطابق دوره قبل، سالن های مجموعه تئاتر شهر و تالارهای 'مولوی'، 'وحدت' و 'هنر' میزبان آثار صحنه ای این رویداد بودند و نمایش های بخش خیابانی نیز در پارك های '17 شهریور'، 'اوستا'، 'بهمن'، 'خواجو'، 'خیام'، 'دانشجو'، 'رازی'، 'راه‌آهن'، 'ساعی'، '‌شهر'، 'قیطریه'، 'لاله'، 'ملت'، و دانشگاه های 'ایران'، 'تهران'، 'كوی دانشگاه تهران'، 'علامه طباطبایی' در دانشكده های ادبیات، اقتصاد و روانشناسی و شهرك 'شهید محلاتی' برای مخلطبان به اجرای عمومی رفتند.

توجه به مباحث علمی و آكادمیك هنر نمایش به ویژه در حوزه نقد و بررسی اصولی آثار نمایشی با هدف توسعه و گسترش نگاه علمی در تولید آثار نمایشی و آشنایی مخاطبان، هنرمندان و اهالی رسانه با نقد علمی تئاتر، همانند چند دوره اخیر این رویداد از محورهای اصلی جشنواره بیستم بود. درهمین راستا از میان آثار حاضر در این رخداد 17 نمایش توسط اعضای كانون 'ملی منتقدان تئاتر' و 24 نمایش توسط انجمن تازه تاسی 'منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر'، با حضور مخاطبان نمایش، عوامل اجرایی و نماینگاه رسانه ها به نقد كشیده شد.

بعد از مدت ها غیبت نمایش های آیینی و سنتی در جشنواره تئاتر فجر، در دوره بیستم این رویداد بار دیگر توجه به بنیان های نمایش آیینی و سنتی مورد توجه دست اندركاران این جشنواره قرار گرفت و طی آن دو كارگاه 'نور' و 'دكور' نمایش های آیینی و سنتی در بطن جشنواره برگزار شد. گرداننده كارگاه 'نور' استاد 'رشدی علی ‌یی' بود و سرپرستی كارگاه 'دكور' بر عهده استاد 'گرالف ادزارد هابن' قرار داده شد. همچنین در خلال برگزاری این رویداد و با هدف احیای آیین‌های موسیقایی و نمایشی كهن كشورمان، برخی از آیین های سنتی و مذهبی مانند 'بیل ‌گردانی' از استان مركزی، 'چوب بازی بویر احمدی' از استان كهكیلویه و بویراحمد، 'خرس صیادی' از استان چهارمحال و بختیاری، 'رقص شمشیر' از استان سیستان و بلوچستان، 'عروس برون' از استان همدان و 'هلپركه' از استان كردستان در محوطه باز مجموعه تئاتر شهر برای عموم مخاطبان به نمایش درآمدند.

همچنین سالن انتظار تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر میزبان نمایشگاه 'ماسك های تئاتر'، ساخته شده توسط علی ‌اصغر خطیب ‌زاده بود و همچنین تالار هنر و تماشاخانه سنگلج نیز به ترتیب از دو نمایشگاه عكس های اختر تاجیك درباره 'تئاتر كودك و نوجوان' و 'نمایش های آیینی و سنتی' پذیرایی كردند.

در این دوره از جشنواره تئاتر فجر برای نخستین بار دو نمایشنامه برگزیده دوره قبل این رویداد به نام های 'افسون معبد سوخته' به قلم نغمه ثمینی و 'آخرین مروارید'، نوشته حمیدرضا آذرنگ در كنار كتاب عكس های 'كن رینولدز' از نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر توسط انتشارات نمایش به چاپ رسید و در اختیار عموم علاقه مندان قرار گرفت.

نمایش های 'آرش' به كارگردانی سهیل پارسا از كانادا، ' آكادمی خنده' به كارگردانی 'رومن كوزاك' از روسیه، 'آناتول فلد و كاناردبلو' به كارگردانی 'میشل بروب' از كانادا، 'خانه برنارد آلبا' به كارگردانی 'روبرتو چولی' و محصول مشترك ایران و آلمان، 'ریچارد دوم' به كارگردانی 'كلاوس پیمان' از آلمان، 'زندگی زیباست' به كارگردانی 'احمد عطار' از مصر، 'شام شب طولانی' به كارگردانی 'سامر عمران' از سوریه، 'شهید' به كارگردانی 'آنتونیس دیامانیس' از یونان، 'لهستانی ‌‌ها' به كارگردانی 'ماركو مارتینلی' از ایتالیا، 'ما خیلی خوشبختیم' به كارگردانی 'نجیب ‌الله' از افغانستان و 'یك اتاقك سفید' به كارگردانی 'ماكسیم ایسائف'، 'پاول سمچنكو' و 'یاناتو مینا' از روسیه، 11 نمایشی بودند كه در بخش بین الملل این رویداد به صحنه رفتند.

اتفاق دیگری كه برای نخستین بار از زمان شكل گیری جشنواره تئاتر فجر به وقع پیوست حضور چهار نمایش خارجی در بخش نمایش های 'دانشگاهی' این دوره از جشنواره بود كه حال و هوای این بخش را نیز عطر و بویی بین المللی بخشیده بود. نمایش های خارجی حاضر در این بخش عبارت بودند از: 'افسانه هی' به كارگردانی 'وانگ فان ‌زی' از چین، 'سه خواهر' به كارگردانی 'جنت سلیم ‌آوا' از آذربایجان، 'شهر آفتابی' به كارگردانی 'ماریا كواچ' از كرواسی و 'یك روز دراز' به كارگردانی 'گوران علی ‌احمدی' از عراق، كه برای عموم علاقه مندان به اجرای عمومی رفتند.

بخش 'مرور' این دوره از جشنوار ه میزبان 9 نمایش بود، 42 اثر نمایشی در بخش 'تئاتر خیابانی' به اجرا درآمدند و در بخش 'تئاتر دانشگاهی' نیز 38 اثر از هنرمندان جوانی چون رضا گوران، روزبه حسینی، حمید پور آذری، محمد عاقبتی و امیر امجد حضور داشت.

تعزیه های 'جوانمرد قصاب' به سرپرستی حسن مجللی نسب، 'حضرت علی(ع) در جابلسا' به سرپرستی علاء ‌الدین قاسمی، 'حضرت علی‌(ع) در نخلستان' به سرپرستی رضا حیدر پور، 'حضرت علی‌(ع) و عمربن عبدود' به سرپرستی عباس حبیبی، 'حضرت علی‌(ع) و قیصر روم' به سرپرستی زنده یاد هاشم فیاض و 'خاتم بخشی حضرت علی‌(ع)' به سرپرستی رضا حیدری شش اثر حاضر در بخش 'تعزیه ‌های علوی' جشنواره بودند كه در حسینیه طرشت به صحنه رفتند.

بخش 'مسابقه صحنه' بیستمین جشنواره تئاتر فجر میزبان 37 گروه نمایشی بود كه از میان این آثار نمایش های 'شهادت خوانی قدمشاد مطرب در طهران' به كارگردانی محمد رحمانیان، 'نفر تی ‌تی' به كارگردانی جلال تهرانی، 'والس مرده شوران' به كارگردانی كوروش نریمانی، 'پاییز' به كارگردانی نادر برهانی مرند، 'پچ ‌پچه ‌‌های پشت خط نبرد' به كارگردانی علیرضا نادری ‌نجف ‌آبادی، 'رازها و دروغ‌ ها' به كارگردانی كیومرث مرادی، 'رقص روی‌ لیوان ها' به كارگردانی امیررضا كوهستانی، 'محاله فكر كنین این جوری‌ ام ممكنه بشه ...' به كارگردانی سیما تیرانداز، 'میرم روزنامه بخرم' به كارگردانی رحیم نوروزی، 'اژدهاك' به كارگردانی ندا هنگامی، 'سبز سهراب سرخ' به كارگردانی مجید واحدی ‌زاده و 'همان همیشگی' به كارگردانی ریما رامین ‌فر، توانستند بیشترین مخاطبان را به سالن های نمایشی بكشانند.

اما نمایش های 'سوگ مضحكه آقا بزرگ ها' به كارگردانی زنده یاد رضا كرم‌ رضایی، 'عشق روی خرپشته' به كارگردانی زنده یاد رضا ژیان، 'كلفت ها' به كارگردانی علی‌ رفیعی، 'آنتیگونه' و 'هملت' به كارگردانی مجید جعفری، 'آه، مریم مقدس' به كارگردانی نصرالله قادری، 'بازرس' به كارگردانی علیرضا كوشك جلالی، 'بسه دیگه خفه شو' به كارگردانی آتیلا پسیانی، 'دشمنان جامعه سالم' به كارگردانی منیژه محامدی، 'دیوان تئاترال' به كارگردانی محمود استاد محمد، 'رام كردن زن سركش' به كارگردانی داوود فتحعلی ‌بیگی، 'روز رستاخیز' به كارگردانی فرهاد مهندس ‌پور، 'سحوری' به كارگردانی قطب‌ الدین صادقی، 'سیمرغ' به كارگردانی هادی مرزبان، 'عشیق' به كارگردانی رضا صابری، 'كسی به سرهنگ نامه نمی‌ نویسد' به كارگردانی داوود دانشور، 'كمپیرك جادو' به كارگردانی تاجبخش فنائیان، 'مادر همه آن اسفندیاران' به كارگردانی مریم معترف، 'مده ‌آ' به كارگردانی سهراب سلیمی، 'شیخ صنعان' به كارگردانی مهدی شمسائی و 'تشبایی' به كارگردانی حمید صفایی؛ 22 نمایشی بودند كه در بخش 'خارج از مسابقه' جشنواره تئاتر بیستم فجر و با كارگردانی هنرمندان صاحب نام كشور تولید و به صحنه رفتند.

همچنین به دلیل دو دهه فعالیت مستمر جشنواره تئاتر فجر و در گام بیستم این رویداد، از 9 هنرمند فعال در عرصه تئاتر ملی ایران به پاس یك عمر فعالیت هنری شان تقدیر و تجلیل به عمل آمد و طی مراسمی با شكوه از زنده یادان جمشید لایق، رضا كرم‌رضایی و هنرمندانی چون علی نصیریان،عباس جوانمرد، سعید ‌پورصمیمی، عنایت ‌‌الله شهیدی، خسرو خورشیدی، فرهاد آئیش و محمد چرمشیر تجلیل شد.

** برگزیدگان بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر

هیات داوران در بخش نمایشنامه ‌نویسی ضمن تقدیر از داریوش رعیت برای نگارش نمایشنامه 'حاشیه ‌ای بر خسرو و شیرین'، جایزه اول خود را به محمدباقر بنائی مقدم برای نگارش نمایشنامه 'سبز سهراب سرخ'، اهدا كرد و نادر برهانی مرند برای نمایشنامه 'پاییز' و زهرا نجف ‌پور برای نمایشنامه 'یك كاسه نذر' به ترتیب به عنوان نفرات دوم و سوم معرفی شدند.

در بخش كارگردانی از امیر ناصری نیا برای كارگردانی نمایش 'دریایی از شب' تقدیر شد و ندا هنگامی برای كارگردنی نمایش 'اژدهاك' جایزه نفر اول را از آن خود كرد. مجید واحدی ‌زاده برای كارگردانی نمایش 'سبز سهراب سرخ'، به عنوان نفر دوم معرفی شد و جایزه سوم این بخش به نادر برهانی مرند برای كارگردانی نمایش 'پاییز' اهدا شد.

بخش بازیگری مرد نیز با تقدیر همراه بود و طی آن از محمدرضا زندی، بازیگر نمایش 'فصل مادربزرگ' تقدیر شد. اما داور فرمانی برای بازی در نمایش 'سبز سهراب سرخ'، امیر جعفری برای بازی در نمایش 'پاییز' به ترتیب اول و دوم شدند و جایزه نفر سوم به صورت مشترك به فرهاد اصلانی‌ برای بازی در نمایش 'پچ ‌پچ های پشت خط نبرد' و مجید امیری برای بازی در نمایش 'داروگیر پهلوان' تعلق گرفت.

هیات داوران در بخش بازیگری زن نیز از مژده مشیری برای بازی در نمایش 'تلفن مشترك' تقدیر كرد و جوایز اول تا سوم خود را به ترتیب به سیما تیرانداز، بازیگر نمایش 'محاله فكر كنید اینجوری‌ ام ممكنه بشه...'، پانته ‌آ بهرام، بازیگر نمایش 'رازها و دروغ ها' و شراره منصورآبادی، بازیگر نمایش 'رقص روی لیوان ها' اهدا كرد.

مجید واحدی ‌زاده، كارگردان نمایش 'سبز سهراب سرخ' جایزه بهترین نمایش جشنواره بیستم تئاتر فجر را به خود اختصاص داد و همچنین برای نخستین بار جایزه برگزیده تماشاگران به نمایش 'شهادت خوانی قدمشاد مطرب در طهران' به كارگردانی محمد رحمانیان اهدا شد. در این بخش نیز با اهدای تندیس جشنواره و لوح تقدیر از نمایش 'بانوی سمنگان' به كارگردانی ناصر یاری تقدیر شد.

داوود رشیدی، پری صابری، ایرج راد، محمود عزیزی و فرشید ابراهیمیان اعضای هیات داوران بخش مسابقه صحنه ای نمایش های ایرانی را بر تشكیل می دادند.

اما در بخش 'تئاتر خیابانی' جایزه بهترین طرح و ایده به خداداد خدام، طراح نمایش 'جنگجوی مصلح'، خسرو بامداد، طراح نمایش '‌در انتظار خسرو'، حمید قلعه ‌ای، طراح نمایش 'آخرین پر' و امیر رستگار، طراح نمایش 'پلنگ' تعلق گرفت.

عبدالعلی نیكومنش، كارگردان نمایش 'شین سین'، خداداد خدام، كارگردان نمایش 'جنگجوی مصلح و حمیدرضا میرزایی، كارگردان نمایش '‌آخرین پر'، جوایز برتر بخش كارگردانی نمایش های خیابانی را به خود اختصاص دادند.

در بخش بازیگری، غلامرضا عارف ‌نژاد، برای بازی در نمایش 'سهرابی دیگر'، بهرام ریحانی، برای بازی در نمایش 'طرز تهیه پشمك'، شاهد پیوند، برای بازی در نمایش 'در انتظار خسرو'، محمدجواد عزتی، برای بازی در نمایش 'درانتظار مرگ'، عبدالعلی نیكومنش، برای بازی در نمایش 'پلنگ' و گروه بازیگران نمایش '‌اتوبوس'، به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

همچنین نمایش 'آخرین معركه' به كارگردانی علی رضایی از تنكابن، برای نخستین بار در طول برگزاری جشنواره تئاتر فجر به عنوان بهترین نمایش خیابانی این جشنواره انتخاب شد.

داوری بخش نمایش های خیابانی این رویداد را محمدرضا خاكی، حسین راضی و سیدعظیم موسوی، بر عهده داشتند.

اما برگزیدگان 'كانون ملی منتقدان تئاتر' نیز به این شرح بودند: بهترین نمایشنامه، 'رازها و دروغ ها' به قلم نغمه ثمینی؛ بهترین بازیگر مرد، قربان نجفی، برای بازی در نمایش 'خاموشی ماه' و بهترین بازیگر زن، پانته ‌آ بهرام، برای بازی در نمایش 'رازها و دروغ ها'.

فراهنگ**ا.خ**1588



:: برچسب‌ها: نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

ریچارد میسون روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاكید كرد: خواست آمریكا و اسرائیل از كشورهای جهان برای تحریم گسترده ایران به ویژه در زمینه صنعت نفت با مخالفت های جدی بسیاری از كشورها مواجه شده و این امر باعث خواهد شد كه این طرح جدید به طور كلی ناكام شود.

وی با تاكید بر اینكه كشورها در مبادلات خود با دیگر كشورهای جهان منافع خود را در نظر می گیرند، اظهار داشت: ظرفیت های بالای ایران باعث شده است كه بسیاری از كشورها مشتاق ادامه مبادلات اقتصادی و تجاری خود با این كشور بوده و توجهی به خواست غرب برای تحریم ایران نداشته باشند.

این تحلیلگر نیوزیلندی در ادامه با تاكید بر اینكه ایران توانایی مقابله با تهدیدات غرب را دارد، گفت: با توجه به توانایی هایی كه ایران برای خود كسب كرده است، به نظر می رسد قدرت واقعی برای مقابله با تهدیدات از جمله بستن تنگه هرمز را داشته باشد، گر چه این كشور نشان داده است كه تمایلی به افزایش تنش در منطقه ندارد.

وی در ادامه تاكید كرد: جمهوری اسلامی ایران تاكنون طرح های غربی ها برای خطرناك جلوه دادن برنامه های هسته ای خود را به شكست كشانده است و اتخاذ تصمیمات منطقی با توجه به شرایط حساس و زیركی مقامات ایرانی تاثیرگذاری تحریكات غرب و اسرائیل علیه این كشور را بسیار كاهش داده است.

این تحلیلگر مسایل سیاسی نیوزیلند در ادامه با اشاره به اعتماد بسیاری از كشورها به صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران، اظهار داشت: همكاری های ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی و دادن اجازه بازرسی به بازرسان آژانس از مدت ها پیش صلح آمیز بودن این برنامه را به اثبات رسانده است.

ریچارد میسون تاكید كرد: روند غیرقانونی فشار بر ایران از ابتدا نیز مغایر با قوانین بین المللی و خواست چند قدرت غربی بود كه البته نهادهای بین المللی نظیر شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز عملكرد مطلوبی در این زمینه نداشته و با برخی اقدامات نادرست غرب همراه شدند.

نماینده سابق مجلس نیوزیلند در ادامه هدف اصلی آمریكا را توقف كامل روند دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای دانست و اظهار داشت: ادعای غربی ها در خصوص مذاكره در موضوع هسته ای ایران با صداقت همراه نیست زیرا آنها تنها خواستار توقف برنامه هسته ای ایران هستند.

آساق**335 ** 1574



:: برچسب‌ها: قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرگزاری فرانسه از لیوبلیانا ، بسیروویچ گفت :' من پیشنهاد ایران را پذیرفتم چرا كه آن را بسیار جالب دیدم .'

وی اظهار داشت :' من این تیم را خوب می شناسم ، ما در سال 2010 ( هنگامیكه بسیروو یچ سرمربی اسلوونی بود ) دو بار با آن بازی كردیم ، این تیم همواره در رقابت بر سر جام قهرمانی آسیا حاضر است و در مسابقات قهرمانی جهان و المپیك نیز حضور یافته است .'

بسیروویچ كه آخرین بار مربیگری تیم غیر مطرح اوستند بلژیك را به عهده داشت گفت :' بسكتبال آسیا با گام های بلندی كه برداشته در حال توسعه است و ایران شرایط خوبی برای تمرین دارد. '

وی در ماه آوریل به ایران خواهد رفت .

بسیرویچ نه تنها سرمربی تیم ملی ایران خواهد شد بلكه وظایف كارشناسی ، استعدادیابی ، نظارت بر برنامه جوانان ، انتخاب سرپرستان تیمهای جوانان ، هدایت سمینارهای آموزشی برای سرمربیان ایرانی و غیره را به عهده خواهد گرفت .

مترجمام 1403 ** 1574



:: برچسب‌ها: سقوط , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر ورزش مالزی در حاشیه مسابقات وزنه برداری معلولان این رسوایی را 'شرم آور' خواند و از كمیسیون مبارزه با مفاسد وهمچنین پلیس این كشور خواست با متهمان به صورت جدی برخورد كند.

بر اساس گزارش های منتشر شده 18 بازیكن فوتبال زیر 20 سال مالزی به دلیل تبانی های انجام شده در فصل گذشته لیگ فوتبال این كشور هر كدام از 2 تا 5 سال از حضور در میادین فوتبال محروم شده اند.

این گزارش حاكی است، علاوه بر این بازیكنان همچنین یك مربی نیز كه به تبانی متهم شده است از ادامه مربی گری به طور دایم محروم شده است.

18 بازیكن فوتبال محروم شده ازتیمهای فوتبال'نگری سمبیلان'، 'ترنگانو'، و 'ام.پی موآر' مالزی بوده اند.

آساق/1647**335



:: برچسب‌ها: دریاچه , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا از جشنواره شهید غنی پور، 'مصطفی جمشیدی' گفت: داوران جشنواره شهید غنی‌پور در انتخاب آثار دقت فراوانی به خرج می‌دهند و معیار انتخاب‌ها بر پایه ارزش‌ها و آرمان‌های شهید غنی‌پور است.

وی افزود: دریافت جایزه از این جشنواره كه در نوع خود مردمی است نوعی افتخار محسوب می شود و تفكر جاری در جشنواره بر پایه ارزش‌های این شهید است.

جمشیدی یكی از دلایل موفقیت این جشنواره را ثبات داشتن و تداوم آن خواند و عنوان كرد: این جشنواره توانسته در این سال‌ها با معیارها وخط مشی ثابتی حركت كند.

* نویسنده معاصر :جشنواره غنی‌پور افكار و عقاید این شهید را گسترش دهد

اكبر خلیلی گفت: برگزار كنندگان جشنواره‌ غنی‌پور باید با احترام به نام شهید بتوانند افكار و عقاید این شهید را گسترش دهند و به آثار ارزشی توجه كنند.‏

این نویسنده مسجد را پایگاهی فرهنگی خواند و تصریح كرد كه اگر به دنبال ارزش‌های واقعی هستیم باید توجه بیشتری به پایگاه‌های مذهبی داشته باشیم. مسجد تنها محل عبادت نیست، نویسندگان و هنرمندان می‌توانند با دیدگاهی ارزشی در فضایی مذهبی برای رشد و بالندگی فرهنگ و هنر بكوشند.

یازدهمین جشنواره شهید حبیب غنی‌پور روز دوشنبه اول اسفند ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار می‌شود.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: د , هنر , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

6ـ مراعات حال مردم

از جلوه های رحمت نبوی نسبت به امت، دلسوزی و ترحم و مهربانی بود و مردم و ضعیفان را مراعات می كرد، تا به آنان سخت نگذرد و این مصداق آیه شریفه 'بالمؤمنین رؤوفٌ رحیم' (سوره توبه، آیه 128) است.

سخنرانی طولانی و خطبه نماز جمعه مفصل و طول دادن نماز، معمولا برای افراد ضعیف خسته كننده است. به همین دلیل پیامبر خدا (ص) حال آنان را مراعات می كرد.

حضرت علی(ع) فرمودند: پیامبر خدا(ص) در عین حال كه نمازش كامل بود، از همه كوتاه تر می خواند و خطبه هایش كوتاه ترین خطبه ها بود و حرف های غیر لازم كمتر می گفت.

البته این در نماز واجب بود كه به جماعت خوانده می شد و گرنه نمازهای مستحبی را در خلوت خویش بسیار هم طولانی می خواند و آنقدر به عبادت می ایستاد كه پاهای مباركش ورم می كرد.

هرگاه پیامبر در نماز جمعه یا جماعت، صدای گریه كودكی را می شنیدند، نماز را سریع تر تمام می كردند، تا مادر آن كودك به فرزندش برسد.

آن حضرت با آنكه اغلب نمازهای مغرب و عشا را با فاصله می خواندند، اما در سفرها كه شتاب در پیمودن راه بود، یا در شب های بارانی، یا وقتی كار فوری داشت، نماز مغرب را دیرتر و نماز عشا را زودتر می خواندند و دو نماز را با هم و بدون فاصله می خواندند و می فرمودند: هر كسی رحم نكند، مورد ترحم قرار نمی گیرد!

پیامبر گرامی اسلام (ص) هنگام غذا بر سر سفره های جمعی نیز مراعات حال افراد را می كردند تا كسی گرسنه نماند. چنین روایت شده است: هر گاه همراه گروهی غذا می خورد، اولین كسی بود كه دست به سوی غذا می برد و آخرین نفری بود كه دست از طعام برمی داشت، تا دیگران بخورند.

اگر پیامبر (ص) چنین نمی كردند، ممكن بود كسانی از روی حجب و حیا، با آنكه سیر نشده اند دست از غذا بكشند، یا در آغاز طعام با آنكه بسیار گرسنه و بی تابند، به لحاظ رعایت ادب، آغاز به خوردن نكنند. این رفتار، سبب می شد كسی گرسنه از سر سفره برنخیزد.

هنگامی كه آن حضرت سواره بودند، اجازه نمی دادند كسی یا كسانی پیاده همراه او بیاید. بنابر این یا او را سوار بر مركب خویش می كردند، یا اگر طرف حاضر نبود سوار شود، می فرمودند: پس جلوتر برو و در فلان جا منتظرم باش تا برسم.

گاهی كودكی را می آوردند تا رسول خدا (ص) برایش دعا كند یا نامی برای كودك انتخاب كند، حضرت برای تكریم خانواده اش كودك را به آغوش می گرفتند و گاهی كودك در دامن پیامبر ادرار می كرد. بعضی از حاضران بر سر بچه داد می كشیدند ولی آن حضرت آنان را نهی می كردند. پیامبر خدا (ص) بعد از دعا یا نامگذاری و خوشحال كردن بستگان آن كودك، برمی خاست و جامه خویش را می شست و چنان رفتار می كردند كه آنان تصور نكنند، پیامبر از این پیش آمد ناراحت شده اند و این نهایت مراعات حال مردم و لطف و مهرورزی به آنان است.

7ـ ادب و تواضع

پیامبر خدا(ص) ادب شده الهی بود و می فرمودند 'اَدّبنی ربّی فَأحَسَن تأدیبی'. ادب، جلوه های مختلف دارد كه در نگاه كردن، سخن گفتن، جواب دادن، نشستن، غذا خوردن و ... خود را نشان می دهد.

حضرت محمد (ص) افراد را با بهترین لقب ها صدا می كردند و از نام بد نهادن بر اشخاص پرهیز داشتند. هرگز رسول خدا(ص) را ندیدند كه پای خود را پیش همنشین خود دراز كند.

آن حضرت هرگز كلام كسی را قطع نمی كردند، بلكه گوش می دادند تا سخنش به پایان برسد. نزد دیگران آروغ نمی زدند، خنده آن حضرت تبسم بود و به حد قهقهه نمی رسید.

هنگام غذا خوردن بر سر سفره هم كه می نشستند، زانوان و قدم های خویش را جمع می كردند و همانند نمازگزار در حالت تشهد می نشستند.

رسول خدا (ص) با حوصله به حرف های دیگران گوش می دادند و زمانی هم كه سخن می گفتند، سخن خویش را با لبخند می آمیختند.

از نشانه های دیگر ادب نبوی، آراستگی هنگام حضور در جمع مسلمانان بود. وقتی می خواستند به مسجد بروند و یا در جمعی حاضر شوند، نگاه در آینه می كردند، سر و صورت خود را شانه زده و مرتب می كردند و خود را هم برای خانواده و هم برای اصحاب می آراستند و می فرمودند: خداوند دوست دارد كه بنده اش وقتی نزد برادرانش بیرون می آید، خود را برای آنان آماده و آراسته سازد.

عطر زدن و خوشبویی پیامبر نیز جلوه ای از ادب رفتاری آن حضرت در اجتماع مسلمین بود.

فراهنگ**1003**1588



:: برچسب‌ها: سفر , طبیعت , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا با نمایش این فیلم در چهارمین روز از جشنواره سی ام فیلم فجر، تنورجشنواره گرم شد ونمایندگان رسانه های گروهی به روزهای بعدی امیدوار شدند.

این فیلم كه به شكل غیرمستقیم در گونه دفاع مقدس جای می گیرد بخش عمده ای از جذابیت های خویش را از سوژه درخشانش گرفته است.فیلم درباره دو زن مسن(احترام و فروغ) است كه دوست و همسایه قدیمی هستند و هریك از آنها پسری مفقودالاثر از جنگ تحمیلی دارند.

تا به امروز تعداد فیلم هایی كه به این موضوع پرداخته اند از عدد انگشتان دست فراتر نرفته اند اما تقریبا همگی آنها از آثار مهم و جذاب سینمای ایران به حساب می آیند.از 'هیوا'ی ملاقلی پور گرفته تا 'فرزند خاك' باشه آهنگر. چرا كه خود سوژه جا برای كار بسیار دارد و سال های سال می تواند منبعی غنی برای سینمای ایران باشد.

حال اسعدیان درامی زنانه را در دل این موضوع جای داده و قهرمان های دوست داشتنی و به شدت واقعی اش را عامل پیش برنده داستان قرار داده است.شخصیت هایی به شدت باورپذیر و شناسنامه دار كه برای مخاطب ناآشنا نبوده و كاملا سمپات عمل می كنند.

در واقع برگ برنده اسعدیان در بوسیدن روی ماه، این دو بوده اند كه در صورت درنیامدن كلیت اثر را با شكستی سنگین مواجه می كردند كه خوشبختانه این اتفاق رخ نداده است.احترام سادات به عنوان مركز ثقل فیلم فوق العاده از كار درآمده و مولفه های كلیدی مربوط به شخصیت پردازی در آن لحاظ شده است.

شخصیتی با مهربانی و گذشت بسیار كه كمتر علاقه ای به نمایش بیرونی آن دارد و به مانند بسیاری از زنان قدیمی لایه ای بسیار نازك از بداخلاقی را روی مهربانی هایش كشیده است.نمونه شاخص آن را می توان در برخوردهایش با نوه دختری اش مشاهده كرد كه آمیزه ای از چند رفتار متفاوت است.

نكات ظریف به كار رفته در شخصیت احترام نه زیاد است به حدی كه مخاطب را خسته كند و نه آنقدر اندك كه شخصیت را از نفس بیندازد بلكه كاملا به اندازه و استاندارد است.

رفتار مهربانانه او با بقال قدیمی محل نیز بخشی دیگر از پازل این شخصیت را تكمیل كرده و به تنهایی هایش عمق بیشتری بخشیده است.

در سوی دیگر، فروغ قرار دارد كه پسرش به مانند پسر احترام مفقود الاثر شده و چشم انتظار بازگشت پیكر فرزندش است.

اسعدیان برای آنكه قهرمان های فیلمش یك شكل و یكنواخت نشوند به فروغ گرمای بیشتری بخشیده و وجوه بیرونی اش را پررنگ تر كرده است.

برون گرا بودن فروغ و ارتباط صمیمانه ترش با نوه احترام،همگی شخصیتی دوست داشتنی را شكل داده كه جلوی یكنواختی قصه را گرفته و طنز شیرینی را بدان می افزاید.برای مثال به صحنه شیر برنج خوردن فروغ و غرزدن هایش نگاه كنید.

همایون اسعدیان به عنوان فیلمنامه نویس در هر سه پرده فیلمنامه نقاط عطف را سرجای خود قرار داده و لحظات عاطفی درخشانی را شكل داده است كه در اجرا نیز فوق العاده از كار درآمده است.برای مثال می توان از صحنه رفتن فروغ به داخل سالن قرار گرفتن تابوت شهدا اشاره كرد كه در آن از احترام مرتب بودن سر و وضعش را می پرسد.همین صحنه به شدت تاثیرگذار هنگام رفتن احترام به سالن شهدا به شكلی دیگر تكرار می شود.

وی در برگزیدن دو بازیگر نقش اصلی اش(شیرین یزدان بخش و رابعه مدنی)نیز عالی عمل كرده و بخش مهمی از موفقیت فیلمش را بر این اساس رقم زده است.اولی كه بازی غافلگیر كننده اش را در 'لطفا مزاحم نشوید' از یاد نبرده ایم، احترام سادات را به نمادی از ایثار و مقاومت تبدیل كرده كه در آخرهمچون شمعی كه به آخر رسیده با آرامشی غریب رخت از این جهان می بندد.

یزدان بخش با درك درستی كه از نقش داشته ریزه كاری های موجود در نقش را به تصویر كشیده كه در این میان همبازی اش نیز نقش مهمی در كیفیت نقش آفرینی اش داشته است. مدنی هم كه بازی خوبش را در مجموعه 'وضعیت سفید' نیز شاهد بوده ایم، شخصیت برون گرا و دوست داشتنی فروغ را جان بخشیده و با تكیه بر زبان بدن به بهترین شكل از عهده انجامش برآمده است.

همایون اسعدیان پس از فیلم 'طلا و مس' این بار به سراغ شهدای سرفراز جنگ تحمیلی رفته و بدون حضور فیزیكی شان عظمت روح آنان را به تصویر كشیده و روی صبر و از خودگذشتگی مادرانشان تاكید ورزیده است كه باید به احترامشان كلاه از سر برداشت.

فراهنگ**‌م.ج**9173**1588



:: برچسب‌ها: خانه , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، جهانبخش محبی نیا عضو هیات رییسه در ادامه جلسه علنی امروز /سه شنبه/ مجلس خطاب به 'علی لاریجانی' اظهارداشت: امروز چندین تقاضای تحقیق و تفحص رسیده است كه نمایندگان خواستار مطرح شدن آن در صحن هستند.

رییس مجلس نیز خطاب به نمایندگان تصریح كردند: نمایندگان حق دارند پیشنهاد تحقیق و تفحص ارایه كنند ولی بدانند كه عملا قابل اجرا نیست.

لاریجانی ادامه داد: ما در هیات رییسه در این خصوص بحث هایی داشتیم، با توجه به نزدیك بودن پایان كار مجلس هشتم، تحقیق و تفحص ها اگر تصویب هم شود در میان راه به نتیجه نمی رسد لذا توصیه می شود آن را ارایه نكنید.

وی تاكید كرد: اگر این تحقیق و تفحص ها تصویب هم شود در مجلس آتی نمی توان آن را بررسی كرد.

رییس مجلس هشتم ادامه داد: بررسی تحقیق و تفحص معمولا هفت یا هشت ماه و در مواردی 12 ماه طول می كشد.

لاریجانی یادآور شد: نمایندگان هم اكنون انتخابات مجلس نهم و سپس بررسی لایحه بودجه 1391 كل كشور را در دستور كار خود دارند، توصیه می شود نمایندگان این تقاضا را ارایه ندهند.

سیام**9121*9132



:: برچسب‌ها: جشنواره , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 286
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()