نوشته شده توسط : gogos

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

چین در تلاش است تا برای جبران کاهش واردات نفت از ایران، نفت مورد نیاز خود را از منابع دیگر تامین کند؛ اگر چه بر اساس برخی از گزارش‌ها مقامات پکن در عین حال تلاش می‌کنند تا با مقامات ایرانی درخصوص قیمت ارزان تر نفت به توافق برسند.

منابع خبری صنعت نفت و انرژی به حبرگزاری رویترز گفته‌اند که در چند ماه گذشته چین از عربستان سعودی به میزان قابل توجهی نفت وارد کرده است.

این خبرگزاری بر اساس داده های نفتی منابع اوپک گزارش کرده است که تولید عربستان سعودی در ماه دسامبر سال گذشته میلادی ۹ میلیون و ۷۶۰ هزار بشکه در روز بوده و در ماه ژانویه نیز در همین سطح مانده است. این میزان ۳۶۰ هزار بشکه در روز از تولید ماه اکتبر عربستان بالاتر است. به گزارش رویترز، منابع مختلفی تایید کرده اند که چین بخش قابل توجهی از این نفت را خریده‌است.

همچنین، چین که دومین مصرف کننده نفت در دنیا است بر اساس گزارش ها در چند ماه گذشته مقادیری نفت از کشورهای غرب آفریقا، روسیه و استرالیا با هدف جایگزینی کاهش واردات نفت خود از ایران وارد کرده است.

چین حدود ۲۰ درصد از نفت مصرفی خود را از ایران وارد می‌کند اما از اوایل سال جاری میلادی حدود ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز از این واردت کاسته است. بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز این میزان کمی بیش از نصف کل واردات روزانه چین از ایران در سال گذشته میلادی است.

پیشتر به نقل از منابع صنعت نفت چین گزارش شده بود که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است و حدود دو هفته پیش هم گزارش شده بود که شرکت های چینی، ظاهرا با هدف خرید نفت ایران به بهای نازل تر و با شرایط مناسب تر، نفت کمتری از ایران وارد می کنند.

همزمان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به چین سفر کرده و به گفته خبرگزاری ها، در ملاقات با مقامات چینی از آنان خواسته تا واردات نفت از ایران را کاهش دهند و عرضه کنندگان دیگر نفت را جایگزین این کشور کنند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است

اقدام خانم مرکل در راستای تحریم های شدید آمریکا و غرب علیه ایران است که شامل تحریم بانک مرکزی ایران از سوی بریتانیا و قطع واردات نفت از ایران از سوی اتحادیه اروپا در چند ماه آینده است. آمریکا نیز علاوه بر اقداماتی مشابه، دارایی های بانک مرکزی ایران در این کشور را مسدو د کرده است.

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

جمهوری خلق چین روز پنج‌شنبه (۲۶ ژانویه ۲۰۱۲) با انتقاد از وضع تحریم خرید نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا، این اقدام را غیرسازنده توصیف کرد. ایران سومین منبع اصلی تامین نفت وارداتی چین است.

به گزارش رویترز قرار است مقامات چینی به زودی برای گفتگو پیرامون قراردادهای جدید با مقامات ایرانی دیدار کنند. برخی از تحلیلگران معتقدند که اقدامات چین در کاهش خرید نفت، ممکن است بخشی از تلاش این کشور برای متقاعد ساختن ایران به فروش نفت با قیمت ارزان تر باشد.

در عین حال برخی از تحلیلگران معتقدند که توقف صادرات نفت از ایران، قیمت‌های جهانی را افزایش خواهد داد.

اواخر ماه ژانویه صندوق بین‌المللی پول در گزارشی به گروه ۲۰ هشدار داد که در صورت توقف صادرات نفت ایران بر اثر تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا، قیمت‌های جهانی نفت ممکن است بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد. گروه ۲۰ شامل بیست قدرت برتر اقتصادی دنیا است.





:: برچسب‌ها: ایتالیا , زنده , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: